Endometrit

görüntüsü nasıl oluyormuş, doktorunuz kimdi
Kipkirmizi oldugunu soyledi ve fotograflari gosterdi. Benim biyopsim temiz cikmasina ragmen boyle bir yol izlemek istedigini soyledi. Maalesef ben yurtdisinda tedavi goruyorum suan.

Geçmiş olsun 💐
Rahminizin görüntüsü nasıldı doktorunuz kronik endometrit olduğunu nasl anladı, hangi ilaçları kullandınız
Kronik olup olmadigini anlayamaz ama goruntunun endometrit olduguna eminim dedi bazen biyopside cikmiyor. Bu cok muhtemel bir sonuc dedi. Transfer oncesi antibiyotik tedavisi olmazsan tedavi basarisiz olur dedi. Bizde doktora guvenmeyi sectik. Simdi tedavinin 10. Gunundeyim ilac icmekten yildm.bakalim 14 gun icinde antibiyotik bitecek, doktor nasil bir yol izleyecek

İki antibiyotik bir fitil kullaniyorum 14 gun boyinca bide antibiyotik oncesi kalcadan bir igne yapti
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲 tedaviniz biter transferiniz sağlıkla tutunur inşallah.

Bende tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu vardi doktor 2 kutu flagyl 1 kutu zolax 1 kutu fitil verdi, smear testi yapıldı benimde son transferim Mayıs ayında oldu tutmadi bu enfeksiyondan olmuş olabilir diye düşünüyorum 🥺 sizde endometrit belirtisi olarak akıntı var mıydı?

Size de cok gecmis olsun. 🌸evet ham akintim vardi hem de inanilmaz bir yanma vardi. Yanma devam ediyor. Antibiyotikte sona yaklasmama ragmen. Bu arada benim de gecen sene inanilmaz bir idrar yolu enfeksiyonum oldu 3 kere. O zamana kadar hic bir problemim yoktu. Bende ondan supheleniyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲 tedaviniz biter transferiniz sağlıkla tutunur inşallah.

Bende tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu vardi doktor 2 kutu flagyl 1 kutu zolax 1 kutu fitil verdi, smear testi yapıldı benimde son transferim Mayıs ayında oldu tutmadi bu enfeksiyondan olmuş olabilir diye düşünüyorum 🥺 sizde endometrit belirtisi olarak akıntı var mıydı?

Back
X