meraba ,bizim herşeyimiz normaldi,önceden hormon testleri gerekli kontrolleri yaptırmıştık..doğal yolla çalışmalara başladık,bir sene sonunda hamilelik olmayınca dr.rahm filmi ve sperm testi istedi,spermler normaldi,ama tüplerden şüphelenildi,3ay önce laparaskopi ve histeroskopi ameliyatı oldum,ameliyat sırasında endometriosis olduğum ortaya çıktı.Çok ileri devre değilmiş tüpleri tıkamamış,karın bölgesinde yapışıklıklar yapmış.Bu yapışıklıklar yakıldı,2ay yumurta baskılama tedavisi gördüm.1Temmuzda aşılama oldum şimdi sonuç bekliyorum...Belirti bazen hiç olmayabilirmiş ama benim çok belirtim vardı ve doktoruma nezaman bunları anlatsam evham yapma diyodu...akannehir bu yüzden zaman kaybettiğimi düşünüyorum.genç kızlığımdan beriçok şiddetli regl,ağrıları çektim,çok sık enfeksiyon geçirirdim,bazen ara kanamalarım olurdu,7 yıllık evliyim hiç mi kaza olmaz:kedi:bide bazen içimden gelen akıntının kıvamı derbi yapıştırıcı gibi oluyodu ...lastik gibi,tüm bunları anlattığım doktor beni suratında bilmiş bi sırıtmayla dinlemişti kendini rahat bırak demişti,yaaaa insan kendi vücudunu tanıyo işte...ilginçtir ki beni ameliyat olmam için ikna eden de aynı d.r.beni çok iyi bir başka doktora yönlendirdi..şimdi bekliyorum bebek için çok geç karar verdim mafoldumben