• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endometrum Kaç Olmalı , Sizlerin Kactı ? Gebelik durumu bununla doğru orantılımı

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Kızlar benim çarşamba yumurtalarım toplanıcak bugün 2.kontrole gittim
iğneye başladımda gittimde endometrum ince olarka kayıt edildi
ilk kontrlde 8 mm
bugün gittiğimde 12.3 mm göründü
bu değer bana çok kalın geldi şimdiden artıki bugünde iğne vurdum akşam ve yarında vurucam yani dahada kalınlaşacak çok korkuyorum ne olacak bu böyle pazartesi günü doktorumla konuşacğaım..
bugün başka bi doktor muayne etti bazı sebbelerden dolayı o bi yere kadar kalınlaşır sonra öyle kalır dedi ama inandırıcı gelemedi daha önceden doktoru tanımadım için.
takip yapan dotoru aradım oda toplamada biraz incelir zaten ama biz gebelik için 10 ile 14 arası istiyoruz dedi ama oda ikna edemedi çünkü onuda bi haftadır tanıyorum.. sizler ne diyorsunuz

Ya bu değerşer bana kalın geliyor melis odoktoruna sordunmu

uzmanamı yazdın canım?
çünkü çok kalın olursa embriyo delemezmiş 13 en fazla diyolardı kızlar bi ara
bi bakım doktor en iyisini bilir bi bakım ne yazmış

iyimi yani
kız aramaktan taramaktan yoruldumm ne yazıyor nette

burdakı doktor bunu yazmıstı

aykiriderya
Menekşe

Meslek: Doktor
Medeni Durumunuz: Bekar
Eğitim Durumunuz: Doktora
Yaşadığınız Yer: ıstanbul
Kan Grubunuz: A Rh+ Giriş tarihi: Mar 2009
Ruh Halim:

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Sevgili Naz1982,

Endometrium kalınlığınız normalden biraz fazla, ancak bir sorun yaratacağını düşünmüyorum. Sevgilerimle...

moralım boldu ya bak bıyerde neyazıyor

Endometrial kalınlığın 14 mm'den fazla olması da olumsuz etki yaratmakta ve gebelik elde edilse bile düşük olma olasılığı artmaktadır.

bak bunuda sen yazmıssın:D

21-02-2009, 17:36
gulencim
ıçimde Mucizeler Yeşeriyo

Meslek: Ev Hanımı
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Yüksek Lisans
Yaşadığınız Yer: ıstanbul
Kan Grubunuz: A Rh+ Giriş tarihi: Apr 2008
Ruh Halim:

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

12 idi tam gebelik için uygun demişti dr ama olmamıştı :) 14 kalınlı olan arkadaşımın tuttu

Ben hiç hatırlamıyorum hakketten hihoyyyt

kıs araştırdınmı ne yazıyor nette uzman bana cevap vermemiş

Acaba transfer günü değşiyormu endometrum

bana öyle dediler ama bakalımmm sen nereden biliyosun toplama günü kaç mm oldunu sordunmu

Back
X