• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endometrum Kaç Olmalı , Sizlerin Kactı ? Gebelik durumu bununla doğru orantılımı

Sen tüp bebekle hamile kalmıştın değilmi ikizlerine badem ?

Ben o iğneler arasında ölçmüştür herhalde dedim canım.. Buarada rahim arası uzunluğu nasıl ölçülüyor

Evet ilk mikro tedavimle ikizlere hamile kalmıştım..
Hamileliğin 12. haftası mutlaka ölçtürün ultrasonda..Benim hamileliğim rahim ağzı yetmezliği yüzünden 4 buçuk aylıkken sonlandı..mafoldumben

Hiç ihmal etmeyin..

evet canım haklısın moral cok onemlı
gulay bende oyle dıyorum hayırlı saglıklı olsunda tek cıft farketmez
ben anestezı alcam yıne
yumurta toplamada anestezıde sen ucret oduyormusun

Naz bütün yumurta toplama işlemleri rutin olarak anestezi altında yapılıyor benim bildiğim..

melis toplama için birde para verirsek yuh yani işlem ücretini neden ödüyoruz hihoyyyt
transfer için ben bu kez 150 tl vericem anestezi parası o kadar

Ben hiç lokalla toplama duymadım devlet hastanesimi bu ne alakası var ankarada bi üni hastanesinde canlı yapıyolarmış..
melis kaç lira sizin işlem ücreti

badem , Allah bu acıları unutturacak acılar yaşamasın ınşallah sağlıkla kucağına alırsın.. Doktorun söylemedimi ölçelim felan filan diye canım ??
birde sana dört tanemi transfer edilmişti redüksiyon işlemi varmıydı

Ben hiç lokalla toplama duymadım devlet hastanesimi bu ne alakası var ankarada bi üni hastanesinde canlı yapıyolarmış..
melis kaç lira sizin işlem ücreti

ama lokal yaptırıyor herkez ben genel oldum ve ucret aldılarda canım oyuzden sordum

Allah Allah aynen..Ben de hiç duymadım lokal anestezili yumurta toplama işlemi...fisfisfis

valla ben cok duydum kıslar lokalle genelde herkez oyle yaptırıyormus esas bana sasırdılar okadarcık ıslemde genelmı oluyor dıye doktorda ılkı genel yapmısız dedi baya zor olmus

badem , Allah bu acıları unutturacak acılar yaşamasın İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.. Doktorun söylemedimi ölçelim felan filan diye canım ??
birde sana dört tanemi transfer edilmişti redüksiyon işlemi varmıydı

Amin inşallah..Kimse yaşamasın... Benim eşim de dr..Ama nedense böyle işler en çok dr ve dr yakınlarının başına geliyor..:çok üzgünüm:

Hiç bir dr rahim ağzını ölçmedi..hep bebeklerin durumu ile ilgilendiler..çok iyi gelişiyorlar,evham yapma deyip gönderdiler...Benim de rahim ağzının ölçülmesi gerektiğinden haberim yoktu..İhmale geldim ne yazık ki..mafoldumben

Bana 3 tane transfer edilmişti..ikisi iyi kalite biri düşük kaliteydi..Zaten iyi kalite olan iki embriyo tutundu..Bir kızım bir de oğlum oldular..Redüksiyon işlemi falan olmadı...

Allah allahh banadamı lokal yapıldı o zaman çünkü benim hafif hafıza kaybım oldu zira şöyle şimdi catalda topluyolarya birde bi sedye var ayıldımda dedimki hemşireye ya beni o cataldan o sedyeye nasıl gecirdiniz altım daörtüde yoktu dedim hemşirede sen gectin ama hatırllamıyosun dedi mirmirmirmir
Bizim toplam işlem ücreti canım toplama transfer muayneler dahil canım ilaclar haric herşey 2350 euro canım ama benim 1900 euroya olacak canım 2. deneme oldu için
sizde ne kadar?

eşin ne doktoru canım ?
Allah bir daha yaşatmasın canım Eminim çok zordur .Çok zor ya inşallah ama bizlerde bebeklerimizi kucaklayacağız..
sizdekide erkek kaynaklı değilmi ? hangi merkezde yaptırdın

Allah allahh banadamı lokal yapıldı o zaman çünkü benim hafif hafıza kaybım oldu zira şöyle şimdi catalda topluyolarya birde bi sedye var ayıldımda dedimki hemşireye ya beni o cataldan o sedyeye nasıl gecirdiniz altım daörtüde yoktu dedim hemşirede sen gectin ama hatırllamıyosun dedi mirmirmirmir
Bizim toplam işlem ücreti canım toplama transfer muayneler dahil canım ilaclar haric herşey 2350 euro canım ama benim 1900 euroya olacak canım 2. deneme oldu için
sizde ne kadar?

Genel anestezi de tamamen uyutuyorlar..Tam uyanmaya yakınken yatağa geçiriyorlar :)

Lokal anestezi de zaten uyuma olmuyor..Bilinç tamamen açık oluyor..

Ben korkudan bayılıyo olabilirim badem yada kendimden geciyo olabilirim..
Kızla rgene yarın anestezi alıcamm off off yaaa melis sen vajinal ultrason olabiliyonmu
şuan canım çok camlıca gazoz istiyorrrr

melis peki transfere para vercenizmi

eşin ne doktoru canım ?
Allah bir daha yaşatmasın canım Eminim çok zordur .Çok zor ya inşallah ama bizlerde bebeklerimizi kucaklayacağız..
sizdekide erkek kaynaklı değilmi ? hangi merkezde yaptırdın

Çok zor tabi..İki bebeğim de elime doğdu,canlı doğdular ve ertesi gün mezara gömdük eşimle..............

Eşim farmakloji uzmanı dr.Tedavimiz Kocaeli tıp fakültesinde oldu..Gene orda olucak..Ancak bu kez tekrar hamile kalırsam 12. haftada rahim ağzına serklaj yaptırmayı düşünüyorum..Ayrıca rahim kasılmasını engelleyen ilaçlar...Bizdeki erkek kaynaklı....

Biz şuana kadar 730 milyonilaclaırm tuttu
30da vitaminler 800 diyelim biz düz
1900 euroda vericez oda türk parası 4100 yapıyor galiba 900 da akupunktur şimdiye kadar ,

Back
X