• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endometrum Kaç Olmalı , Sizlerin Kactı ? Gebelik durumu bununla doğru orantılımı

AY aman yeterki olsun ya valla bugün zeytinburnuna gittim olivyumamı ne oraya bi kitap aldım bögürerek aglattı beni

Önceki hamileliğimde adetin 3. günü dr baktığında yanlış hatırlamıyorsam 4 mm civarı idi ve dr gayet uygun demişti.Tabi transfer gününe dek daha da kalınlaşmıştır.Ancak dünkü muayanede endometrium kalınlığını falan ölçmedi dr..Ölçtüyse de birşey demedi.Sadece yumurtalıklarda kist olup olmadığına baktı.. Gittiğim merkeze rutin olarak lazer traşlama yapıyorlar embriyolara...Allah hepimizin yardımcısı olsun..:Saruboceq:

Ayy inşlallahhh yaa
annee , anne oluyorum çok harika tüp bebek yöntemiyle ikzilere hamile kalan yazaırn hikayesi aynı bizim gibi hissetmiş 90.sayfaya kadar okudum geriidsni bekleme döneminde okucam

Badem, 4 mü ? 4 çok düşük değilmi 7 bile düşük diyolar.. Doktorlar tam net birşey söylemedi ama bana benim değerim yüksek geldi yarın acaba kaç olacak ? embriyo traşlama endometrum kalın ikenmi yapılıyor

Badem, 4 mü ? 4 çok düşük değilmi 7 bile düşük diyolar.. Doktorlar tam net birşey söylemedi ama bana benim değerim yüksek geldi yarın acaba kaç olacak ? embriyo traşlama endometrum kalın ikenmi yapılıyor

Valla dedim ya yanlış hatırlamıyorsam adetin 3. günü 4 mm demişti dr..Ama burada 10-14 mm duyunca şaşırdım..Zaten adetin ilk günleri değil de ortalarına doğru yumurta toplama ve transfer yapılıyor ya..işte o zamana dek endometrium tabakası kalınlaşıyor zaten..embriyo traşlama transfer öncesi yapılıyor.

haa tamam tamam bak bende adetin 3.günü ince olarak yazıldı dosyama 1 haziran 4 haziranda kontolde 8 mm dendi 6 haziranda 12.3 çıktı yarın bakalım kac çıkıcak ? sen gebe kaldığında kactı hatırlıyormusun ?
iğnelerden dolayı kalınlaşıyor canım seninde kalınlaşır , bakalım bizim ne olacak birde ben anestezi iel muayne olabiliyorumyarn gene yicem narkozu melis sen canlımı oluyosun

Valla bende ikiz istiyodumda şimdi diyom tek olsun yeterki olsun ,sağlıkla gözüm korkmaya başladı galiba delikafadulden

badem her kontrolde bakılıyor aslında herhalde sen duymadın çünkü sormadan söylenmiyor bende sora sora öğrendim hep , birde ben yarın mustafa bahceciyle konuşucam ya 5.gün yapılacakmı bana bu rahim duvarı kalınlığı ne olacak rahim yaralamasını düşündüm hemen

Hamile kalınca dr ilgilenmedi endometrium kalınlığıyla..sadece bunlar ikiz demişti..dobler ultrasonla kalp atışlarını ölçmüştü..Bunu hatırlıyorum...

Sanırım embriyolar tutunmuşsa kaç cm olduklarının önemi kalmıyor artık endometrium duvarı kalınlığının..hihoyyyt

badem her kontrolde bakılıyor aslında herhalde sen duymadın çünkü sormadan söylenmiyor bende sora sora öğrendim hep , birde ben yarın mustafa bahceciyle konuşucam ya 5.gün yapılacakmı bana bu rahim duvarı kalınlığı ne olacak rahim yaralamasını düşündüm hemen
Canım duymadım değil ,duydum da doktorum bir kez ölçtü sadece..Bebeklerin kalp atışı ile,kan geçişi olup olmadığıyla..kafatası ve omurgalarıyla ilgilendi sadece..Günlerine göre gelişip gelişmediklerine baktı..
Valla bende ikiz istiyodumda şimdi diyom tek olsun yeterki olsun ,sağlıkla gözüm korkmaya başladı galiba delikafadulden

Allah sağlıklısını versin..:Saruboceq:

Sen tüp bebekle hamile kalmıştın değilmi ikizlerine badem ?

Ben o iğneler arasında ölçmüştür herhalde dedim canım.. Buarada rahim arası uzunluğu nasıl ölçülüyor

kız deli daha yumurtalar toplanmadan işme alınmadan adam nasıl desin sana 5. gün mü olacak ne olacak :roflol:rahim kalınlığın da çok iyi bence. zaten bir sorun olsa söylerler. birazcık doktorlara ve allaha bırak

evet canım haklısın moral cok onemlı
gulay bende oyle dıyorum hayırlı saglıklı olsunda tek cıft farketmez
ben anestezı alcam yıne
yumurta toplamada anestezıde sen ucret oduyormusun

Back
X