Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Badem, 4 mü ? 4 çok düşük değilmi 7 bile düşük diyolar.. Doktorlar tam net birşey söylemedi ama bana benim değerim yüksek geldi yarın acaba kaç olacak ? embriyo traşlama endometrum kalın ikenmi yapılıyor
ben bazen umıtsızlıge kapılıyorum çok
canım sen ama adetın 3.gunu dıyorsun benım adetın 11 ve 12.gunu 14 du
Canım duymadım değil ,duydum da doktorum bir kez ölçtü sadece..Bebeklerin kalp atışı ile,kan geçişi olup olmadığıyla..kafatası ve omurgalarıyla ilgilendi sadece..Günlerine göre gelişip gelişmediklerine baktı..badem her kontrolde bakılıyor aslında herhalde sen duymadın çünkü sormadan söylenmiyor bende sora sora öğrendim hep , birde ben yarın mustafa bahceciyle konuşucam ya 5.gün yapılacakmı bana bu rahim duvarı kalınlığı ne olacak rahim yaralamasını düşündüm hemen
Valla bende ikiz istiyodumda şimdi diyom tek olsun yeterki olsun ,sağlıkla gözüm korkmaya başladı galiba delikafadulden
badem her kontrolde bakılıyor aslında herhalde sen duymadın çünkü sormadan söylenmiyor bende sora sora öğrendim hep , birde ben yarın mustafa bahceciyle konuşucam ya 5.gün yapılacakmı bana bu rahim duvarı kalınlığı ne olacak rahim yaralamasını düşündüm hemen