Endoskopi

isils

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2025
127
27
13
21
endoskopi olan var mi dusunuyorum da korkuyorum biraz bilgi verir misiniz acaba

Geçmiş olsun hiç korkmayın ben oldum özelde şikayetiniz nedir
kucuklugumden beri midem rahatsiz ne yesem siserim kusarim hastaneye cok gittim en son endoskopi dediler bi kac sene once ama korktm gitmedm. dayanamiyorm artk

Özel hastahane anestezi ile yapiyor. Birinde acil gittim yatarak hazirlik yapildi hazirlik sureci de rahat gecti
Anestezi olmadan yaptiramam, artik cogu hastahanede anestezi secenegi duyuyorum ama.

Özel hastahane anestezi ile yapiyor. Birinde acil gittim yatarak hazirlik yapildi hazirlik sureci de rahat gecti
Anestezi olmadan yaptiramam, artik cogu hastahanede anestezi secenegi duyuyorum ama.
gecmis olsun teşekkür ederim bilgi icinn

kucuklugumden beri midem rahatsiz ne yesem siserim kusarim hastaneye cok gittim en son endoskopi dediler bi kac sene once ama korktm gitmedm. dayanamiyorm artk
Benimde öyle gidin olun bence gastirit çıkar hiç ilaç verdilermi

yok ya korkuyorum o yuzden yapmadm
Benim de çektirmem lazım sizin gibi korktuğum için erteledim ama hastanede karşıma çıkan insanlarla konuştum,bu siteden de yazanlar olmuştu konuma. "Korkacak hiçbir şey yok anestezili yapıyor, kısa süren basit bir işlem " deniliyor.

Benim de çektirmem lazım sizin gibi korktuğum için erteledim ama hastanede karşıma çıkan insanlarla konuştum,bu siteden de yazanlar olmuştu konuma. "Korkacak hiçbir şey yok anestezili yapıyor, kısa süren basit bir işlem " deniliyor.
evet ama benm babama anestezi yapcaz diyip yapmamislardi🥹

evet ama benm babama anestezi yapcaz diyip yapmamislardi🥹
Devlet hastanesi miydi ve kaç yıl önce oldu? Şimdi imkanlar gelişti, sağlık alanında da ilerlemeler var. Bence ihmal etmeyin, ben çölyak ve gluten hassasiyeti için çektiricem karar verdim. Siz de ertelemeyin derim.

Back
X