Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun hiç korkmayın ben oldum özelde şikayetiniz nedirendoskopi olan var mi dusunuyorum da korkuyorum biraz bilgi verir misiniz acaba
kucuklugumden beri midem rahatsiz ne yesem siserim kusarim hastaneye cok gittim en son endoskopi dediler bi kac sene once ama korktm gitmedm. dayanamiyorm artkGeçmiş olsun hiç korkmayın ben oldum özelde şikayetiniz nedir
Ben de yakın ni zamanda oldum.Ağzın içine sprey sıkıyorlar. Sonra kamera ile bakılıyor.Ama kısa bi işlem rahat olun .Hiç korktuğunuz gibi değil.Ben de paniklemiştim ama aa bu kadar mıydı dedimendoskopi olan var mi dusunuyorum da korkuyorum biraz bilgi verir misiniz acaba
teşekkür ederimBen de yakın ni zamanda oldum.Ağzın içine sprey sıkıyorlar. Sonra kamera ile bakılıyor.Ama kısa bi işlem rahat olun .Hiç korktuğunuz gibi değil.Ben de paniklemiştim ama aa bu kadar mıydı dedim
gecmis olsun teşekkür ederim bilgi icinnÖzel hastahane anestezi ile yapiyor. Birinde acil gittim yatarak hazirlik yapildi hazirlik sureci de rahat gecti
Anestezi olmadan yaptiramam, artik cogu hastahanede anestezi secenegi duyuyorum ama.
Benimde öyle gidin olun bence gastirit çıkar hiç ilaç verdilermikucuklugumden beri midem rahatsiz ne yesem siserim kusarim hastaneye cok gittim en son endoskopi dediler bi kac sene once ama korktm gitmedm. dayanamiyorm artk
hayir sadece kan falan aldilar her defasindaBenimde öyle gidin olun bence gastirit çıkar hiç ilaç verdilermi
Merhaba ne yaptınız endoskopi çektirdiniz mi acaba?hayir sadece kan falan aldilar her defasinda
yok ya korkuyorum o yuzden yapmadmMerhaba ne yaptınız endoskopi çektirdiniz mi acaba?
Benim de çektirmem lazım sizin gibi korktuğum için erteledim ama hastanede karşıma çıkan insanlarla konuştum,bu siteden de yazanlar olmuştu konuma. "Korkacak hiçbir şey yok anestezili yapıyor, kısa süren basit bir işlem " deniliyor.yok ya korkuyorum o yuzden yapmadm
evet ama benm babama anestezi yapcaz diyip yapmamislardiBenim de çektirmem lazım sizin gibi korktuğum için erteledim ama hastanede karşıma çıkan insanlarla konuştum,bu siteden de yazanlar olmuştu konuma. "Korkacak hiçbir şey yok anestezili yapıyor, kısa süren basit bir işlem " deniliyor.
Devlet hastanesi miydi ve kaç yıl önce oldu? Şimdi imkanlar gelişti, sağlık alanında da ilerlemeler var. Bence ihmal etmeyin, ben çölyak ve gluten hassasiyeti için çektiricem karar verdim. Siz de ertelemeyin derim.evet ama benm babama anestezi yapcaz diyip yapmamislardi![]()
teşekkür ederim babam devlette 2 sene falan once olduDevlet hastanesi miydi ve kaç yıl önce oldu? Şimdi imkanlar gelişti, sağlık alanında da ilerlemeler var. Bence ihmal etmeyin, ben çölyak ve gluten hassasiyeti için çektiricem karar verdim. Siz de ertelemeyin derim.