Endoskopik kas kaldirma ameliyati

Fiona22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
854
1.804
113
35
Kizlar bu ameliyati gecirmis biri var mi ?
Kaslarim cok dusuk, botoks denedim ama hic sevemedim. kalici bir cozum ariyorum.
İnternette yaptiran kisilerin yorumlari cok cok az. Yaptiranlar tecrubelerini paylasirsa cok buyuk bir iyilik yapmis olurlar :)

Ben de sabahtan beri bunu araştırıyorum göz kapaklarım düşük. Bella hadid gözleri gibi olsun istiyorum. Ufuk askeroğlu nu öneriyorlar instagram hesabına bir bak istersen

Ben de sabahtan beri bunu araştırıyorum göz kapaklarım düşük. Bella hadid gözleri gibi olsun istiyorum. Ufuk askeroğlu nu öneriyorlar instagram hesabına bir bak istersen

Bella estetigi dmi ?
Ya ben de gordum onu. Ama istanbulda iste. :(
Hem goz kapagi cekiklesiyor hem kas kalkiyor diger doktorlar da yapamaz mi acaba?
Sadece ona ozgu bir sey mi onu da anlamadim.
Yani endoskopik kas kaldirmada gozlere de mudahale edilebiliyor mu acaba

Fiyati hakkinda bilgin var mi, instagramdaki resimler cok guzel

Bella estetigi dmi ?
Ya ben de gordum onu. Ama istanbulda iste. :KK43:
Hem goz kapagi cekiklesiyor hem kas kalkiyor diger doktorlar da yapamaz mi acaba?
Sadece ona ozgu bir sey mi onu da anlamadim.
Yani endoskopik kas kaldirmada gozlere de mudahale edilebiliyor mu acaba
Tam emin değilim ama endoskopik Kaş kaldırmada gözün çekli değişmiyor sadece Kaş kalkıyor ve birkaç senede eski haline geri dönüyormuş kullandıkları ipten. İnstagramdan kaoplasticsurgery ye bakmanı öneririm Şeyma subaşı ve bella hadid ona yaptırdı ve aşşşırı güzel. Öyle kaş kaldıran da yok tr de ne yazık ki. Ufuk askeroğlu nun işlemleri de çok pahalıymış şimdi de ferruh bingül ü araştırıyorum

Memnun mu arkadasiniz ? Nasil oldu ve kalici mi ?
Evet çok önce yaptırmıştı çok oldu hala duruyor ben gözkapagını yaptırmıştı çok muntazam olmuştu ınstgramdan bakın isterseniz benimde göz kapağım ve kaşlarım düşük gözkapak düşünüyordum gerek yok dedi kaş kaldırma istiyorum bende

Tam emin değilim ama endoskopik Kaş kaldırmada gözün çekli değişmiyor sadece Kaş kalkıyor ve birkaç senede eski haline geri dönüyormuş kullandıkları ipten. İnstagramdan kaoplasticsurgery ye bakmanı öneririm Şeyma subaşı ve bella hadid ona yaptırdı ve aşşşırı güzel. Öyle kaş kaldıran da yok tr de ne yazık ki. Ufuk askeroğlu nun işlemleri de çok pahalıymış şimdi de ferruh bingül ü araştırıyorum
Çok pahalıyı duydum ama fiyat telaffuz eden yok. Ne kadarmış acaba?

Back
X