- 26 Şubat 2018
- 854
- 1.804
- 113
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sabahtan beri bunu araştırıyorum göz kapaklarım düşük. Bella hadid gözleri gibi olsun istiyorum. Ufuk askeroğlu nu öneriyorlar instagram hesabına bir bak istersen
Ben de sabahtan beri bunu araştırıyorum göz kapaklarım düşük. Bella hadid gözleri gibi olsun istiyorum. Ufuk askeroğlu nu öneriyorlar instagram hesabına bir bak istersen
Kendimi alintiladim ama bisektomi basliginda memnun olmayan arkadaslar da varmis.Fiyati hakkinda bilgin var mi, instagramdaki resimler cok guzel
Tam emin değilim ama endoskopik Kaş kaldırmada gözün çekli değişmiyor sadece Kaş kalkıyor ve birkaç senede eski haline geri dönüyormuş kullandıkları ipten. İnstagramdan kaoplasticsurgery ye bakmanı öneririm Şeyma subaşı ve bella hadid ona yaptırdı ve aşşşırı güzel. Öyle kaş kaldıran da yok tr de ne yazık ki. Ufuk askeroğlu nun işlemleri de çok pahalıymış şimdi de ferruh bingül ü araştırıyorumBella estetigi dmi ?
Ya ben de gordum onu. Ama istanbulda iste.
Hem goz kapagi cekiklesiyor hem kas kalkiyor diger doktorlar da yapamaz mi acaba?
Sadece ona ozgu bir sey mi onu da anlamadim.
Yani endoskopik kas kaldirmada gozlere de mudahale edilebiliyor mu acaba
Bir bilgim yok sadece çok pahalı olduğunu söylemişler buradakilerFiyati hakkinda bilgin var mi, instagramdaki resimler cok guzel
Memnun mu arkadasiniz ? Nasil oldu ve kalici mi ?Antalya’da var Gülsüm tetik var arkadaşım yaptırdı
Evet çok önce yaptırmıştı çok oldu hala duruyor ben gözkapagını yaptırmıştı çok muntazam olmuştu ınstgramdan bakın isterseniz benimde göz kapağım ve kaşlarım düşük gözkapak düşünüyordum gerek yok dedi kaş kaldırma istiyorum bendeMemnun mu arkadasiniz ? Nasil oldu ve kalici mi ?
Çok pahalıyı duydum ama fiyat telaffuz eden yok. Ne kadarmış acaba?Tam emin değilim ama endoskopik Kaş kaldırmada gözün çekli değişmiyor sadece Kaş kalkıyor ve birkaç senede eski haline geri dönüyormuş kullandıkları ipten. İnstagramdan kaoplasticsurgery ye bakmanı öneririm Şeyma subaşı ve bella hadid ona yaptırdı ve aşşşırı güzel. Öyle kaş kaldıran da yok tr de ne yazık ki. Ufuk askeroğlu nun işlemleri de çok pahalıymış şimdi de ferruh bingül ü araştırıyorum
En son 20.000 demis bella eyes aÇok pahalıyı duydum ama fiyat telaffuz eden yok. Ne kadarmış acaba?
Asiri pahali degil mi ya ?????En son 20.000 demis bella eyes a
Botoks iyi geldi mi sizeKizlar kimse yok mu :/
Botoksu sevemedim ben bir kez yaptirdim bir daha da dusunmuyorumBotoks iyi geldi mi size
Bende yaptirdim da etki etmedi gibi devamli yaptirinca ise yariyomusBotoksu sevemedim ben bir kez yaptirdim bir daha da dusunmuyorum
Bende yaptirdim da etki etmedi gibi devamli yaptirinca ise yariyomus
Aynen canim ama bu ameliyati olanda 1 sene olmadan eski haline donuyomus oyle duymustumEvet bana da cokkk az etkisi oldu
6 ayda zaten tamamen gecti etkisi
Evet bu basitlikte bi ameliyata göre pahalı katılıyorumAsiri pahali degil mi ya ?????