Endoskopik temporal yaptıranlar yazsın lütfen..

Hiç acele etmeyin.yapılacak işlem ve doktor içinize sinsin iyice.Ben dr.ile konuştuğumda temporallift çok güzel ve uzun yıllar kalıcı olduğunu söyledi.çünkü dokular gençlik yıllarındaki yerlere yeniden konumlanıp sabitleniyormuş.yüzüm bayağı farketti benim 10-15 sene geriye gittim.ama bir tek kafam hala şiş ve yanaklarım çok fırlak duruyo.normalde de yanaklı bir kadın olduğum için iyice fırlak oldular.içerdeki dokular tutunup ipler eriynce zamanla onlarda inecek dedi dr.

Memnun musunu şu an ?

Merhabalar ben şubat 13 de temporal ve boyun orta yüz alt göz üst göz amaliyatı oldum şuan tam 7 oldu yüzüm eski halıne döndü göz altlarım kırışık göz kapagım düşük yanaklar zaten aynı yerde boyun desen sankı hiç işlem yapılmamış gibi gergin ve mutsuz oldum. Ama doktor halen botoks yapalım diyor madem botoks ile kaşlar kalkacak. Göz kırışıkları botoks ile gergin duracaksa ozman neden ben bu amalıyatı oldum sorusuna yanıt yok

Kime ameliyat oldunuz

Yaşadığım sıkıntıları burun estetiği başlığındaki sorumda okuyabilirsiniz. Sorumda bahsetmedim ama aynı anda endoskopik yüz germe de olmuştum kendisine. 2. ve 3.aylarda güzeldi ama şuan kaşlarım düştüğü için göz kapaklarım katlı katlı düşük duruyor oysa bana göz kapaklarını almaya gerek yok kaşlarını kaldırınca göz kapakların da düzelecek demişti. Yanaklarım da düştü asla 2-3.aydaki gerginliğinde değil yüzüm. Daha 9 ay oldu ameliyat olalı siz düşünün ne kadar geçici ve baştan savma iş yaptığını. Yakında bununla ilgili de soru açacağım ama özelden fotoğraf atabilirim isterseniz.

Burnumla zaten hiç uğraşmamış eskisiyle aynı bırakmış hala kemerli ve ucu düşük bir burnum var sorumda fotoğraflarım mevcut bakabilirsiniz dalga geçer gibi hiç dokunmadan bırakmış resmen burnumu. Dünyanın parasını aldığı halde.

Üstelik hiçbir hatasını kabul etmeyen üste çıkan ve hasta empatisinden yoksun birisi azıcık iyi niyetli olsa ücret iadesi yapardı ama yok. Şimdi 2.burun ameliyatı için 1.yılımın dolmasını bekliyorum fakat 2.kez endoskopiği önermedi doktorlar onun için biraz yaşlanana kadar bekleyeceğim

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba özel mesaj gönderilemiyor size .yazabilir misiniz bana acaba

Özelden ulaşabilirmisiniz rica etsem bana

Umarim yanaklar duser, cunku benim sol yanagim cok kalktigi icin direk gozumun altinda. Diger yanakla simetri farki var ve bu durum beni cok rahatsiz ediyor. Bir yanak daha yukari da Bilseydim hic yaptirmazdim. Sizde herhangi bir durum oldu mu yanaklarda? Kac santim dustuler?

ayyy nolur yazin bana, bir yanagim yukari dogru cekik. Elmacik kemigimden. Kfayi yiyicem!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…