Endoskopik yüz germe - Facelift

Yarin ercan beye sorarmisin gozyanlarini niye kesip dikmis?

M misch seni gorebilir miyim. Beni izler misin

canım şimdi baktım resimlerine..çok güzel gorunuyosun şu an bile..benim dehşet şişmişti..görenler şok oluyodu..
ercan beye olan bir arkadasın agız içinde de kesisi vardı..sende yok demek ki gerek duymadı..göz kernarımda kesi yok..seni takip edeyim istersen resimlerime bakabilirsin..

Mısch sanada gecmıs olsun senın fotolarını bende gôrebılırmıyım

B black tulips canim cok sukur. Darisi basina guzelim. Makyaj yapip ortalikta salinarak yurumek istiyorum:)

ah ben de oyle..aylardır makyaj yapmıyorum..:)
takip ediyorum seni..gorebilirsin fotoları..ameliyattan önce ve sonrasının epey fotosu var..
gözlerde cok sorunum vardı ..epey canımı sıktı moralimi bozud.hala da düzelmiş değil tam..

Olur black. Netede girme. Evin perdelerini kapa, yat tavanı seyret , kafayı ye. Hayret bişeysin. Ne dert sahibi olanlar var. Senin derdin milletinkinin yanında 0. Kolu bacağı olmuyo okuyorlar, resim yapıyolar, yüzüyorlar, hayata sarılıyorlar. Senin yüzünde önemli bişeyde yok. Düzelecek bişey. Boşuna kendini mahvediyorsun

Midch reimlerine baktım. Çok çok iyiye gidiş var. 3 ay bitiminde gerçekten güzel olacaksın. Tazelenme ve aydınlanma var. Gergin cildin. Gözlerde düzeliyor. Maşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…