Endoskopik yüz germe - Facelift

Black cim tabiki doktor doktor gezince de para dayanmaz. Ama bence sen bizim önerdiğimiz doktorları netten araştır. Başka memnun kalan olmuş mu bir bak. Onlar arasından eleme yap, bir liste oluştur ve kbb ile dermo olmak üzere bir kaç doktora daha mutlaka git
Evet cok para canim ya :( umarim bugun doktor para almaz uygulama degismemistir sormak istedigin bisey var mi canim doktora sizinde arkadslar varsa yazin lutfen soriyim gidince :)

Evet cok para canim ya :KK43: umarim bugun doktor para almaz uygulama degismemistir sormak istedigin bisey var mi canim doktora sizinde arkadslar varsa yazin lutfen soriyim gidince :)
canım benim yok. Yüzümü görüp öneri yapması lazım. Bende gidecem bir ara.
Sen yüzüme estetik düşünüyorum de, öyle görüş Ercan beyle. O şekilde olunca almıyomuş para. kimse vermemiş burdan para. Sakın sen verip de gelme :KK16:

Jelesec cim bende lipo olacam. Kesin kararlıyım. Yüzü mahvettim şimsi vücuda geçtim :KK76:
Ama napim tboz arkadaşın resimlerini gördüm şok oldum. Hevese geldim. Bende gıdı ve basen ve simit istiyorummmmmmmmmm

Canım, ben vücut ameliyatlarım dan çok memnun kaldım umarım sende aynı mutluluğu yaşarsın; yüzden korkum var yüzü kapatamam sorun yaşarsam:))) burun ve göz düşünüyorum bir de gıdı ama beklemedeyim

canım benim yok. Yüzümü görüp öneri yapması lazım. Bende gidecem bir ara.
Sen yüzüme estetik düşünüyorum de, öyle görüş Ercan beyle. O şekilde olunca almıyomuş para. kimse vermemiş burdan para. Sakın sen verip de gelme :KK16:

ha ha ha ha sakın verme para he valla vermedik vermem de bende para alan dr lerle görüşmüştüm listemde vardı ama cidden 3.4.dr derken çok para

Canım, ben vücut ameliyatlarım dan çok memnun kaldım umarım sende aynı mutluluğu yaşarsın; yüzden korkum var yüzü kapatamam sorun yaşarsam:))) burun ve göz düşünüyorum bir de gıdı ama beklemedeyim
Ay tboz un gıdısını gördün mü. Aynı benim gıdı. Vede hiç kalmamış. Çok hevese geldim çok. Bu ay istiyordum ama yakınım nisan 20 de düğünü var. şiş olurum diye erteledim. Yaz sonu olacam inşaallah lipo mu

Tamam canlarim ameliyat olicam diyorum muayene ucretlerini topla ameliyat parasi zaten bide ben cok cekingenim para konusunda hic soyleyemem iyiki soylediniz mishde soylemisti sagolun hepiniz :)

Jelesec cim bende lipo olacam. Kesin kararlıyım. Yüzü mahvettim şimsi vücuda geçtim :KK76:
Ama napim tboz arkadaşın resimlerini gördüm şok oldum. Hevese geldim. Bende gıdı ve basen ve simit istiyorummmmmmmmmm
gel birlikte olalim:)

Kizlar geri sayim basladi bende aslinda 7-8 nisan da ameliyat olacaktim ancak sirkette birlikte calistigim arkadas senelik izine ayrilinca haliyle ben biletimi uc hafta ertlemek zorunda kaldim fakat eger cesaret edebilirsem, en buyuk degisimi ben yapacagim, yuz,burun,gidi,bel hepsini ayni anda halledecegim:))) artik mumya gibi olurum ameliyattan cikinca, en cok duaya benim ihtiyacim olacak sanirim:)

kızlar, ben geldiiimmm....ayyy biri lipo mu dediii, ben de isterimmmm,gıdı da istermmmm..

lipoyu ve gıdıyı nerde ne zaman kime kaça yaptırıoz kızlar , ben kesin kararlıyım bu yaz olsun hepsi eylülde süper başlayalım okullara.

kızlar, ben geldiiimmm....ayyy biri lipo mu dediii, ben de isterimmmm,gıdı da istermmmm..

lipoyu ve gıdıyı nerde ne zaman kime kaça yaptırıoz kızlar , ben kesin kararlıyım bu yaz olsun hepsi eylülde süper başlayalım okullara.
Lipo yu en iyi ercan bey yapiyor gordugum kadari ile, fiyatlari da oldukca uygun

black canım benim şu fokusu sor ben de cok az hareket var bazen hic yok bazen ısınıyor ve kaşınıyor ama cok az, sor bakalım normal miymiş. sana da kolay gelsin cnm.cici evinde güle güle otur söyle sessiz sedasız bir cafe ic benim yerime.

Tamam canlarim ameliyat olicam diyorum muayene ucretlerini topla ameliyat parasi zaten bide ben cok cekingenim para konusunda hic soyleyemem iyiki soylediniz mishde soylemisti sagolun hepiniz :)

canım nişantaşı şişli vb yerlerde gideceğin doktorlarda eşlik edebilirim sana.işten izin alırım 1-2 saatlğine..

valla hepimzide bir faaliyet.ben de öğlen kolumu inceltmek için bir güzellik salonuna gittim.LPG ve ultsaronla 3 seans yeter dedi.sıkılaşma da olacak.ama bir iki yere daha gidip fikir alacağım.fiyat da çok uygun..

lipo niye düşünüyosunuz?bölgesel incelme yontemleri işe yaramaz mı?

misch cnm ben seans means uğraşmak beklemek istemiyorum ,yapıma ters ben cok tezcanlı cok hareketli biriyim ,cabuk sonuç isterim,acıdan hic korkmam ,bana en uygun lipo cnm ,aslında 36 bedenim ama basenlerim ve göbeğim var zayıfım ama gitmiyor lipo şart bana.

misch cnm ben seans means uğraşmak beklemek istemiyorum ,yapıma ters ben cok tezcanlı cok hareketli biriyim ,cabuk sonuç isterim,acıdan hic korkmam ,bana en uygun lipo cnm ,aslında 36 bedenim ama basenlerim ve göbeğim var zayıfım ama gitmiyor lipo şart bana.

anladım canım..lipo daha garantidir heralde hem..enerjin burdan bile anlaşılıyo:rolleyes::rolleyes:

valla hepimzide bir faaliyet.ben de öğlen kolumu inceltmek için bir güzellik salonuna gittim.LPG ve ultsaronla 3 seans yeter dedi.sıkılaşma da olacak.ama bir iki yere daha gidip fikir alacağım.fiyat da çok uygun..

lipo niye düşünüyosunuz?bölgesel incelme yontemleri işe yaramaz mı?
bolgesel incelme yontemleri mesela lipoliz mi? lazer lipoliz de yaglar eritilip bobrege gonderiliyor ve 1 ay icinde disariya atiyormusuz ancak yag hucreleri alinmamis oldugu icin gecici bir cozum olabiliyormus:( lipo dusunme sebebim kalici radikal sonuc...bir d ebenim vaktim yok 3-5 seans gidecek kadar:( hazir yatiyorum ameliyata alsinlar onlari da, ben zayif degilim ama sisko da degilim, balik etliyim (balina da bir baliktir):KK53:

bolgesel incelme yontemleri mesela lipoliz mi? lazer lipoliz de yaglar eritilip bobrege gonderiliyor ve 1 ay icinde disariya atiyormusuz ancak yag hucreleri alinmamis oldugu icin gecici bir cozum olabiliyormus:KK43: lipo dusunme sebebim kalici radikal sonuc...bir d ebenim vaktim yok 3-5 seans gidecek kadar:KK43: hazir yatiyorum ameliyata alsinlar onlari da, ben zayif degilim ama sisko da degilim, balik etliyim (balina da bir baliktir):KK53:

laserleri demiştim, sıkılaştırma inceltme programları filan var ya..kesin çözüm mü bilmiyorum .bi ara kavitasyon modası vardı gidenler geri aldı aynısını..benim 1-2 cm e ihtiyacım var kolda..o kadarını da yapar heralde laser..

laserleri demiştim, sıkılaştırma inceltme programları filan var ya..kesin çözüm mü bilmiyorum .bi ara kavitasyon modası vardı gidenler geri aldı aynısını..benim 1-2 cm e ihtiyacım var kolda..o kadarını da yapar heralde laser..
1-2 santim bir sey degil ki, yapilir o sen zaten zayifsin da sadece sikilassa biel 1-2 cm gider zaten. 3 seans a kac haftada girmis olacaksin? fiyati ne kadar? gelmisken herseyi yaptirayim ben:)))

Back
X