Endoskopik yüz germe - Facelift

yıllar önce bel fıtıgı kadar basit bir sorunumu gittiğim 8 inciicinde doktor bulmuştu..o yüzden diyorum..
Iki tane gittim canim kbb bi tanede dermotologa gittim yazik ya bukadar basit bir sorunu cozemiyolar sancilar Icinde sekiz doktor gezdin demek :(duzeldimi canim iyi misin simdi

Iki tane gittim canim kbb bi tanede dermotologa gittim yazik ya bukadar basit bir sorunu cozemiyolar sancilar Icinde sekiz doktor gezdin demek :KK43:duzeldimi canim iyi misin simdi

daha fazla doktora gitmen lazım canım:( isim araştıralım..devlet hastanelerien de randevu alıp gidebilirsin..her türlü tahlili yaparlar..
benimki sorma uzun hikaye..

Bulana kadar gezmek lazim cok Iyi yalmissn pes etmemek lazm cidden canim
Tum bu sorunlarin yanagina implant koyuldu ve cikartildi, sanirim cikartildiktan sonra oldu agri ve sislik oyle mi? Mr da bir sey cikmadi? Bir kac doktor arkadasim var onlarla konusacagim nasil bir yol cizmemiz gerektigi konusunda onlardan fikir alacagim, agzin icinde kesi var sanirim? Kac yildir bu durumdasin?

daha fazla doktora gitmen lazım canım:KK43: isim araştıralım..devlet hastanelerien de randevu alıp gidebilirsin..her türlü tahlili yaparlar..
benimki sorma uzun hikaye..
Cok gecnis olsun cnim bel fitigi bende de var ama seninki kadar sancimiyo galiba yoksa coktan giderdm doktora gidiyim ozaman napiyim artik care bulana kadar devam :)

Tum bu sorunlarin yanagina implant koyuldu ve cikartildi, sanirim cikartildiktan sonra oldu agri ve sislik oyle mi? Mr da bir sey cikmadi? Bir kac doktor arkadasim var onlarla konusacagim nasil bir yol cizmemiz gerektigi konusunda onlardan fikir alacagim, agzin icinde kesi var sanirim? Kac yildir bu durumdasin?
Canim bir bucuk sene omce elma kemigindeki medpor implant cikarildi iki taraftada vardi birbucuk sene gecti ama sag yanagomdaki sislik gecmedi aslinda soldada var ama sagdaki cok ona gore kesi var yanagmda kesinin oldugu yerde et acilmasi var agro oluyo igneler batiyo sanki cok tesekur ederm canimm cok cok sagol :KK37:

Canim bir bucuk sene omce elma kemigindeki medpor implant cikarildi iki taraftada vardi birbucuk sene gecti ama sag yanagomdaki sislik gecmedi aslinda soldada var ama sagdaki cok ona gore kesi var yanagmda kesinin oldugu yerde et acilmasi var agro oluyo igneler batiyo sanki cok tesekur ederm canimm cok cok sagol :KK37:
Canim kesi yanaginda mi yoksa agiz icinde mi?

[QUOTicin="Pukkapad, post: 40088278, member: 667134"]Canim kesi yanaginda mi yoksa agiz icinde mi?[/QUOTE]
Agiz Icinde canim sisligin oldugu yere denk geliyo muzafer bey kotu yara iylesimi dedi tek o bakti agzimin icine digerleri uzaktan

[QUOTicin="Pukkapad, post: 40088278, member: 667134"]Canim kesi yanaginda mi yoksa agiz icinde mi?
Agiz Icinde canim sisligin oldugu yere denk geliyo muzafer bey kotu yara iylesimi dedi tek o bakti agzimin icine digerleri uzaktan[/QUOTE]
Gecmis olsun canim, soracagim arkadaslarima belki icinden biri bilir ne oldugunu

Canim coooook tesekur ederim sana nekadar sevindim anlatamam Allah seni istedigin her seye kavustursun insallah hepiniz sagolun kimse benle boyle ilgilenmedi iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum:KK36::KK36::KK36::KK36:

Hülya avşari yakindan makyajsiz gordum kizlar gecen sene acunun programinin bitiminde yazin bodrumda.işim geregi onlarla karsilasiyorum.ve yuzunde ozellikle goz ve alin bolgesi gerilmis gibi duruyordu yanak bolgesi cok sis degildi.endoskopi sanmistim bi ara.(bu arada ajda pekkana ozel ders vermisligim var :KK22:)

Okumadim canim bana mi attin baktim mesaj goremedm cepten giriyorum Ikidebir kapaniyo kk
Apus diye bir sistem yuklu onu iptal etmem lazim sinir oldum sana zahmet bidaha yazar misin canim
Canim ozelden mi yazdin yine dort dakika once yazdigin gorunuyo ama bos bisey yazmiyo yani anlamadim niye boyle oldu burdan yazsana tatlim

Back
X