kaç kbb ciye kac dermatologa gittin?
yıllar önce bel fıtıgı kadar basit bir sorunumu gittiğim 8 inci doktor bulmuştu..o yüzden diyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç kbb ciye kac dermatologa gittin?
Iki tane gittim canim kbb bi tanede dermotologa gittim yazik ya bukadar basit bir sorunu cozemiyolar sancilar Icinde sekiz doktor gezdin demekyıllar önce bel fıtıgı kadar basit bir sorunumu gittiğim 8 inciicinde doktor bulmuştu..o yüzden diyorum..
Sagol canim evet oylede dusunmek lazimvalla ben doktorumu sadece burada bir üye yazmıştı listeme aldım iyi eğitim ve iyi hastanede çalışıyor diye;her doktor k.k da değil tabiki ha şu da var her hasta üye olup buraya yazmıyor
Bulana kadar gezmek lazim cok Iyi yalmissn pes etmemek lazm cidden canimIki tane gittim canim kbb bi tanede dermotologa gittim yazik ya bukadar basit bir sorunu cozemiyolar sancilar Icinde sekiz doktor gezdin demekduzeldimi canim iyi misin simdi
Iki tane gittim canim kbb bi tanede dermotologa gittim yazik ya bukadar basit bir sorunu cozemiyolar sancilar Icinde sekiz doktor gezdin demekduzeldimi canim iyi misin simdi
Tum bu sorunlarin yanagina implant koyuldu ve cikartildi, sanirim cikartildiktan sonra oldu agri ve sislik oyle mi? Mr da bir sey cikmadi? Bir kac doktor arkadasim var onlarla konusacagim nasil bir yol cizmemiz gerektigi konusunda onlardan fikir alacagim, agzin icinde kesi var sanirim? Kac yildir bu durumdasin?Bulana kadar gezmek lazim cok Iyi yalmissn pes etmemek lazm cidden canim
Iyi olsak zaten burada ne isimiz var degil mi?. Benimde gozalti ve nazobial bolgelerde problemPukkapad cim goz alti mezar cukuru cift yanak olusumu goz ust kapak dusuk bunlar var canim.
Cok gecnis olsun cnim bel fitigi bende de var ama seninki kadar sancimiyo galiba yoksa coktan giderdm doktora gidiyim ozaman napiyim artik care bulana kadar devam :)daha fazla doktora gitmen lazım canımisim araştıralım..devlet hastanelerien de randevu alıp gidebilirsin..her türlü tahlili yaparlar..
benimki sorma uzun hikaye..
Canim bir bucuk sene omce elma kemigindeki medpor implant cikarildi iki taraftada vardi birbucuk sene gecti ama sag yanagomdaki sislik gecmedi aslinda soldada var ama sagdaki cok ona gore kesi var yanagmda kesinin oldugu yerde et acilmasi var agro oluyo igneler batiyo sanki cok tesekur ederm canimm cok cok sagolTum bu sorunlarin yanagina implant koyuldu ve cikartildi, sanirim cikartildiktan sonra oldu agri ve sislik oyle mi? Mr da bir sey cikmadi? Bir kac doktor arkadasim var onlarla konusacagim nasil bir yol cizmemiz gerektigi konusunda onlardan fikir alacagim, agzin icinde kesi var sanirim? Kac yildir bu durumdasin?
Canim kesi yanaginda mi yoksa agiz icinde mi?Canim bir bucuk sene omce elma kemigindeki medpor implant cikarildi iki taraftada vardi birbucuk sene gecti ama sag yanagomdaki sislik gecmedi aslinda soldada var ama sagdaki cok ona gore kesi var yanagmda kesinin oldugu yerde et acilmasi var agro oluyo igneler batiyo sanki cok tesekur ederm canimm cok cok sagol![]()
Agiz Icinde canim sisligin oldugu yere denk geliyo muzafer bey kotu yara iylesimi dedi tek o bakti agzimin icine digerleri uzaktan[/QUOTE][QUOTicin="Pukkapad, post: 40088278, member: 667134"]Canim kesi yanaginda mi yoksa agiz icinde mi?
Canim coooook tesekur ederim sana nekadar sevindim anlatamam Allah seni istedigin her seye kavustursun insallah hepiniz sagolun kimse benle boyle ilgilenmedi iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorumTum bu sorunlarin yanagina implant koyuldu ve cikartildi, sanirim cikartildiktan sonra oldu agri ve sislik oyle mi? Mr da bir sey cikmadi? Bir kac doktor arkadasim var onlarla konusacagim nasil bir yol cizmemiz gerektigi konusunda onlardan fikir alacagim, agzin icinde kesi var sanirim? Kac yildir bu durumdasin?
Insallah en dogru doktoru ve tedaviyi buluruz, sen yuksek tut moralini.Canim coooook tesekur ederim sana nekadar sevindim anlatamam Allah seni istedigin her seye kavustursun insallah hepiniz sagolun kimse benle boyle ilgilenmedi iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum![]()
Olur canim desteginiz yeter moral Icin :) lutfen sende yardimci olabilegim bisey olursa soyle cok tesekur ederim tatlimInsallah en dogru doktoru ve tedaviyi buluruz, sen yuksek tut moralini.
Sana ozelden mesaj attm okudun mu?Olur canim desteginiz yeter moral Icin :) lutfen sende yardimci olabilegim bisey olursa soyle cok tesekur ederim tatlim![]()
Okumadim canim bana mi attin baktim mesaj goremedm cepten giriyorum Ikidebir kapaniyo kkSana ozelden mesajijiattm okudun mu?
Canim ozelden mi yazdin yine dort dakika once yazdigin gorunuyo ama bos bisey yazmiyo yani anlamadim niye boyle oldu burdan yazsana tatlimOkumadim canim bana mi attin baktim mesaj goremedm cepten giriyorum Ikidebir kapaniyo kk
Apus diye bir sistem yuklu onu iptal etmem lazim sinir oldum sana zahmet bidaha yazar misin canim
Okumadim canim bana mi attin baktim mesaj goremedm cepten giriyorum Ikidebir kapaniyo kk
Apus diye bir sistem yuklu onu iptal etmem lazim sinir oldum sana zahmet bidaha yazar misin canim
Yine gorunmuyo canimSana ozelden mesaj attm okudun mu?