Endoskopik Yüz Germe

Yani bu konuda öyle uzun uzun arastırmalar yapmadım, bir yıldır düşünüyordum ama erteliyordum. Sonra birden yapacaksam gencken yapayım dedim, buraya çok girdim. Doktor isimlerini not aldım. Hepsine mesajlar attım fiyatlar aldım. En samimisi zekeriya hoca geldi bana. Yoksa yapılan işlem teknik vs açıdan pek de bilgim yoktu açıkçası. Ama istediğim deri fazlasının alınmasıydı çünkü cildim sarkmaya çok müsait. Hocanın tekniği anlattıkları makul geldi. Fiyat olarak da diğer sordugum kişilerle neredeyse aynıydı. Hızlıca karar kıldım. Göz altı torbam alındı, yüz germe ve temporal lift 7000 euro

‘Basit’ bir apandisit ameliyatı yahut hatta TCA peeling’den sonra bile kaç gün sürüyor bünyenin kendine gelmesi, şişlikleriniz çok normal, hepsi zamanla inecek ve oturacak.

Galiba en doğrusunu yapmışsınız fazla kurcalamadan güvendiğiniz birine teslim olmakla. Ben de araştırmalardayım birkaç haftadır ve kafam iyice paparaya döndü, hangi metot, hangi doktor, kim hakkında hangi şikâyet ve övgü var, kim ne kadar ücret talep ediyor, değer mi, değmez mi derken . Belli bir noktadan sonra kalbin sesini dinlemek gerekiyor sanırım…

En tez vakitte uğruna mücâdele ettiğiniz yeni varlığınıza kavuşmanız dileklerimle Bizlere vakit ayırdığınız için sonsuz teşekkürler

Çok teşekkür ederim ne zarifsiniz. Evet, yoksa her doktor hakkında olumsuz yorum var. Önemli olan operasyon sonrasında da yanınızda olacak birisi bence. Ve bu konuda hoca gerçekten çok güven verdi bana. Umarım sizler de en kısa sürede içinize sinen birisine yüzünüzü emanet edersiniz. Sadece rahat 1 ay pek evden çıkacak durumda olmuyorsunuz, sadece bunu göze almak bile bir psikoloji gerektiriyor. Kolaylıklar herkese

Sizin ağızınızdan Tanrı’nın kulağına efendim
Şu aralar tam 3-4 ay rölantide gidebileceğim bir vakit aralığında olduğum için kolları sıvadım husûsa ilişkin ‘Bir daha bu kadar geniş bir vakit penceresi önümde belki teeeeee emeklilikte tekrar açılır, değerlendir hazır boştayken’ diye Yâni dinlenecek vakit var ve bence de çok önemli. Yurt dışından buraya paldır küldür gelip ameliyatları olup ertesi günlerde uçağa binecek cesâreti gösterip 1-2 hafta sonra da şiş miş demeden işe dönenleri hayretle izliyorum gerçekten… Şahsen göze alamayacağım bir girişim şekli, belki yaştandır

Ben de (sizden 3 yaş büyüm) aynı düşünceye vardım doğrusu. Neden daha yıllarca moralimi azda olsa bozan bir yansımayla geçireyim her günümü şimdiden çözebiliyorsam?’ diyerek.

Yarın ve önümüzdeki hafta başında yaklaşım ve sunumlarını beğendiğim iki cerrahtan randevu aldım (Fâtih Dağdelen ile Sînâ Kaderi) bakalım bakalım ne olacak

GÜZEL DİNLENip İYİLEŞin Bu sürecin nihai maksadı zâten daha dinamik ve kendiniz gibi hissederek hayâtı kucaklamak olduğuna göre, bu dinlenme süreci bile buna zihnen vesîle. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…