Hanımlar geçiş yapacağım da bu iki bölümden birini yazmam gerekiyor.Kararsız kaldım.
Sizce hangi bölümün önü daha açık ve hangisi ileride daha lazım olacak? İş bulmada sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Okuyanlar ve bu alanlarda meslek sahibi olan hanımlar fikirlerinize talibim
Hanımlar geçiş yapacağım da bu iki bölümden birini yazmam gerekiyor.Kararsız kaldım.
Sizce hangi bölümün önü daha açık ve hangisi ileride daha lazım olacak? İş bulmada sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Merhaba kardeşim yönetim bilişim sistemleri bölümü mezunu özel sektörde çalışıyor ataması yüksek diye biliyorum emin değilim ama özelde daha kolay iş buldu mezun oldu haftasına ise girdi
Merhaba kardeşim yönetim bilişim sistemleri bölümü mezunu özel sektörde çalışıyor ataması yüksek diye biliyorum emin değilim ama özelde daha kolay iş buldu mezun oldu haftasına ise girdi
Ordan pandemiden dolayi cikti
Suan 2 aydır başka yerde çalışıyor 3500 maaş 400 yol parası 600 yemek parası artı satışlardan prim alıyor diye biliyorum ve ilerledikçe maasida yükselecekmis
Suan 2 aydır başka yerde çalışıyor 3500 maaş 400 yol parası 600 yemek parası artı satışlardan prim alıyor diye biliyorum ve ilerledikçe maasida yükselecekmis
Tabii ki endüstri mühendisliği. İK’da da çalışırsın IT birimlerinde de. Kurumsal şirketlerde endüstri mühendisinin iş ailesi en yüksek skaladan ücretlendirilir. Uzman seviyesinde en kötü mühendislik bölümünü de bitirsen diğer tüm alanlardan iyidir.
Bir yakınım endüstri mühendisi
Yurt dışı yüksek lisans ana dili gibi iki yabancı dil bildiği halde 15 bin civarı alıyor bence o kadar emeğe çok değil.
Ona rağmen başka bir yakınım bilgi işlemde çalışıyor üniversite terk olduğu halde 20 bin civarı alıyor.
İkisini kıyaslayınca sanki yönetim bilişim sistemleri daha cazip geldi bana