Endüstri mühendisliği mi yönetim bilişim sistemleri mi?

Hangisinin önü daha açık?

• Endüstri mühendisliği

OY: 18 66,7%
  • Yönetim bilişim sistemleri

OY: 9 33,3%

• Ankete Katılan
    27

AsiHatun

Sessiz ve yalnız 💔
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2021
270
277
18
Hanımlar geçiş yapacağım da bu iki bölümden birini yazmam gerekiyor.Kararsız kaldım.
Sizce hangi bölümün önü daha açık ve hangisi ileride daha lazım olacak? İş bulmada sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Okuyanlar ve bu alanlarda meslek sahibi olan hanımlar fikirlerinize talibim

Hanımlar geçiş yapacağım da bu iki bölümden birini yazmam gerekiyor.Kararsız kaldım.
Sizce hangi bölümün önü daha açık ve hangisi ileride daha lazım olacak? İş bulmada sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Merhaba kardeşim yönetim bilişim sistemleri bölümü mezunu özel sektörde çalışıyor ataması yüksek diye biliyorum emin değilim ama özelde daha kolay iş buldu mezun oldu haftasına ise girdi

Merhaba kardeşim yönetim bilişim sistemleri bölümü mezunu özel sektörde çalışıyor ataması yüksek diye biliyorum emin değilim ama özelde daha kolay iş buldu mezun oldu haftasına ise girdi
maaşı nasıl?

Ordan pandemiden dolayi cikti
Suan 2 aydır başka yerde çalışıyor 3500 maaş 400 yol parası 600 yemek parası artı satışlardan prim alıyor diye biliyorum ve ilerledikçe maasida yükselecekmis
hangi pozisyonda çalışıyor rica etsem bilmiyorsanız öğrenebilir misiniz

Hayırlısı

Ordan pandemiden dolayi cikti
Suan 2 aydır başka yerde çalışıyor 3500 maaş 400 yol parası 600 yemek parası artı satışlardan prim alıyor diye biliyorum ve ilerledikçe maasida yükselecekmis
Çok azmiş

Bir yakınım endüstri mühendisi
Yurt dışı yüksek lisans ana dili gibi iki yabancı dil bildiği halde 15 bin civarı alıyor bence o kadar emeğe çok değil.
Ona rağmen başka bir yakınım bilgi işlemde çalışıyor üniversite terk olduğu halde 20 bin civarı alıyor.
İkisini kıyaslayınca sanki yönetim bilişim sistemleri daha cazip geldi bana

Yani birinde bi titr var mühendissin diğerinde lisans mezunusun sadece ki bölümü ilk defa duyuyorum. Endüstri mühendisliği kısaca her türlü.

Back
X