- 31 Temmuz 2021
- 270
- 277
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kardeşim yönetim bilişim sistemleri bölümü mezunu özel sektörde çalışıyor ataması yüksek diye biliyorum emin değilim ama özelde daha kolay iş buldu mezun oldu haftasına ise girdiHanımlar geçiş yapacağım da bu iki bölümden birini yazmam gerekiyor.Kararsız kaldım.
Sizce hangi bölümün önü daha açık ve hangisi ileride daha lazım olacak? İş bulmada sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Okuyanlar ve bu alanlarda meslek sahibi olan hanımlar fikirlerinize talibim
maaşı nasıl?Merhaba kardeşim yönetim bilişim sistemleri bölümü mezunu özel sektörde çalışıyor ataması yüksek diye biliyorum emin değilim ama özelde daha kolay iş buldu mezun oldu haftasına ise girdi
Ordan pandemiden dolayi ciktimaaşı nasıl?
hangi pozisyonda çalışıyor rica etsem bilmiyorsanız öğrenebilir misinizOrdan pandemiden dolayi cikti
Suan 2 aydır başka yerde çalışıyor 3500 maaş 400 yol parası 600 yemek parası artı satışlardan prim alıyor diye biliyorum ve ilerledikçe maasida yükselecekmis
HayırlısıHanımlar geçiş yapacağım da bu iki bölümden birini yazmam gerekiyor.Kararsız kaldım.
Sizce hangi bölümün önü daha açık ve hangisi ileride daha lazım olacak? İş bulmada sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Okuyanlar ve bu alanlarda meslek sahibi olan hanımlar fikirlerinize talibim
Çok azmişOrdan pandemiden dolayi cikti
Suan 2 aydır başka yerde çalışıyor 3500 maaş 400 yol parası 600 yemek parası artı satışlardan prim alıyor diye biliyorum ve ilerledikçe maasida yükselecekmis
evetendüstri sayısal diğeri eşit ağırlık değil mi ?
İlçede olduğu yere göre fena değil ve yeni mezunÇok azmiş