- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
Psikolojiniz mi bozuk acaba ?
Kan degerlerınde hersey normalse ne olabılır kı baska?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef hiç eğlenceli arkadaşım yok .İçlerinde en eğlenceli benim. O derece basit yaşıyorum .Sanırım ama hareketli şarkıları dinlerim. Benim gün içinde Hareketlerim İyidir sorun ;Akşama gülecek halim bile kalmaması.
programin adı nedir benimde ihtiyacim varben yatktan kalkamıyordum o derece halszdim 1 haftadır düzenli su içiyorum ve inanılmaz enerjik hissediyorum play storda su hatırlatıcı programlar var kilonu yaşını giriyorsun o sana ne kadar su içmen gerktiğini söylüyor ve gün içinde alarmla su içmen gerektiğini hatırlatıyor ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim.
bir de keçiboynuzu özünü denemelisin.
Yıllardır kronik
Ben şok...Şok
maşallah diyeyim bu ne değerler. Senin yaşın kaç ki bu kadar minimum çıkmış değerlerin.
Alla alla genetiğin mi iyi yoksa iyi mi besleniyorsun? Yaşın kaç?
Şu değerlere göre takviyeye gerek yok cidden ama magnezyum alınabilir. Normalde ben Karatay'a göre besleniyorum. Karatay magnezyum değerini 2'nin altına düşümüyor. Bunun için de günde 1 tane maden suyu içebilirsin takviye almak istemezsen. Şaşırdım cidden maşallah.
Sen SHealt kullanıyorum. Yani yüklü bende de pek dikkat edemiyorum. Sizin Program da ondan mı?ben yatktan kalkamıyordum o derece halszdim 1 haftadır düzenli su içiyorum ve inanılmaz enerjik hissediyorum play storda su hatırlatıcı programlar var kilonu yaşını giriyorsun o sana ne kadar su içmen gerktiğini söylüyor ve gün içinde alarmla su içmen gerektiğini hatırlatıyor ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim.
Özel bir beslenme tarzın yoksa ki ben kan değerlerinden abur bucuru az yediğini düşünüyorum. Mesela pasta börek karbonhidrat tüketimin hiç yok gibi görünüyor değerlerinden. Eğer öyle ise gerçekten çok iyi.Teşekkür ederim .yaşım 28. Öyle özel bir şekilde beslenmem. her şeyden yerim. ama en çok Mevsim yeşilliklerinden yerim .günde 5-6 kavanoz su içerim yağlı yemem gelsem de sadece zeytinyağlı yerim .diğer türlü çok .Obur biriyim her şeyi yerim .Bir de tatlı zor yerim. şeker kullanmam işte böyle böyle... o zaman Keçiboynuzu pekmezi ve günde 1 şişe soda içme mi öneriyorsunuz. bende bu öneriye uyumaya çalışacağım .teşekkür ederim.
Sen ne yiyorsun bana tavsiye versenTamam o zaman. Ekledim .Buyrun bir bakın.
Canım sende bir yemek kaşığı iç..faydaları
Aslında evet.. hiçbir işimi tam yapamadığım için kendime iyi hissetmiyor da olabilirim. Eksikliklerimi gidermek için enerjiye ihtiyacım olduğunu düşündüm.Psikolojiniz mi bozuk acaba ?
Abur cubur Hiç yemem. Ama börek Buldun mu kaçırmam onu da ayda iki kere falan yerim herhalde. Pastayı Bir dilim bile zor yerim.Özel bir beslenme tarzın yoksa ki ben kan değerlerinden abur bucuru az yediğini düşünüyorum. Mesela pasta börek karbonhidrat tüketimin hiç yok gibi görünüyor değerlerinden. Eğer öyle ise gerçekten çok iyi.
Özellikle kolesterol ve kan yağların çok iyi.
Aileden de geliyor olabilir tabi.
Işte canım ne isterse yiyorum. Sadece şekerli yemem. Kavanozda içerim suyu. Bardak küçük geliyor.Sen ne yiyorsun bana tavsiye versen![]()
Zaten kimyasal kullanmaya korkarım. Bebek emziriyorum. Meyve suyu içerim. Ama o bende çok gaz yapıyor. Karnım şişiyor sanki. Ağrım oluyorSupradin felan bende sıfır etki yarattı valla. Kuruyemiş meyve suyu felan iç. Portakal suyu sıkabilirsin, vişne suyu mesela
Seker ye seker enerji yaparIşte canım ne isterse yiyorum. Sadece şekerli yemem. Kavanozda içerim suyu. Bardak küçük geliyor.![]()
Turşu kavanozu .EvetSeker ye seker enerji yapar
Nasil kavanoz aklima tursu kavanozu geldi cunku benim bardaklarimda kavanoz kadar![]()
Şeker yemem ben. Hemen başım döner .dişlerim kamaşır.Seker ye seker enerji yapar
Nasil kavanoz aklima tursu kavanozu geldi cunku benim bardaklarimda kavanoz kadar![]()
Akşam eve dönerken alacağım. Bir şişe bakalım nasıl olacak . kaç gün kullanmalıyım, verim alabilmek için acaba?Canım sende bir yemek kaşığı iç..faydaları sayılamayacak kadar çok.
Saka bir yana beslenme ile ilgili oldugunu sanmam cunku masallahin var.Etrafindaki olumsuz devamli dert yanan tipleri dinleme derim.Şeker yemem ben. Hemen başım döner .dişlerim kamaşır.![]()
İşte ben de o yüzden enerjiye ihtiyacım olduğunu düşündüm kan tahlili yaptırdım .ancak hiçbir vitamini ihtiyacım olmadığı söylendi .Sen hangi vitamini kullanmıştın?muhtemelen emzirdiğin için enerjin yetmiyor. emzirenler için vitaminler var. ben bebeğim 9 aylık olana kadar kullanmıştım. baya işe yarıyordu
Aslında haklısın. Burda yazan üzücü şeyleri okuyunca akşama kadar düşünüyorum. Sonra Benim gözler pörtLüyor.Saka bir yana beslenme ile ilgili oldugunu sanmam cunku masallahin var.Etrafindaki olumsuz devamli dert yanan tipleri dinleme derim.