Enerji takviyesi bilen var mı?

Ona çok takılı kalma bence. Vücudun ihtiyacı zamanla değişebiliyor. Benim de beslenme tarzımda herhangi bir değişiklik yok ama iştahımda inanılmaz bir artış var. Artı canım tatlı tarzı şeyler falan çekiyor.

Önceden 12:30 gibi öğlen yemeğimden sonra 19:30 akşam yemeğine kadar karnım acıkmazken şu an aynı düzende bazı günler baya acıkıyorum diyebilirim. Mevsimsel geçiş de olabiliyor tabi.

Aynen aynen, bazen diyorum çok mu kastım da patladı saçım dökülüyor bir de

Aynen aynen, bazen diyorum çok mu kastım da patladı saçım dökülüyor bir de

Nedense bende de var müthiş saç dökülmesi.

1 aydan fazladır ben çok gerginim. Kendime çok dikkat edemedim. Zencefil falan da yiyemiyorum düzenli tabi.

Omegayı da bıraktım. Kızımın B12 si çok yüksek çıkınca doktor tüm takviyeleri bıraktırdı. 1130 çıktı neredeyse.

Sebze çok yemiyor hayvansal besleniyor. Üstüne bir de takviye olunca fazla gelmiş.

Ben şu sıra vücudum kendini toplasın diye çinko alıyorum.

Nedense bende de var müthiş saç dökülmesi.

1 aydan fazladır ben çok gerginim. Kendime çok dikkat edemedim. Zencefil falan da yiyemiyorum düzenli tabi.

Omegayı da bıraktım. Kızımın B12 si çok yüksek çıkınca doktor tüm takviyeleri bıraktırdı. 1130 çıktı neredeyse.

Sebze çok yemiyor hayvansal besleniyor. Üstüne bir de takviye olunca fazla gelmiş.

Ben şu sıra vücudum kendini toplasın diye çinko alıyorum.

İyi yapmışsın bende genel çerçeveler dışında çok kasmıcam meyve sabah yiyorum mesela artık,önceden hiç yemiyodum fanatikleşmistim :)

İyi yapmışsın bende genel çerçeveler dışında çok kasmıcam meyve sabah yiyorum mesela artık,önceden hiç yemiyodum fanatikleşmistim :)

Aynen ben de o kararı aldım..

1. Tavuk yeme= yemiyoruz.

2. Kuru meyve yeme= tamam yemiyoruz nasıl kurutulduğunu bilmiyoruz koruyucuları bilmiyoruz. Ama kuru meyveyi kestiğimden beri tatlı istiyor canım. Arada çikolata kaçamaklarım oluyor ve meyve sayımı maalesef arttırdım.

3. Yani onu yeme bunu yeme derken yiyecek bir şey kalmıyor cidden. Akşamları kızıma ne yedireceğimi şaşırıyorum atıştırmalık olarak.

O yüzden ben de uç noktalara kaymadan glukoz ve ekmek sıfır olarak tabi yapaylar diğerlerinde çok kısıtlama yapmıyorum.

şu an bende o moddayım.
TRde çok tatil yapıyorlar diyorlar bir de, hiç de aynı fikirde değilim.
çok çalışıyoruz yahu.

tatillerimiz de bu aralar birbirine çok yakın.
kış bizi yordu o sebeple.
Evet dediğin gibi bizi çok yoruyorlar sabah yedide Evden çıkıyorum Akşam sekizde eve giriyorum buna canmı dayanır işte insanın canı tatil yapmak istiyor tatilde sen
şu an bende o moddayım.
TRde çok tatil yapıyorlar diyorlar bir de, hiç de aynı fikirde değilim.
çok çalışıyoruz yahu.

tatillerimiz de bu aralar birbirine çok yakın.
kış bizi yordu o sebeple.
Aynen tatillerini arası çok kısa. Birde sana 7 aksam 7 nasıl dayanacak vücut :(

Sizin gibi yediğini içtiğin dikkat edenlere çok imreniyorum. Ben hiç dikkat etmem :( bu gibi şeyler ayrıca bir olgunluk gerektiriyor galiba değil mi ? Ne güzel...

Kan tahlili yaptırdım. Doktor Maşallahın var dedi. Diyetisyen hiç düşünmedim. 1 68 boyunda ve 63 kiloyum. Diyet mi yapmam lazım
KAn tahliline baktirmaniz isabetli olmus. Diyetisyene iyi beslenmek icin ve alerjiden korunmak icin de danisiliyor, ama zayiflamak icin gidenler de oluyor. Ben de gitmek istiyorum, alerji icermeyen ve metabolizma uyumlu yiyecekler icin.

Merhaba bayanlar .Ben 28 yaşında, evli ve bir çocuk sahibi bir kadınım. Enerjim çok düşük .Bildiğiniz enerji verici yiyecekler varsa ya da ilaç olur hep olur benimle paylaşırmısınız?

Ayrıca eve gelince enerjim bittiği için gülecek halim bile kalmıyor ,bu kadar zordayım...
supradin vitamin veya centrum vitamin veya gnc women multivitamin haplarından herhangi birini

KAn tahliline baktirmaniz isabetli olmus. Diyetisyene iyi beslenmek icin ve alerjiden korunmak icin de danisiliyor, ama zayiflamak icin gidenler de oluyor. Ben de gitmek istiyorum, alerji icermeyen ve metabolizma uyumlu yiyecekler icin.
Ben genelde yapma denilenleri yaparım. O yüzden diyetisyen şunu yap dese yapamam herhalde : ) YEMEK KONUSUNDA KİMSEYİ TANIMAM. Diyet falan yapamam o yüzden. Zaten birsey gördüm mu içim gidiklaniyor. İlla yemek istiyorum. Nedense...

her gün bir avuç içi kadar ceviz-badem-fındık ve kuru meyveler. (dut kurusu, kan üzümü, kuru incir, kayısı vs) bol su. ayrıca yapabileceğin herhangi bir spor. hiç olmadı sabahları açık havada yürüyüş, olmadı açık pencere karşısında 20-30 dakikalık eksersiz. zaman sıkıntısı yoksa, salonda düzenli spor yapmak. bomba gibi olursun.

63 kiloyum. Boyum 1.68. Oyle yemeklerden sonra hep uykum geliyor. Ondan sonrası işyerinde hep uykuluyorum. Sanki yemek yemeye korkar oldum. Ama yapacak birsey yok mecbur yiyorum.
Zayifsan cicibebe sutle mama yap ye dicektim ama iyi kilon kan degerlerine bakte kalsiyum magnezyum eksikligi vs olabilir yemeklerini de az az sik sik ye ogun aralarinda meyve yiyebilirsin

Abur cubur Hiç yemem. Ama börek Buldun mu kaçırmam onu da ayda iki kere falan yerim herhalde. Pastayı Bir dilim bile zor yerim.
Sizin bayağı bilginiz var o zaman size bir soru sorayım ben bu aralar tüyleri azalttığına düşündüğüm için her sabah bir avuç taze nane yiyordum ve öğlen yemeklerinde komşumuzun bahçesinde bir sürü Taze soğanı olduğu için yaklaşık bir aydır her öğlen 5-6 adet taze soğan yiyorum. Bunların bende bir yan etkisi mi oldu acaba diye düşünüyorum uykum geliyor sürekli
Akşamları daha erken yatmak zorunda kalıyorum .Tabii ev işleri kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Emzirdiğinizi yazmışsınız. Nane sütü ciddi azaltıyor diye biliyorum ben o_O

Emzirdiğinizi yazmışsınız. Nane sütü ciddi azaltıyor diye biliyorum ben o_O
Bende şüphelenilen zaten şu 2 gündür yemiyorum. Sütüm azaldı gitti :( 2 gündür bırakınca gene arttı. Bilmiyordum ben ama sen söyleyince şüphem kanıtlanmış oldu. Teşekkür ederim canım.

Back
X