enerjim düşük.........

Lilruba

yaşamsürprizdir:)
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
3.572
2.528
398
merhaba kızlar...
doğru başlık altında mı açtım konuyu bilemiyorum...
ama benim derdim bu...
sabah yataktan kalmak işkence gibi...
tüm gün iş yerinde bitkin bir haldeyim...
bazen elim ayağım titriyor...
sol tarafımda da zaman zaman uyuşmalar oluyor...
benzer sıkıntıları yaşayan varmı...
gün boyu kendimi zorlasamda yavaş hareket ediyorum....
enerjim çok düşük.....
her türlü tavsiyeye açığım...
şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler......:16:

doktora git o uyuşmalar titremeler hoşuma gitmedi.

Bu cevap benim çok hoşuma gitti :) Doktor gibi söylemişsiniz :) neyse konu sahibesi vitamin eksikliği genelde söylediklerinize yol açar kan testleri falan yaptınız mı ? Ayrıca evet uyuşma ve titremeler çok sık oluyorsa doktora görünmekte fayda var...

Kansızlık var sanırım sizde doktora gidin :34:

Bu cevap benim çok hoşuma gitti :) Doktor gibi söylemişsiniz :) neyse konu sahibesi vitamin eksikliği genelde söylediklerinize yol açar kan testleri falan yaptınız mı ? Ayrıca evet uyuşma ve titremeler çok sık oluyorsa doktora görünmekte fayda var...

bende vitamin eksikliğinden olduğunu düşünüyorum uzun süredir kan tahlili yaptırmadım...
önceden kansızlık vardı bende tekrar baktırmadım...
demir eksikliği bu şikayetlere yol açar mı acaba...

merhaba kızlar...
ama benim derdim bu...
enerjim çok düşük.....

geçmiş olsun,doğduğundan buyana geçirdiğin hastalıklar önemli,yakıştırmıyor insan kendine ama kalbine de baktır derim ben 1 kere korktum kardeşim.umarım önemsizdir.

geçmiş olsun,doğduğundan buyana geçirdiğin hastalıklar önemli,yakıştırmıyor insan kendine ama kalbine de baktır derim ben 1 kere korktum kardeşim.umarım önemsizdir.

teşekkürler sağolun...
çocukluktan bu yana ciddi bir hastalığım yok ama kansızlık şikayetim zaman zaman oluyordu...
kan tahlilinde bir şey çıkmazsa kalp doktoruna gideceğim

merhaba kızlar...
ama benim derdim bu...
enerjim çok düşük.....

Kansızlık olabilir..
Titreme uyuşma şekerde de oluyor.
Endokrine git :34:

benzer şikayetleri olan var mı acaba merak ediyorum...
inşallah şifa buluruz...

Kansızlık olabilir..
Titreme uyuşma şekerde de oluyor.
Endokrine git :34:

polikistikover teşhisi konmuştu...endokrin deyince aklıma geldi...
endokrine de gitmem gerekiyordu...şeker deyince korktum şimdi...

benzer şikayetleri olan var mı acaba merak ediyorum...
inşallah şifa buluruz...

Bende vardı 1 buçuk yıl araştırdılar bulamadılar bayılmada oluyordu bende çıkan sadece kansızlıktı çıktı çok ciddi oranda..
Sonra kansızlık baya düzeldi ama şikayetlerim devam ediyordu çıkan sadece az kansızlıktı..
Psikolojik bile dediler halk arasında dışarlıklı (uğrama gibi bişeymiş:53:)olmuşsun dendi bi kaç kişi tarafından..
Sonra dahiliyeye gittim o endokrine yönlendirdi çıkan hipoglisemiydi.
Hastalık var diye sevinmiştim diğer türlü sonuç yok şikayet var dikkat çekmek için yaptığımı bile söyleyenler olmuştu :53:

polikistikover teşhisi konmuştu...endokrin deyince aklıma geldi...
endokrine de gitmem gerekiyordu...şeker deyince korktum şimdi...

O ne oluyor ?
İhmale gelmez sağlık bu ;)

bende vardı 1 buçuk yıl araştırdılar bulamadılar bayılmada oluyordu bende çıkan sadece kansızlıktı çıktı çok ciddi oranda..
Sonra kansızlık baya düzeldi ama şikayetlerim devam ediyordu çıkan sadece az kansızlıktı..
Psikolojik bile dediler halk arasında dışarlıklı (uğrama gibi bişeymiş:53:)olmuşsun dendi bi kaç kişi tarafından..
Hastalık var diye sevinmiştim diğer türlü sonuç yok şikayet var dikkat çekmek için yaptığımı bile söyleyenler olmuştu :53:

adın ordanmı geliyor yoksa canımmm:52::52::52::52::52::52::28:

Bende vardı 1 buçuk yıl araştırdılar bulamadılar bayılmada oluyordu bende çıkan sadece kansızlıktı çıktı çok ciddi oranda..

geçmiş olsun canım
bende biraz araştırdım hipoglisemi hastalığını endokrine en yakın zamanda gitmem lazım...sende var olan şikayetler tamamen nasıldı...şuan tedavi oluyor musun...iyileştin mi...

doktora ya da eczacıya danışıp vitamin alabilirsiniz. mevsim geçişlerinde oluyor böyle durumlar.
dün eczacımla konuşup (çok güvenirim kendisine, mal satmak için onu bunu al demez kesinlikle) vitamin aldım ben de.

Back
X