enerjim düşük.........

Göbek bölgesinin yağlanması, titremeler şeker hastalığının belirtilerinde var

Uyuşukluk kansızlıkta da olabiliyor

Çok karbonhidrat tüketimi malesef diyabete davetiye. Kan basıncını ani yükseltip düşürdüğü için çabuk acıktırır

Vakit kaybetmeden gitmek lazım :6:

Göbek bölgesinin yağlanması, titremeler şeker hastalığının belirtilerinde var

Uyuşukluk kansızlıkta da olabiliyor

Çok karbonhidrat tüketimi malesef diyabete davetiye. Kan basıncını ani yükseltip düşürdüğü için çabuk acıktırır

Vakit kaybetmeden gitmek lazım :6:

sağol canım bilgilendirmen için.....
kesin doktora gideceğim.....
önümüzdeki hafta için randevu alacağım....
şekeride çıkartacağım hayatımdan....
hastalık sana uğramasın canım....
kocaman sevgiler........

uyusma tıtreme bunlar bır hastalıgın belırtısıde olabılır ılk once doktora gıdın..psıkolojıkse psıkıyatrı psıkolog dan yardım alın..ama tabı buradanda tavsıyeler olacaktır..

ben kendımden ornek vereyım acıktıgımda asırı yemek ıstegı ataklar el tıtremesı falan oluyordu seker baslangıcım oldugunu ogrendım doktor sart yanı anlıycagınız..

anlıyorum geçmiş olsun canım...
ilaç kullanıyor musun....
Allah şifa versin...
bende acıktığım zaman değil ayakta uzun süre durduğumda ve heyecan yaptığımda titreme oluyor......
uyuşmaları takip edemiyorum ansızın olabiliyor....halsizlik sürekli var zaten....
beslenmeme pek dikkat etmiyorum....:14:
sanırım bu nedenle bedenim sinyal veriyor.....
doktora gidip kendime sağlığım için bir yol çizmeme lazım...:16:
sağol paylaşımın için....
şifa diliyorum....
sevgiler....

anlıyorum geçmiş olsun canım...
ilaç kullanıyor musun....
Allah şifa versin...
bende acıktığım zaman değil ayakta uzun süre durduğumda ve heyecan yaptığımda titreme oluyor......
uyuşmaları takip edemiyorum ansızın olabiliyor....halsizlik sürekli var zaten....
beslenmeme pek dikkat etmiyorum....:14:
sanırım bu nedenle bedenim sinyal veriyor.....
doktora gidip kendime sağlığım için bir yol çizmeme lazım...:16:
sağol paylaşımın için....
şifa diliyorum....
sevgiler....

yok canım sadece baslangıc cıktı kılo alma duzenlı sıksık az az beslen dedı stres yapma vs..bu sekılde devam edersen seker hastası olursun dedı..elımden geldıgınce dıkkat edıyorum..doktora gıdın bakalım ne dıyecek doktor..haber beklıyorum sizden..sevgiler..

yok canım sadece baslangıc cıktı kılo alma duzenlı sıksık az az beslen dedı stres yapma vs..bu sekılde devam edersen seker hastası olursun dedı..elımden geldıgınce dıkkat edıyorum..doktora gıdın bakalım ne dıyecek doktor..haber beklıyorum sizden..sevgiler..

tamam canım haber veririm...
geçmiş olsun tekrar...
sevgiler......

bende de var el titremeleri ve halsizlik ...ve evet boynumun bir yeri acayip ağrıyor...

bu ağrı öyle birşy ki ne kadar masaj yapsamda geçmiyor ..aksine bastıkça basasım geliyor...

sanki bi türlü ağrıyan yeri bulamıyormuşum gibi:26:

yanlıs yoldasınız ben bilir kışı degılım ama doktor sart dıyorum yıne..boyun agrısı bırcok hastalıgın belırtısı olabılır..ne bılıyım tansıyon olur kıreclenme olur ama siz burda varsayımla bunu bulamazsınız..ve bastıkça basasım gelıyor demıssınız ya yanlıs bırsey yapıyorsanız..doktora gıdın bırsey kaybetmezsınız..

sebep herşey olabilir. Babamda ve ben de benzer belirtliler vardı. Babamın şekeri olduğu ortaya çıktı strese bağlı.Benim de psıkolojik tedavi artı vitamin takviyesi gördüm.
b12 Vitamini ekksikliği de olablir. Mutlaka doktorda test yaptırın çok iyi oluyor. İçtiğiniz vitaminler inanılmaz enerji veriyor güzel hissettiriyor..:)
Geçmiş olsun şimdidenn

Boyun ağrısı el titremesi kalp ağrısı sıkışması halsizlik depresyonda da oluyor kansızlıkta da. Ben de psikiyatra çok mutsuzum ben diye gittiğimde boyun omuz ağrısı kalp çarpıntısı falan var mı diye sormuştu. Stres uykusuzluk yapıyor boyun ağrısını. Kansızlıkta el de ayakta uyuşma, ben de tansiyon düşüklüğü, bazen beynimde bile uyuşma oluyor. Hemen üşüme, hemen titreme, el titremesi hele acıktıysam yorulduysam berbat, sıcakta çok sıcak hissetmek, soğukta aşırı üşümek, el ayak hiç ısınmaması, halsizlik, yorgunluk, kalp çarpıntısı, sıkışması, çabuk hasta olma geç iyileşme vs vs :) Doktor değilim ahkam kesmek gibi olmasın muhakkak doktora git bunlar dışında bir rahatsızlık da olabilir derim ama senelerdir ileri derece kansızlık çeken ve en sonunda hastanelik olan biri olarak söyleyebilirim bunları :) Belki faydası dokunur...

Back
X