• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enerjim kalmadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

escuer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
474
312
113
Zor surecten gectigimden beri...psikolojik rahatsizliklarimdan bir kac yil gecsede hala hayatimi duzene sokacak bir gucum yok, enerjim kalmadi.. hevesim var ama yapamiyorum... tek basina hissediyorum kendimi ve ben kendimle gucsuzum, gunum öylesine geciyor

Akışına bırak sadece yaşa.. hayat bir şekilde sürüklüyor bizi. Ve bir gün karşımıza mutluluğu da çıkaracak umuyorum bekliyorum. Nefes aldığımız sürece yaşamaktan başka çaremiz yok. Bir süredir ben de neşemi, enerjimi yitirmiş bir şekilde yaşıyorum. Böyle yaşamak zulüm gibi biliyorum ama başka seçenek de yok. Duaların gücüne inaniyosan dua et bol bol. Belki kaybettigin enerjini dualarla getirirsin. Burda bicok kişi manevi sıkıntılarini dualarla yendiğini söylüyor. İyi gelir mutlaka. Sen de dene..

Akışına bırak sadece yaşa.. hayat bir şekilde sürüklüyor bizi. Ve bir gün karşımıza mutluluğu da çıkaracak umuyorum bekliyorum. Nefes aldığımız sürece yaşamaktan başka çaremiz yok. Bir süredir ben de neşemi, enerjimi yitirmiş bir şekilde yaşıyorum. Böyle yaşamak zulüm gibi biliyorum ama başka seçenek de yok. Duaların gücüne inaniyosan dua et bol bol. Belki kaybettigin enerjini dualarla getirirsin. Burda bicok kişi manevi sıkıntılarini dualarla yendiğini söylüyor. İyi gelir mutlaka. Sen de dene..

Ama akisina biraksam yasim geciyor.. hayati kaciriyorum, zaten yeterince kacirdim dört duvar arasinda..
bir yerden baslasam ama cok karisigim nereden baslayacagimi bilmiyorum, kendi elimden tutup kendime yardim edebilsem keske

Ama akisina biraksam yasim geciyor.. hayati kaciriyorum, zaten yeterince kacirdim dört duvar arasinda..
bir yerden baslasam ama cok karisigim nereden baslayacagimi bilmiyorum, kendi elimden tutup kendime yardim edebilsem keske
Intertte problem olduğu için cvbimi bikac kere göndermiş pardon :) hayatin sana sunduğu seçenekler vardır mutlaka. Önünde bikac yol vardır seçmen gereken. O zaman elindeki seçenekleri düşün bir an önce bir karar ver ve hayata atıl. ;) mesela işsizsen öncelikle bir iş bul kendine maddi bağımsızlık önemli kendini iyi hissetmen için. Çalışmayınca insanın bunalıma girme kararsızlık yaşama olasılığı daha fazla. Önce bir iş bul istediklerini yapabilecek paran olsun elinde

Sağlıkla ilgili bi problem yoksa inan herşey gelip geçiyor.Aldığımız nefesi bile geri veriyoruz, neyimiz var bu hayatta. Işin sırrı dua gerçekten manevi huzur orda. Bu sabah erkenden uyanıp,pencereyi açıp mis gibi havayı içine çek. Güzel bir kahvaltı ile devam et gününe. Sonra sukret seni eksiksiz yaratan Rabbine... Sevgiyle kal.

Antidepresan kullanıyosan bırak. İnan bak nasıl kendine geleceksin gör. İnsanı uyuşturup asalak gibi yapıyor o lanetler

Olsun sorun degil farkettim B baharsonu ... mahalle arasinda gözlemleyiciler var, dedikoducular malesef ve baski göruyorum, rahat rahat disari cikabildigimi bile hissetmiyorum.. okula daha baslayamadigim icin universiteye hazirlanmam lazim ama yakin zamanda girmem icin baski var ustumde yoksa evlen diyorlar..

Gune guzel baslayip kahvalti yapmak baskalarina batiyor gibi cunku keyif olarak algilaniyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X