- Emoji Skoru
- 8.287
- Puanlar
- 108
ayy gerçekten mi ankara için sıkıcı derler hep zaten
Aynen gelmeyın kaçııın
İstanbulda olsaydım sana kahveye gelırdım kız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy gerçekten mi ankara için sıkıcı derler hep zaten
valla çok isterdim kafa dengi hatunsunAynen gelmeyın kaçııınHiç bir şey yok memlekette yaa
İstanbulda olsaydım sana kahveye gelırdım kız![]()
valla çok isterdim kafa dengi hatunsun
mBelki bir gün inşallah diyelim o zaman
akşama ne yemek yapıyosun kız fikir ver bana :)![]()
![]()
Canım anladığım kadarıyla senin ruhun aç. Sana önerim var amaKızlar bana varsa fazla pozitif enerjilerinizi yollar mısınız ? :) :)
En son evde kalmaktan, hayata dair bir umut besleyememekten,amaçsızlıktan, mutsuzluklarımdan dolayı depresyonda olduğuma karar vererek pskologa gittim.
Ufak ufak adımlar atmam gerektiğini söyledi, depresyon bir kuyu gibidir, kuyunun dibinde ışığı göremezsin ama bir iki adım atınca o aydınlık çıkar karşına dedi.
O adımları atamıyorum. Atsam da anlamsız ve boş geliyor her şey, istemsizce.
Vakit öldürüyorum resmen. Ruh yaşım seksen oldu bence.
Eşim iki gündür yine iş seyahatinde.
Yine yalnızım.
Bu dipsiz kuyulardan nasıl çıkacağım?
Gerçekten hiç bir şey yapasım yok ya.
Bakırköy e filan gidip yatsam mı şöyle bir ay napsam ya![]()
Bende uzun süredir aynıyım,hiç tat almıyorumkız hiç bir şey yapasım yok işte, malak gibi tüm gün yatıyorum bi o koltukta, bir bu koltukta.
benim bu depresyonum uzun süreli bir depresyon aslında. yedim yani kafayı ben![]()
Güzel bir Kore dizisi izle keyfin yerine gelsin.Kızlar bana varsa fazla pozitif enerjilerinizi yollar mısınız ? :) :)
En son evde kalmaktan, hayata dair bir umut besleyememekten,amaçsızlıktan, mutsuzluklarımdan dolayı depresyonda olduğuma karar vererek pskologa gittim.
Ufak ufak adımlar atmam gerektiğini söyledi, depresyon bir kuyu gibidir, kuyunun dibinde ışığı göremezsin ama bir iki adım atınca o aydınlık çıkar karşına dedi.
Yine yalnızım.
canım ilk işin su profil gotonu değistirmek olsun .direk buhranlı bir yüz . kendine iyi seyler telkin et sen iyisin iyi olacaksan degerlisin kimse senden önemli degil aklına birsey takmaman gerek diye.esinden kıymaetlisin kendine göre .seni uzemezler.yeni ve güzel cevreler edinmeye bak .hobiler edin.dualar et .böyle iç ferhkatan Allahın isimlerinden cek.inşirah sıresi oku.Kızlar bana varsa fazla pozitif enerjilerinizi yollar mısınız ? :) :)
Yine yalnızım.