Enerjisizlik, tembellik ve ilişkilere yansıması

ay bu kesinlikle ben her şeyi yapasım var, ama hiçbir şey yapacak halim yok.

Benimde enerjim dusuk. Oyleki yatsam uzansam uyusam.. uyumadiimdada sadece yatsam istiorum.. istemesemde kilo kaybediyorum ha bire istahsizim agrilarim var hastayim biraz..ozellikle son yillarda enerjim pek yok son haftalar tavan yapti.

Probiyotik tabletleri aldim belki ise yarar. Ama bakmam gereken cocuklarim.. isim esim evim var cok sukur. Bi sekilde kalkip herkesle ilgilenmem doyurmam yedirmem icirmem gerekior. Rutin seyleri yapmam gerekiyor. Hic birsey tatmin etmio gibi bazen. Kimseyi gormek konusmak ugrasmak istemiorum gibi.

Bebek gormeye gelcekler vardi bu hafta cagirdm bi ordu gelcekmis masallah, sonradan cok mu gerekliydi sanki onla ugrascaz o kdr diye kendime kizdim. Tum hafta randevular vs cok kosturuyorum. Herseyi erteliorum bazen..masorumu cagircam haftalardir erteliorum halbuki cok rahatliycam belki..ayak bakimi yaptrcam gitmiorum..guzellik salonuna gitsem bakim makim fayda eder mi? Saclarimi tekrar kestirsem ise yarar mi? Daha kisa sure once kestrdim onu bile istemio canim. Fizyoterapisti arayip gitmem lazim sirt agrilarim cogaldi gene. Onuda erteliorum..

bi psikologa mi gitsem derdimi anlatsam? Ne anlatcamki.. suraya yazdiklarimi bile anlatsam yorulurum. Istiorumki herkes demek istedigimi ben soylemeden anlatmadan anlasin. Kimse lafi dolandirmasin..enerjimi toplamam devam etmem gerekio cunku bu sekilde devam etmek istemiorum..tatile gitcem onu bile cnm cekmiyo.. bu sekilde dusunmek simariklik gelio ve dunyada ne dertler var diye dusunuyorum.. belki bi gun duzelir diye yasiyoruz. Allah yardimcimiz olsun

Sevgilin öldü , sefalet çektin ,yurt dışında kaçak yaşadın ,dayak yedin !
Seninki bahardan o zaman ..

Glutensiz beslenme ya da sekersiz 21 gun gibi diyetleri tavsiye ederim.

glutensiz mi? böyle bir diyet mi var?
annem bir sebepten gluteni kesmişti (kendi kafasına göre) sonra doktor çok tehlikeli bir şey yaptığını, glutene duyarlılığı olmayan birinin kesinlikle bunu yapmaması gerektiğini söylemişti
çok şaşırdım

Mutsuz olabilir misiniz?
Bilemedim,sevmediğim bir yerde çalışsam yada hayatımda istemediğim gelişmeler olsa bende bahsettiğiniz tarzda hissediyorum.
Bıkkın yorgun depresif oluyorum.
Kahvaltı önemli tabi bu arada,belirtmeden geçemeyeceğim.
Sabah uyanınca kahvaltı hemen yapamayacaksam dahi miss gibi bir kahve demleyip içmezsem mutsuz oluyordum kendi adıma. Ha şu an kahveye hasretim sınırlı tüketiyorum ama eskiden öyleydi yani.

Hem havalardan,hemde ölüm kayıplarında olan depresyon hali bu.
Annemi kaybedince bendede olmuştu,beyin ve beden uykuyla kendini rahatlatıyor gevşiyor.
Geçer yakında bol temiz hava,dışarı atın kendinizi.

Ben de yeni arastirmaya basladim gluten ayrica ozellikle seker insanin enerjisinin daha cabuk tukenmesine sebep oluyormus. Glutensiz beslenme moda midir bilemem ama artik colyak hastasi olmasa bile zayiflamak formda kalmak icin bu diyeti uygulayanlar var ve bazi dr lar tiroid hastaliklarinin caresini de bu diyette buluyor

Ben hep böyleyim işe yarar cevaplari merakla bekliyorum

Aynı benim bu anlattığın . Tam şubatta beri hiç birşey yapmıyorum tek yaptığım şey koltukta oturmak birde annemin hazırladıklarını yemek sonra o bulaşığı yıkamak bitti gitti . Sonra ölmüş gibi oturuyorum aynı noktada . Ama benim sebebim belli evimden eşimden ayrıyım sağlıkla evimize dönsek normale döneceğim. Sende vitamin takviyesi al bence bi dene

Psikolojik diye düşünüyorum.Ben de şuan aynı durumdayım hayatımdaki stresler olumsuzluklar mutsuzluklar yüzünden oluyor sen mutlu iyimişsin gibi yapmaya çalışırken bilinç bunu vücutta başka bir şekilde gösteriyor. Eğer psikolojin gerçekten altından kalkamayacak kadar bozulduysa vakit kaybetmeden bir psikoloğa ya da psikiyatra git. Havalarda tuz biber oluyor bu durumlara geçiş dönemi olduğu için hormonların da dengesini bozuyor.
Yada akşamları yürüyüşe çık güzel güneşli havalarda daha güzel oluyor imkanın varsa sabah yap derim çok iyi geliyor. Başın sağolsun bu arada. Ben bir psikoloğa gidicem gibi geliyor.

Bende böyleyim ama benim ki aşırı derecede kansızlıktan. Doktor kan değerlerimi görünce sen nasıl ayakta durabiliyosun demişti.
Teşhisi konmamış başka bir rahatsızlık vs. yoksa duygusal bir süreç olabilir.
Ama önce bu durumun bir teşhisi lazım, ona göre hareket etmek lazım diye düşünüyorum.

bazı haşimato tiroid hastalarında glutene duyarlılık olur, gluten diyeti tedavi (çare) için değil, tetiklememek için verilir
zaten işte annem de tiroid hastası olduğu için gluteni kesmiş, doktor o yüzden uyardı, bu duyarlılığı tespit etmeden gluteni kesmeniz zarar verir dedi
bence siz dengeli beslenmeye yönelik diyetleri tercih edin

Bende öyleyim bende... hamilelik demeyin 8 ay öncede böyleydim geçmeyen bir yorgunluğum var hamilelikte cabası

Doğru soyluosun aslinda. Bu zamana kadar hep bi hedefim oldu çünkü. Kurdugum işin sanal versiyonunu yapmak uzun zamandir istiorum ama cok useniorum. Onu da yaparsam zaten unu mu eleyip elegimi asmis olcam. Yoktan var ettim hep biseyleri. Cok didindim. Simdi çöken tembelliğe anlam veremiyorum. Yeni amaclar bulmaliyim. Teşekkür ederim. Yorumun iyi geldi.

Psikiyatriye gidip serotonin hormonu inhibitoru yazdirabilirsin. kan değerlerin normal,bir hastalığın da yoksa serotonin hormonunun dusuklugunden olabilir

Ölüyorum diyorum anlasaniza! anne ben ölüyorum... Tüm insanlar adeta gözlerimin önünde birbirlerini seviolar, ben acılar içinde kivranirken...

Herkese olmuo mu boyle seyler ya bi bana mi oldu :) bazilari birden fazla oldu bi de
Bana hiçbiri olmadı :)
Bazıları birden fazla mı
Bence yardım almalısın artık ..bu kadar sıkıntının üstüne, birikme durumu gibi görünüyor ..ben bunları yaşasaydım şimdi mazhar osmanda düşünen adamla birlikte çekirdek çitliyodum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…