Bana hiçbiri olmadı :)
Bazıları birden fazla mı
Bence yardım almalısın artık ..bu kadar sıkıntının üstüne, birikme durumu gibi görünüyor ..ben bunları yaşasaydım şimdi mazhar osmanda düşünen adamla birlikte çekirdek çitliyodum :)
gunde en fazla 4 yada 5 saat uyurum..calışan bırıyım...ne bılııym cok enerjıgım..guatr varsa cok halsızlık yapar...demır eksikligide yapar...ben vıtamın kullanıyorum...ondanmıdır bilmem.
Ben bir ara pharmaton kullanmistim.Ama bana dr önermisti.Sizde aile hekimine danisin bari :)Arkadaşlar hic mi önerisi olan yok bir kişi yapti saolsun da yani c vitamini aliyorum deyin bari.
Samanta ne kadar ciddiye alırsın bilmiyorum ama benim hayatım kurtuldu resmen.Arkadaşlar hic mi önerisi olan yok bir kişi yapti saolsun da yani c vitamini aliyorum deyin bari.
Bahar yorgunlugu yasadiginBu ara aşırı enerjisizim. Şöyle ki sabah 80 saniyelik kırmızı ışıkta uyuyakaldim. Bu artik son nokta sanirim. Gecen hafta kan degerlerine baktirdim her sey normal sadece d vitamini düşük ama onun takviyesini aliyorum simdi.
Enerjik hissedenler ne yiyip ne içiyor çok merak ediyorum? Günde 8 saate yakin uyumama ragmen bi turlu uykumu alamiorum. Bu hayatimi her anlamda etkilemeye basladi.
Annemi bile dinleyemiorum dikkatim dağılıyor. Eskiden düşkün olmama rağmen cinsellikte resmen nekahat dönemindeyim. Hatta arkadaslarimla sinemaya gitsem uyuyakaliorum. Her yere gec kaliorum su sıralar. Yakın tarihte babannemi kaybettim. Psikolojinin de etkisi var anne diyordum beni o büyüttü. Hicbir sey ilgimi cekmio hayatta su siralar. Yardimlarinizi bekliorum kimyasal, fiziksel, zihinsel, ruhsal, alternatif tıp her türlü öneriye açığım boyle yasamak izdirap kopegimi bile doyurmaya mecalim yok.
Teşekkür ederim iyi dileklerin için ..umarım bundan sonrası güzel olur senin için de ..yok ya yasadikca illa ki denk gelio. Hele hizli yasayinca. Umarim gelmez yüzünüz güler hep.
Enerjik oldugumu dusunuyorum bu sebeple ne yiyip ictigimi yazayim;
Izin gunleri falan tabii farkli
Sabahlari badem sutlu yulaf ezmesi ve sade filtre kahve (vaktim varsa yumurta ve maydonoz yerim)
Oglen bakliyat sebze veya et yemegi, yogurt salata
Aksam uzeri meyveli yogurt dondurma meyve kuruyemis gibi biseyler
Aksam yine bakliyat sebze et yemegi yogurt salata
Ekmek yemem
Pilav makarna falan yemem.
Fast food yemeyeli rahat bi 15 sene olmustur.
Sabah kalkarim bahceme bakarim kopeklerimi gezdiririm ise giderim..
Haftanin 6 gunu pilates yaparim. Haftada 3 yuzmeye giderim. Kopekler sebebiyle hergun 2 saate yakin yururum.
Bu donem okula pek gitmiyorum. Normalde bir de okula gidiyordum.
Seker cok az tuketirim, gluten de dusuk seviyede.
Bol su icerim
B12 takviyesi aliyorum
Ortalama 5 saat uyurum
Vitamin ilaç değil sonuçta benimde ihtiyacım var enerjiksizim günde 4 5 saat uyumak ne guzel söyleyebilir misiniz mesajlada olsavıtamın ısmı verebılıyorsak vereyım.
Bende böyleyim Fibromiyaljiniz mi varBenimde enerjim dusuk. Oyleki yatsam uzansam uyusam.. uyumadiimdada sadece yatsam istiorum.. istemesemde kilo kaybediyorum ha bire istahsizim agrilarim var hastayim biraz..ozellikle son yillarda enerjim pek yok son haftalar tavan yapti.
Probiyotik tabletleri aldim belki ise yarar. Ama bakmam gereken cocuklarim.. isim esim evim var cok sukur. Bi sekilde kalkip herkesle ilgilenmem doyurmam yedirmem icirmem gerekior. Rutin seyleri yapmam gerekiyor. Hic birsey tatmin etmio gibi bazen. Kimseyi gormek konusmak ugrasmak istemiorum gibi.
Bebek gormeye gelcekler vardi bu hafta cagirdm bi ordu gelcekmis masallah, sonradan cok mu gerekliydi sanki onla ugrascaz o kdr diye kendime kizdim. Tum hafta randevular vs cok kosturuyorum. Herseyi erteliorum bazen..masorumu cagircam haftalardir erteliorum halbuki cok rahatliycam belki..ayak bakimi yaptrcam gitmiorum..guzellik salonuna gitsem bakim makim fayda eder mi? Saclarimi tekrar kestirsem ise yarar mi? Daha kisa sure once kestrdim onu bile istemio canim. Fizyoterapisti arayip gitmem lazim sirt agrilarim cogaldi gene. Onuda erteliorum..
bi psikologa mi gitsem derdimi anlatsam? Ne anlatcamki.. suraya yazdiklarimi bile anlatsam yorulurum. Istiorumki herkes demek istedigimi ben soylemeden anlatmadan anlasin. Kimse lafi dolandirmasin..enerjimi toplamam devam etmem gerekio cunku bu sekilde devam etmek istemiorum..tatile gitcem onu bile cnm cekmiyo.. bu sekilde dusunmek simariklik gelio ve dunyada ne dertler var diye dusunuyorum.. belki bi gun duzelir diye yasiyoruz. Allah yardimcimiz olsun
Bilmemki: ( varsada oyle bi tani koyan olmadi henuzBende böyleyim Fibromiyaljiniz mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?