Enerjisizlik, tembellik ve ilişkilere yansıması

Sporunuza hayran kaldım ki çok yoğun çalışıyorsunuz biliyorum. Nasıl zaman ayırabiliyorsunuz, uyku saati nasıl yetiyor kafamda deli sorular

Vucudu yoran besinler olmayinca az uyku yeterli oluyor. Hatta daha dinc oluyorsunuz.
Genelde 6da kalkarim.
Bahce dedigim oyle buyuk bir sey degil.
Hergun bir kismina 15 dk el atsam tamam zaten.
Bu sirada kucu kucular tepeme cikmaya basliyor zaten. Evim sahilde. Hemen cikiyoruz 1 saat. 1 saati aksama ayiriyoruz. Sonra ise gidiyorum. 15.30 gibi genelde cikiyorum. Herseye yetiyor zaman. Gece 1e kadar :) bir de oglum var bir dolu oyun oynuyoruz

bır arkadas yazmıs..bende pharmatondan cok fayda goruyorum..kullnadııgm zaman cok enerjık oluyorum...ama doktorunuza danısın..bana eczacı onermıstı..hatta doktorlar nobet gunlerınde kullanıyorlarmıs..yorgunluk ıcın.

Yanliz bu kdr yurume pilates ve yuzme.. valla tebrik ederim cok dinc bi vucudun vardir : ( kiskandim : (((

Ben de kronik yorgunluk ve depresyon belirtileri vardı uzun süredir.Magnezyum takviyesi almaya basladım ve çok iyi geldi.Magnezyum çok çok önemli ve kanda kesin sonuc cıkmıyormuş.Magnezyum eksikliği ve belirtilerini bir Araştırın isterseniz geçmiş olsun.

Bahar yorgunlugu olabilir mi?
Ben de sabahlari zor kalkiyorum sanirim bahardan.

15:30 gibi çıkmak büyük nimet, benim min çıkış saatim 18:30. ve stresli bir ortamda iğrenç bir yöneticiyle çalışıyorum, zaten insanı en çok da o yoruyor.

Yanliz bu kdr yurume pilates ve yuzme.. valla tebrik ederim cok dinc bi vucudun vardir : ( kiskandim : (((

Vücudum alısmıs herhalde benim ya.
Bazen hastalik yogun calisma vesaire sebebiyle biraz aksatiyorum.
Vucudum sisiyor. Kilo almak gibi degil de ödem gibi. Kof kof...
Allah razi olsun ailem kucuklukten alistirmis.
Benim 0glan 18 aylik. Yuzmeye goturuyorum ben de...

Bende iki numara buyusun yuzmeye baslamak istiyorum duzenli olarak. Buyuk ogkan gidiyo zaten yuzmeye kucukte giderse ikisiyle takilirim diye dusunuyorum:)

Vücudu yoran besinler hangileri ?

merhabalar yazdıklarınızı okudum bende de aynı belirtiler var ve artık beni çok rahatsız ediyor. ay hasta oldum ay bahar geldi diye bi bahane buluyordum ama bitmiyor yorgunluk.çalışıyorum yorucu bir işim yok işe geliyorum ama iş yapmıyorum desem yeri. kafamı toplayıp bir şey yapamıyorum. siz bir çözüm bulabildiniz mi?

Depresyon gibi duruyor özellikle doğum kontrol hapı kullananlarda uzun süreli kullanımda ortaya çıkan birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…