- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
Sporunuza hayran kaldım ki çok yoğun çalışıyorsunuz biliyorum. Nasıl zaman ayırabiliyorsunuz, uyku saati nasıl yetiyor kafamda deli sorular
Yanliz bu kdr yurume pilates ve yuzme.. valla tebrik ederim cok dinc bi vucudun vardir : ( kiskandim : (((Enerjik oldugumu dusunuyorum bu sebeple ne yiyip ictigimi yazayim;
Izin gunleri falan tabii farkli
Sabahlari badem sutlu yulaf ezmesi ve sade filtre kahve (vaktim varsa yumurta ve maydonoz yerim)
Oglen bakliyat sebze veya et yemegi, yogurt salata
Aksam uzeri meyveli yogurt dondurma meyve kuruyemis gibi biseyler
Aksam yine bakliyat sebze et yemegi yogurt salata
Ekmek yemem
Pilav makarna falan yemem.
Fast food yemeyeli rahat bi 15 sene olmustur.
Sabah kalkarim bahceme bakarim kopeklerimi gezdiririm ise giderim..
Haftanin 6 gunu pilates yaparim. Haftada 3 yuzmeye giderim. Kopekler sebebiyle hergun 2 saate yakin yururum.
Bu donem okula pek gitmiyorum. Normalde bir de okula gidiyordum.
Seker cok az tuketirim, gluten de dusuk seviyede.
Bol su icerim
B12 takviyesi aliyorum
Ortalama 5 saat uyurum
Vucudu yoran besinler olmayinca az uyku yeterli oluyor. Hatta daha dinc oluyorsunuz.
Genelde 6da kalkarim.
Bahce dedigim oyle buyuk bir sey degil.
Hergun bir kismina 15 dk el atsam tamam zaten.
Bu sirada kucu kucular tepeme cikmaya basliyor zaten. Evim sahilde. Hemen cikiyoruz 1 saat. 1 saati aksama ayiriyoruz. Sonra ise gidiyorum. 15.30 gibi genelde cikiyorum. Herseye yetiyor zaman. Gece 1e kadar :) bir de oglum var bir dolu oyun oynuyoruz
Yanliz bu kdr yurume pilates ve yuzme.. valla tebrik ederim cok dinc bi vucudun vardir : ( kiskandim : (((
Bende iki numara buyusun yuzmeye baslamak istiyorum duzenli olarak. Buyuk ogkan gidiyo zaten yuzmeye kucukte giderse ikisiyle takilirim diye dusunuyorum:)Vücudum alısmıs herhalde benim ya.
Bazen hastalik yogun calisma vesaire sebebiyle biraz aksatiyorum.
Vucudum sisiyor. Kilo almak gibi degil de ödem gibi. Kof kof...
Allah razi olsun ailem kucuklukten alistirmis.
Benim 0glan 18 aylik. Yuzmeye goturuyorum ben de...
Vucudu yoran besinler olmayinca az uyku yeterli oluyor. Hatta daha dinc oluyorsunuz.
Genelde 6da kalkarim.
Bahce dedigim oyle buyuk bir sey degil.
Hergun bir kismina 15 dk el atsam tamam zaten.
Bu sirada kucu kucular tepeme cikmaya basliyor zaten. Evim sahilde. Hemen cikiyoruz 1 saat. 1 saati aksama ayiriyoruz. Sonra ise gidiyorum. 15.30 gibi genelde cikiyorum. Herseye yetiyor zaman. Gece 1e kadar :) bir de oglum var bir dolu oyun oynuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?