Enerjisizlik

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
Merhaba kadınlar kulübü :)
Derdim enerjisizlik, negatiflik, murphy kanunlarını hep üzerimde hissedip kendime çekmem falan... Çok yoruldum bu hallerimden ama çıkış yolu da bulamıyorum. Kan değerlerime baktirdim gayet normal dedi doktorum. Instagramdan bir sayfa gördüm orada böyle enerji veren bir kolye satiliyormus tam içeriğine girmek istemiyorum reklam sanilmasin diye fiyatı biraz pahalı ama bir umut bu tarz kolye kullanıp evet enerjim yükseldi evrenle aram düzeldi diyeniniz var mı ?

Kolye olayına inanmıyorum. Bide para tuzağı bence :KK70:ama bana da bi enerji yüklemesi lazım.
Bende inanmiyordum ama ne bileyim son çare birde bunu deneyim dedim bıktım valla :)
Devlet doktoruysa kan değerlerin anca sınırların altında çıkarsa kansız sın der
Evet devlet :) bende dedim ama ben hep yorgun ve uyuşuk hissediyorum bende öyle hissediyorum diyor :halay:

Bende inanmiyordum ama ne bileyim son çare birde bunu deneyim dedim bıktım valla :)

Evet devlet :) bende dedim ama ben hep yorgun ve uyuşuk hissediyorum bende öyle hissediyorum diyor :halay:
Bende gece uyanmadan bikaç saat uyuyunca belim çok ağrıyor demiştim, bana da oluyor demişti :KK70:

Nasıl yaşadığınızla, nasıl beslendiğinizle alakalı bu enerjisizlik. Benim işim gücüm varsa muhteşem enerjik oluyorum. 2 yada 3 gün üst üste evde oturunca da enerjisiz.
Sabah erken kalkıp dışarı atın kendinizi. İyi gelebilir.

Tahlillerin elindeyse ferritin hgb yaz yorumluyalım tatlım
Yok maalesef attım bir şey çıkmadı diyince :KK43:
Nasıl yaşadığınızla, nasıl beslendiğinizle alakalı bu enerjisizlik. Benim işim gücüm varsa muhteşem enerjik oluyorum. 2 yada 3 gün üst üste evde oturunca da enerjisiz.
Sabah erken kalkıp dışarı atın kendinizi. İyi gelebilir.

Evet hep evdeyim bir kızım var zaten evin ne işi bitiyor ne yemeği :) birde gece geç yatıp geç kalkiyor kızım bende onunla beraber bu şekilde bir düzenin içindeyim ve çok bunaldım. Zaten maddi anlamda sorunlar oturduğum evi hiç beğenmiyorum eşimle aramızda iletişim problemi var kendi annem abim maddi anlamda kötü durumdalar onları düşün kendimi düşün . Beynen çok yiprandim ve yoruldum
[/QUOTE]

Tiroitlerinize guatrınıza baktırın ayrıca d3 ve b12 değerlerinize baktırın bu tarz yorgunluklarım vardı be hepsi bozuk çıkmıştı tedavi ile düzelen şeyler bunlar tabiki Allah beterinden korusun

Yaşım 37, bu yaşta hala sivilce çıkması normal mi dediğim cildiye doktoru; benim 54 bak hala çıkıyor demişti :D
O öyle söyleyince bi koyvermişlik oldu beyinde, yavaştan da iyileşiyor :D

Tiroitlerinize guatrınıza baktırın ayrıca d3 ve b12 değerlerinize baktırın bu tarz yorgunluklarım vardı be hepsi bozuk çıkmıştı tedavi ile düzelen şeyler bunlar tabiki Allah beterinden korusun
Amin.. sizin düzeldi mi daha sonra bu yorgunluklariniz?
Yaşım 37, bu yaşta hala sivilce çıkması normal mi dediğim cildiye doktoru; benim 54 bak hala çıkıyor demişti :KK70:
O öyle söyleyince bi koyvermişlik oldu beyinde, yavaştan da iyileşiyor :KK70:
Ah keşke koyverebilsem :) zaten takıntılı bir insanım böyle bir olumsuzluk oldu mi karalar bağlıyorum

Yaşadığınız olumsuzlukların verdiği bir enerjisizlik bu
Sevmediğim insanlarla bazen oturduğumda bile çok yorgun enerjim bitik gibi hissederim
Ya da sevmediğim hoşlanmadığım ortamlarda bulunuyorsam yine bir salma geliyor toparlayamiyorum
Eğer bunları değiştirme imkânınız varsa değiştirin yoksa da adapte olup kendinizi rahatlatmaya çalışın

evet yorgunluklarım düzeldi gün içinde koşturmacadan kaynaklı olan yorgunlukların dışında sabah uyanmakda bile zorlanıyordum kolumu kaldırmak istemeyen biriydim

Back
X