Cok zor boyle biriyle saatler gecirmek. Bende ayni senin gibiyim, sikayet etmeyi, dert yanmayi sevmem. Elimden geldigince yakinlarima destek olmaya, dertlerini dinlemeye calisirim ama bu seferde stres topu gibi hissediyorum kendimi. Herkes derdini anlatmak icin ariyor, geliyor, aglama duvari oldum yani. Ama artik cekemiyorum kimseyi, benim derdim bana yeterken birde baskalariyla ugrasamiyorum artik. Hayat zaten zor, mutlu, huzurlu, neseli olmak icin kendimi zorlarken, aynen dedigin gibi, tum enerjimi aldiklarinda balon gibi sonuyorum.
Ben cikardim hayatimdan bu insanlari, cikaramadiklarimda var elbet. Onlarlada mininum derecede samimiyetim, merhaba, nasilsin vs. Oyle derin muhabbetlere girmiyorum, onlar girersede ya konuyu degistiriyorum ya bulundugum ortami. Eger bunlari yapamazsam cok fazla dinlemiyorum onlari.
Senin bu arkadasin is yerinden olmasa gorusme diyecektim ama buna imkan yok. Arkadasim o zaman samimiyetini azalt, is konulari disinda konusma, soylediklerinide dinleme.
kendinize kaliteli bi kulaklık alıp müzik dinleyin. duymazsınız
( malesef bende öyleydim işyerinde biraz takıntılıyım.
Ve siz anlatınca anladım bir zamanlar insanlara verdiğim zararı.
Beni severlerdi ama, agresif bir insandım. Zamanla bir şekilde farketmeden değişti bu şu anda ise çok sessizim hiiççç konuşmam hatta.
Aslında bu da kötü birşey yine olumsuz elektrik veren bir tavrım var.
Bunun sebebi ise; insanın özel yaşamında yaşadığı sorunlar.
İfade edemiyorsun mutsuzsun ve bu en çok vakit geçirdiğin ortam olan işine mutlaka yansıyor.
bir şekilde insanın kendini deşarj etmesi kafasını dağıtması lazım.
Mesela ben platese başladıktan sonra bazı sorunlarımı düşünmemeyi öğrendim.
Şu an gitmiyorum platese ve yine aptal düşünceler üşüştü kafama.
İnsan ne garip olacak olanı değiştiremez ki boşyere hayatı kendimize de, çevremize de, sevdiklerimize de zehir ediyoruz.
Bizi sevmeyen bir insan için nice sevenler mahvoluyor.
İnsan işte bencil olduğu burdan bile belli.
Ah bende bununla ilgili konu acicaktim isabet olmus var olmaz mii bende okuyorum ve cevremde bu tarz insanlar cok fazla bir sinava giricez diyelim o hoca cok zor o sinavi calissanda yapamazsin bak ben 40 aldim fazlasini beklme vs vs sanki zeka seviyemiz aynida notumuz ayni olcak.bi ise girisiriz o is cok zor yapamazsiniz olmaz vs vs.demek bu tarz enerji emen insanlar heryerde var.ben alakami kestim artik mecbur kalmadik a konusmuyorum konusuncada etkilenmemek mumkun degil haklisiniz ama hiic duymayin etkilenmeyin ozellikle yaptigini dusunun.hatta dusuncelerinizi soyleyin kapi acildiysa kapanir ne olacak ki kapatsaniz 2 dk dert sahibi olmazsiniz vs diye
aynen öyle biride benim işyerimde var masalarımız yanyana. bi hastadan konuşulsa ölür o ölür diyen biri boş boş konuşur. hiçbişey yapamasa gelir masada bişeylere vurur çocuk gibi. yada sürekli elkelle elkelle naaber der cevap vermezsem dahada artar bu tip konuşmalar, enerjim bitiyo eve gidince annemle babamla bile sohbet edemiyorum seni çok iyi anlıyorum canım ama dinlememek en iyisi önemsememek ben öyle yapıyorum çok bi faydası olmuyo ama yinede kendi kendimi yemiyorum onu takıpta...
Benim çevremde yok ama eşimin var. Hatta dün onun yüzünden kavga ettik. Konuşuyoruz, surat 5 karış. Nedenmiş enerjisi kalmamış bilmem ne. Umarım sende bunu etrafa yansıtmıyorsundur. Çünkü suçsuz olarak bu durumu ben çekmek zorunda kalıyorum, çok sinirlerim bozuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?