enfeksiyon mu yerlesme kanamasimi?

birbuyuktemmuzaski

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
1.644
1.123
133
30
Kızlar adetim 25 günde bir adetime 12 gün kaldı adetten hemen sonra yumurtlamam oldu sanıyorum bugun pembe leke geldi peceteye ve idrar yolu enfeksiyonum var idrar yolu enfeksiyonunda pembe leke olur mu birde 3 aydir enfeksiyonum var ilk dfa pembe lekelenme gordum ben ve fitil vermsti gcen ay doktor tekrar kullansam onu bi zarari olur mu

bende de idrar yolu enfeksiyonu var ama pembe leke falan gelmedi, yerleşme kanaması olabilir canım, test yap dicem ama adete daha varmış, kan testi yaptır istersen

12 gun oldgu icin ckmaz dusuncesyle beklicem cnm evet bendede 3 aydr var ilk defa oldu boyle bsey

adetten sonra yumurtluyorsan eğer yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal, çünkü bende adetten sonra yumurtluyorum, kanamanın yerleşme kanaması olması zamanı uyuyor sana, enfeksiyonda dediğim benimde başımda var hala ama onunla ilgili kanamam olmadı, biraz sabret bekle bence, id. yolu.enfeksiyonuysan antibiyotik kullanıyorsun büyük ihtimal, senin yerinde olsan garantiye alır kadın doğumcuya giderdim. çünkü hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu önemli canım, çocuk varsa ona bişey olmasın

senin olmusmuydu yerlesme kanaman cnm ?

senin olmusmuydu yerlesme kanaman cnm ?

canım benim yerleşme kanaması olmamıştı ama arkadaşımın oldu yerleşme kanaması, onun da benim gibi adetten sonraydı yumurtlama günü, hatta ben üzülmüştüm bende niye olmadı diye, ama ikimizde aynı zamanlarda nerdeyse hamile kaldık. yerleşme kanaması kimisinde oluyor kimisinde olmuyor, ama senin zamanın uyumlu diye görünmen mantıklı

Canim eger idrardan hemen sonra geldi ise leke enfeksiyondandir....
Gun icerisinde geldi ise yerlesme kanamasi yasiyor olabilirsin
..

.....

12 gun var demissin ama adetine...
Bu durumda hamilelikten dolayi oldugunu zannetmiyorum....
Buyuk ihtimal yumurtlama donemindesin canim ozellikle bu zamanlari iyi degerlendir derim ;-)
Yumurtlama donemlerimde bende de olurdu bazen ara lekelenme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…