• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enfeksiyon uyku ve halsizlik yapar mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi glocan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

glocan

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2025
337
81
13
Kızlar Bir sorum olacak Bir haftadır çok uykum var sürekli uyumak istiyorum bi halsizim enfeksiyon da varmış bende belim ve kasıklarım ağrıyor enfeksiyon bi insanı bu kadar halsiz düşürebilir mi ya yaşayan var mı bu durumu

Ağrı yapar o doğru ama uykusuzluk hakkında bilgim yok ağrı arttıkca enfeksiyon artıyormuş

Teşekkür ederim ya sanırım evet ağrı ondan kaynaklı ama halsizliği bende çözemedim depresyona falan girdim sanırım

Kızlar Bir sorum olacak Bir haftadır çok uykum var sürekli uyumak istiyorum bi halsizim enfeksiyon da varmış bende belim ve kasıklarım ağrıyor enfeksiyon bi insanı bu kadar halsiz düşürebilir mi ya yaşayan var mı bu durumu
Merhaba, geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin 🤲🏻🙏🏻 ilaç kullanıyorsanız eğer ki belki onlarda uyku yapabilir, ayrıca nazarda uyku yapabilir

Teşekkür ederim ya sanırım evet ağrı ondan kaynaklı ama halsizliği bende çözemedim depresyona falan girdim sanırım
Depresyon demeyeli ruh halimi değişimi diyelim ve bunlar cok normal hepimizde olan normal seyler bol su tüket canım

Teşekkür ederim Yok canım ilaç kullanmıyorum doktor ilaç yazamadı tahlil istediler fakat saat geçtiği için tahlilde yaptıramadık randavu bulup gidicem tekrar

Açıkcası bilmiyorum kasık ve bel ağrısıyla gittim spraili kontrol etti büyük ihtimal enflasyon dan kaynaklı birşey dedi tahlil istedi fakat yaptıramadım saat geçmişti kan falan alınamadı tekrar randavu alıcam

Gögüsümden süt gelince onu da söylemiştim doktora Beta HCG falan da istemişti ama tekrar gittiğimde baktırıcam ona da

Gögüsümden süt gelince onu da söylemiştim doktora Beta HCG falan da istemişti ama tekrar gittiğimde baktırıcam ona da
Amin Allahım sendende razı olsun. Canım sendede mi o problem var bendede pütürlü pütürlü geliyo prolaktinin yüksekmi senin normaşde

Back
X