nfy_9185 RÖPORTAJI
NFY_9185
1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?
1)Yarışmamı cok eğlenceli buluyorum

katılım öncesi aşamaları sonraki aşamaları filan gayet eğlenceliydi
2)Yarışmadan beklentileriniz?
2)hiç bir beklentim yok açıkcası..
aslına bakarsanız katılan bütün arkadaşlarımın eğlenmesini bekliyorumda diyebiliriz
3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?
3)Yarışmanın kuralları bence gayet açık ve güzel..
Herkes seçiminde özgür kimisi beğenir oy kullanır kimisi arkadaşıdır oy kullanır bence bunu kimse sorgulamamalıdır da zaten..
4)Yarışmaya neden katıldınız?
4)Tedavi öncesi stres ve sıkıntı atmak için sanırım iyide oldu en azından iş yerindeyken yapılan yorumlara cevap filan verirken bişeyleri düşünme fırsatım olmuyor
5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?
5)Kocama ben yarışmaya katılıyorum dedim sadece ""hııı dedi sen bilirsin deyip güldü"

kız kardeşimle hazırlıkları resimleri filan yaptık o garibim benden hevesli her gün mesaj atıp soruyo noldu diyee
6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?
6)1. lik tabiki önemli sonuçta yaptıgınız bişey tescillenmiş oluyor ama her yarışmanın kaybedeni oldugu gibi bununda kaybedeni var ama benim gözümde kaybedenler 2. 3. olarak sıralı değilde hepsi gönlümün 1. si
7)Hediyeler hakkında ki fikirleriniz?
7)Hediyeler hakkında daha önce neler gönderildi bilmiyorum acıkcası ama önemli olan ne oldugu değil kimden ve neyin sonucu geldiği önemli..
Hoş ben 1. olursam hediye kız kardeşimin resimleri onunla çektik illa benm dedi bende tamam yaa olsun benim için önemli olan pro üyelik dedim
8)Yarışma devam etmeli mi?
8)Bence devam etmeli..
çünkü heyecanlı bi iş ve inanın monoton geçen hayatımızda farklı bir sey oluyor
9)Yemek yapma konusunda iddianız?
9) Yemek konusunda iddialıyım herşeyi ilkte olsa ugrasarakta olsa yapmayı seviyorum mutfak vazgeçilmezlerim arasında...
Zira eşimin beğenileri benim mutfak aşkımı dahada arttırıyor

10)Oylar sizce nasıl veriliyor?
10)Bi önceki sorulardan birinde dediğim gibi herkesin kendi seçimi...
İsteyen beğendiğine isteyen arkadaşına atar ben buna cok takılmıyorum takılmıcamda o yüzden herkes gönlünden geçeni yapsın..
11)Rahatsız olduğunuz durumlar?
11)Dediğim gibi bazı şeyere takılmamak eğlenmek lazım o yüzden rahatsız oldugum bişey yok
12)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?
12)Yarışma için görsel olarak filan evde herhangi bir hazırlık yapmadım evde olan malzemelerimdi...
ancak yarışma kategorisi belli olduktan sonra
Arkadaşım E_M_A ile birlikte börek seçimi-sunumu-böreğin isimi konusunda bi çok fikir alışverişi yaptık bu yüzden burda kendisine bi kez daha teşekkür ediyorum

13)Yarışma sonrası hisleriniz?
13)bu cevaplarım verildiğinde yarışma sonuçlanırken ben olmayabilirim ancak hazırlık anında ne kadar heyecanlandıysam mutlu olduysam sonrasındada öyle olucam