Börekler Enfes Börekler Yemek Yarışması Yarışmacı Röportajları

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
297.525
614.918
1.423
Malatya
Merhaba Yemek Yarışması Takipçileri:3:
Enfes börekler yarışmacıları ile yaptığım röportajlarını sizlerle paylaşmak istiyorum:56::46::46::46::46::46::46::46:
Bana yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorumEki Görüntüle 791717 Yarışmada başarılar diliyorum $af2flowere008mv9.gif $af2flowere008mv9.gif

nfy_9185 RÖPORTAJI
attachment.php

NFY_9185

1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?

1)Yarışmamı cok eğlenceli buluyorum:72: katılım öncesi aşamaları sonraki aşamaları filan gayet eğlenceliydi

2)Yarışmadan beklentileriniz?

2)hiç bir beklentim yok açıkcası..
aslına bakarsanız katılan bütün arkadaşlarımın eğlenmesini bekliyorumda diyebiliriz:1:

3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?

3)Yarışmanın kuralları bence gayet açık ve güzel..
Herkes seçiminde özgür kimisi beğenir oy kullanır kimisi arkadaşıdır oy kullanır bence bunu kimse sorgulamamalıdır da zaten..

4)Yarışmaya neden katıldınız?

4)Tedavi öncesi stres ve sıkıntı atmak için sanırım iyide oldu en azından iş yerindeyken yapılan yorumlara cevap filan verirken bişeyleri düşünme fırsatım olmuyor:34:

5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?

5)Kocama ben yarışmaya katılıyorum dedim sadece ""hııı dedi sen bilirsin deyip güldü":1:
kız kardeşimle hazırlıkları resimleri filan yaptık o garibim benden hevesli her gün mesaj atıp soruyo noldu diyee :1:

6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?

6)1. lik tabiki önemli sonuçta yaptıgınız bişey tescillenmiş oluyor ama her yarışmanın kaybedeni oldugu gibi bununda kaybedeni var ama benim gözümde kaybedenler 2. 3. olarak sıralı değilde hepsi gönlümün 1. si:16:

7)Hediyeler hakkında ki fikirleriniz?

7)Hediyeler hakkında daha önce neler gönderildi bilmiyorum acıkcası ama önemli olan ne oldugu değil kimden ve neyin sonucu geldiği önemli..

Hoş ben 1. olursam hediye kız kardeşimin resimleri onunla çektik illa benm dedi bende tamam yaa olsun benim için önemli olan pro üyelik dedim:1:

8)Yarışma devam etmeli mi?

8)Bence devam etmeli..
çünkü heyecanlı bi iş ve inanın monoton geçen hayatımızda farklı bir sey oluyor:34:

9)Yemek yapma konusunda iddianız?

9) Yemek konusunda iddialıyım herşeyi ilkte olsa ugrasarakta olsa yapmayı seviyorum mutfak vazgeçilmezlerim arasında...
Zira eşimin beğenileri benim mutfak aşkımı dahada arttırıyor:16::16:

10)Oylar sizce nasıl veriliyor?

10)Bi önceki sorulardan birinde dediğim gibi herkesin kendi seçimi...
İsteyen beğendiğine isteyen arkadaşına atar ben buna cok takılmıyorum takılmıcamda o yüzden herkes gönlünden geçeni yapsın..

11)Rahatsız olduğunuz durumlar?

11)Dediğim gibi bazı şeyere takılmamak eğlenmek lazım o yüzden rahatsız oldugum bişey yok:32:

12)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?

12)Yarışma için görsel olarak filan evde herhangi bir hazırlık yapmadım evde olan malzemelerimdi...
ancak yarışma kategorisi belli olduktan sonra
Arkadaşım E_M_A ile birlikte börek seçimi-sunumu-böreğin isimi konusunda bi çok fikir alışverişi yaptık bu yüzden burda kendisine bi kez daha teşekkür ediyorum:46::16:

13)Yarışma sonrası hisleriniz?

13)bu cevaplarım verildiğinde yarışma sonuçlanırken ben olmayabilirim ancak hazırlık anında ne kadar heyecanlandıysam mutlu olduysam sonrasındada öyle olucam:16::16:

NİKİYY RÖPORTAJI

attachment.php

NİKİYY

1)yarışma bence hem katılanlar için hemde oylama yapacaklar için çok keyif verici. şahsen ben öyle düşünüyorum bn sade börek yarışmasına katıldım ama diger yarışmalarıda arada görüyodum begendigim oldugunda ise oylamaya katılıyodum eger adaleti güzel saglanırsa MÜTHİŞŞŞ KEYİF VERİCİ HEYECANLI bi yarışma..

2)beklentiler kişiye göre degişir ama inanın benim bi beklentim yok. sadece keyif almak için bide ilk deneyimimi yaşamak için katıldım bi beklenti için degil.

3)Yarışmanın kuralları eger yazıldıgı gibide uygulanıyosa gayet güzel ve anlaşılır uygulanabilir kurallar kimseden yapamayacagı şeyler istenilmemiş.

4)Nasıl denir bilmiyorum ama sayfada gezinirken ENFES BÖREKLER deyince heyecanlanıp kendiminde katılacagını düşündüm zaten heyecandan 12 :30 da yaptım böregimi düşünün artık :D

5)Eşim pek ilgilenmez böyle şeylerle ama böregimi gece yaptıgım için gözleri aynen böyle acıldı :53:

6)Birinci olmayı isterim herkes gibi. hani nikiyy birinci dendigi zamanki o heyecanı gercekten yaşamayı çok isterim cünkü ilk defa böyle bi yarışmaya katılıyorum ilk katılımımda olumlu bi sonucla sonuclanmasını canı yürektende isterim.

7)Hediyeler hakkında pek söyleyecek bişeyim yok ama mutfak eşyası verlmesi bi kadın için uygun düşnülmüş bence. hediyenin küçügü büyü olmaz derler gercektende öyle önemli olan düşünmek.

8)Yarışma devam etmeli ha bu illa börek için degil diger yemek dalları konusundada olabilir. önemli oln yemeklerin yapılabilir herkesin bütcesine uygun yemek dalları arasından secilmesidir.

9)fazla bi iddiam yok elimden geldigince güzel ve yenilebilek yemekler yapmaya özen gösteririm önemli olan o yemegin atılmamasıdır.saolsun eşim yemek konusunda beni fazla üzmez ne yapsam yemeye gayret eder ve sevdiginide söyler sağolsun.

10)Oylama yapacak arkadaşlara kalmış bişey bu. eger arkadaşım diye veriyolarsa haksızlık yapmış olurlar cünkü burda önemli olan böregi begenmek ve ona göre oylama yapmak.

11)Şuan beni rahatsız edecek bu durum olmadı.

12)İlk önce eşimin telefonunu almak oldu güzel fotograf cekebilmek için.sonrada böregin malzemeleri falan öyle fazla beni yoracak bi hazırlıgım olmadı malzemelerimde evde vardı zaten.

13)Yarışmanın sonucu belli degil ama ben gayet heyecanlıyım heleki böregim için başarı dileklerini almak beni çok mutlu etti inşallah hak eden kazanır. herkese başarılar:16:

ZEYNEP_CANAN RÖPORTAJI
attachment.php

ZEYNEP_CANAN

1.Yarisma bence cok eğlenceli severek yaptım böreğimide

2.Benim bir beklentim yok hak eden kazansın araya hatir girmesin çünki herkes emek veriyor

3.Beğenmiyorum

4.Eğlenmek için zevk için :)

5.Onlara göre çok güzel çünkü ne yaparsam hemen bitiriyorlar :)

6.Hiç önemli degil :)

7.Hediyenin ne olduğunuda bilmiyorum

8.Evet değişik kategorilerde devam etsin

9)Evet iddalıyım

10. Oylar bence kimin arkadası yada tanıdığı çoksa ona oy veriliyor yani emeğe saygı yok

11. -Lütfen tarafsız olun oy verirken
-Araya hatır girmesim
-Birde cok samimi olan kişiler birbirlerini şişirip duruyorlar

12.Herseyden önce ön hazırlık var sonra dağılan mutfak :) Allahtan yardımcım var da arkamı toparlıyor

13.Mutluluk

İDİLHİRA RÖPORTAJI

attachment.php

İDİLHİRA

1- Yarışmayı katılmak bi arkadaşla tanışmamla başladı, börek yarışmasını da o haber verdi. eva arkadaşıma teşekkür ediyorum. güzel bir deneyim oldu.
İyiki yarışma açılmış hem daha fazla arkadasım oldu hem de becerimi paylaştım, beğenilmek övülmek tetikliyor beni. yoksa sıkıcı bir hal alıyor yemek yapmak:)

2-Beğeni:) sonra beklentim kazanmak. hepsinden önemlisi insanlar bu sayfada buluştu o yon en ağır basan tarafı oldu.

3- Evet kurallar iyi düşünülmüş. Ama sunums değilde emeğe daha çok önem versek.

4-İnsanlara fazla bilinmeyen bir tarif paylaştım, faydalı olmak istedim. farklı olduğunu düşünüyorum.

5-Destekliyor ve yardım ediyorlar.

6-Önemli bilmiyorum sebebini. ama önemli...

7-Hediyelerin ne oldugunu bilmiyorum şuanki yarışmanın ödülünüde, ama bir arkadaş eskiden daha güzel oldugu söyledi:)

8-KESİNLİKLE DEVAM ETMELİ.

9-Her türlü yemekte iddialıyım.

10-oylama hakkında fazla bilgim yok.

11-Emeğe saygı duyulmaması.

12-Böreğimi yarışma için yaptığım için hazırlıklarım özeldi. her şeyi özenle hazırladım ve her anında fotoğrafladım.

13-Kazanırmıyım bilemiyorum ama en önemlisi beğenildim. demek ki belli bir kitleye ulaştı tarifim. Mutluyum... Hayatıma renk kattığı için KADINLAR KULUBU'ne teşekkür ediyorum.

EFSER'İN RÖPORTAJI

attachment.php

EFSER

1) Bana göre bir ev ortamında katılabileceğimiz çok güzel bir yarışma

2)Şöyle yada böyle olsun diye bir bekletim yok zaten her kadının gibi en iyi yaptığımız şeyi sunuyoruz bütün sevgimizle akşama ailemizin toplanıp o anın dadını çıkardığımız zaman hisettiğiniz şeyin bir bekletisi olacağını sanmıyorum buda ona benziyor sadece karşılıksız bir mutluluk olsun

3 )Şuanda benim açımdan bir sorun yok ama eğer eksikler yada fazlar olursa zamanla oturacağına inanıyorum

4) Baştada dediğim gibi bir ev ortamında rahatlıkla katılınacak bir yarışma
Yaşanmaya değer bir heyecan

5)Tabi ki destekçiler

6) Çok hırslı bir insan değilim eğer adil bir ortamda yarışılıyorsa verilen değeri saygıyla karşılarım sonuncuda olsam

7 )İnan hediyeleri çok takip etmiyorum desem bir kaç kere tesadüfen gördüm hepsi çok iyi düşünülmüştü

8 )Kesinlikle devam etmeli şunu da demeden geçemiyeceğim bu heyecanı katılımcılara özletilmeli sanki bir ara tatil istiyor böylelikle katılım sayısını yükseleceğine inanıyorum

9)yemek yapma konusunda iddianız?

9 )İnsanın herzaman kedisine katması gerektiği şeyler olduğuna inanıyorum herşey için bu geçerli 17 senelik eviyim ve halen öğreniyorum sadece el lezzetimin olduğuna inanıyorum

10 )Bir oy veren olarak kendi adıma adil olmaya çalıştım eğer arada kalmışsam kullanmamayı tercih ettim benim gözlemim arkadaş arkadaşa veriyor yada alınırmı düşüncesi oluyor ister istemez bir baskı oluşuyor

11)Br önçeki sorudaki konu yani oy verme aşamasında insanların oanda obaskıyı hisettirmek beni inanılmaz rahatsız ediyor

12)Aman Allahım gerçekten büyük bi heycan tarifi yok fotoroğraflar alışveriş sunum için fikir arayışları hepsi yaşanılacak çok güzel anlar bence

13)Bana göre verilen oy adeti değilde veren kişilerin verdiği oyun değeri çok büyük :16:

NEVRESTE RÖPORTAJI
attachment.php

NEVRESTE

1)kk'da bir renk olduğunu düşünüyorum.Her yarış ayrı bir heyecan, ayrı bir güzel:46::46::46::46::46:

2)Yeni yemekler öğrenmek,farklı kültürler görmek,yeni dostluklar edinmek:29::56:

3)Beğeniyorum:):31:

4)Sadece eğlenmek,o heyecanı yaşamak:118:

5)Ailem yarışmayı benimle birlikte yaşıyorlar.Kızlarım sürekli anne ne yazmışlar ne kadar oy almışsın diye sorup duruyorlar:1:Nede olsa onların annesiyim ne olursa olsun en mükemmel onların annesi:9:

6)Yarışmada 1.liği herkes ister ama şart değil beğenilmek güzel yorumlar almak bile çok güzel:69:

7)Et kategorisinde 1.olmuştum hediyelerim çok güzeldi..Maddi değeri,kalitesi,azlığı -çokluğu dışında benim için manevi durumu çok önemli 4 parça geldi biri hariç diğerleri hala vitrinde duruyor nasıl kullanacağım bilmiyorum.Çok değerli benim için
Birde 1. pro kartlı ise bu pro kartın ilk 3'te pro kart sahibi olmayan arkadaşa verilmesini isterdim.Bazı arkadaşlar yarışmaya pro kart için katılıyor..:17:

8)Tabi ki bu yarışma kk 'nın olmazsa olmazı:kkk:

9)Güzel yemek yapıyorum ama mükemmel diyemiyeceğim:9:Yaşım ve tecrübelerim artıkça daha güzel yemekler yapacağımı düşünüyorum..:31:

10)Oylar sadece 1.lerin oyundan bahsetmiyeceğim tüm yarışmacılara verilen oylar için söylüyorum:Bazen adaletsiz dağılım olabiliyor..Çevre ve aktiflik oylamayı değiştirebiliyor..:34:

12)Rahatsız olduğum bir durum yok:50:

12)Market alışverişi dışında özel bir hazırlık yapmadım:)):1:

13)Oylar sonunda belki mutlu,belki hüzünlü olabiliyorum ama birkaç gün içinde herşey unutuluyor...:9:

Röportajlarımız şimdilik bu kadar daha sonra arkadaşlar bana ulaştırdığında veya yeni katılımlar sonrası devam edeceğiz:16:

Ellerine sağlık Nevrestecim yine çok güzel iş çıkarmışsınız kızlarla...
Çok keyif aldım okurken..

Ayy ne güzel olmuş bu röportajlar :):)
Herkesin emegine saglık :)
Ben daha oy kullanmadım ya butun börekler ayrı guzel :)

ADRA RÖPORTAJI
xtkVO.jpg

ADRA

1)Yarışmayı çok eğlenceli buluyorum.Herkes hünerlerini göstermek istiyor.Beğenilirse de en büyük mutluluk bu oluyor herhalde.Aslında bu kadar bayanın olduğu bir sitede çok az yarışmacı var.Katılımın daha çok olmasını isterdim.Bayanlara buradan sesleniyorum.Haydi çekinmeyin eğleniyoruz burada.Yapın en iyi böreğinizi de biz de faydalanalım:)

2)Beğenilmek dışında bir beklentim yok.

3)Kurallar benim için sorun teşkil etmedi.Sadece sponsoru niye yazıyoruz çözemedim:)

4)Aslında ben oturup da devamlı
yemek yapan bir insan değilim.Canım isterse ilham gelirse yaparım.Hiç de düşünmüyordum katılmayı.Şaka derken gerçeğe dönüştü.Yapabileceğime inandım ve katılmaya karar verdim.Yarışmadaki börekleri görünce de katılma isteğim arttı.Bir de anı olsun diye katıldım.

5)Ailem şöyle düşündü.Ablam ‘Hıhhh sanki birinci olacak’.dedi.Evde devamlı yarışma hakkında çok konuştuğum için ‘Şunun yarışması bitse de kurtulsak’ dedi.Bütün pastırmayı böreğe harcadın dedi.
Roflol.gif
Çok bulaşık çıkardın dedi.Dedi de dedi.Benimle röportaj yapacaklar hep yazacağım bunları dedim.
2rh4cc0_th.jpg.gif
Diğer ablam da merakla bekliyor:)

6)Birinci olmayı tabiki isterim ama takdir üyelerin.Birinci olamasam da ilk üçe girsem hiç fena olmaz.Çünkü evdekilerin dilinden kurtulamam.Bir daha yarışmaya katılma hayalim hayal olarak kalır.
girlhahawq2.gif

7)Hediye hiç önemli değil.Bir çay kaşığı bile gelse başımın üstünde yeri var.Anı diye saklar bir güzel de hava atarım:)

8)Tabi ki devam etsin.Yemek severler çok memnun oluyor değişik tarifler görmeye.Ben de tabiî ki.

9)yemek yapma konusunda iddianız?

9)Dediğim gibi ben oturup da devamlı
yemek yapan bir insan değilim.Ama elim çok yatkındır.İlham gelirse mutfağa girerim.Gelmezse hayatta yemek yapamam.Yapsam da o yemekten hayır gelmez.Daha çok değişik yemekleri yapmayı severim. İnternette gezinirken bir tarif beni heyecanlandırırsa onu yapana kadar aklımdan çıkmaz.Amaç yemek değil ortaya nasıl bir şeyin çıkacağını merak etmek.

10)Oylar görselliğe,sunuma ve emeğe bakılıp veriliyor bence.Bu da çok doğal.Ben de görsel olarak bir yemeği beğenmişsem oy veririm.Ama emekte çok önemli.Tabi arkadaş çevresi de etkili oy vermek için.Herkes gönlünden kim geçiyorsa ona oy versin .

11)Eğlenmek ve beğenilmek için katıldım fazla detaya takılmıyorum.

12)Pazar alışverişi dışında bir hazırlık yapmadım.

13)Tabiki kazanırsam mutlu olurum.Kazanamasam da bana anı olarak kalır.Bu forumun yeri bende çok büyük.Neredeyse tüm günüm burada geçiyor.Birinci olamadım diye
kadınlar Klübüne küsecek değilim.Hayatımıza renk geldi.Ne güzel eğlendik işte.

Teşekkür ederim Nevreste.:16:

Back
X