Enflasyon, hayatın zorlukları ve tükenmişlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu nerden bana geldi anlamadım. Ben her şeyi olan o ninelerdenim takma beni sen 😂
sen konuyu dönüp dolaşıp bana getirdiğin için olabilir mi? o zaman sana konuşmak kolay geliyor işte. eminim her şeyini birikim yaparak almışsındır. senin zamanının şartları sayesinde almamışsındır. zaten şaşırmadım size her şey çok iyi geliyor ekonomi uçuyor sıkıntı bizim gibi gençler dimi 🤣 sen de beni dert etme işte zengin koca buldum yüksek mühendis olcam. ama duyarsız kör biri değilim ekonomiyi görebiliyorum.

şaşırmadım size her şey çok iyi geliyor ekonomi uçuyor sıkıntı bizim gibi gençler dimi 🤣
Şartlar durumlar ortada. Bizim burda söylediklerimizin sonucunda yarın 1 trilyonluk krediler verilmeye başlanmayacak, elimizde sihirli değnek yok. Gençler oldukları yerde en iyisini yapmaya çalışacak başka çare yok. Yarın seçim yok ki aday olayım da ekonomi bakanlığı koltuğuna oturayım.

Şartlar durumlar ortada. Bizim burda söylediklerimizin sonucunda yarın 1 trilyonluk krediler verilmeye başlanmayacak, elimizde sihirli değnek yok. Gençler oldukları yerde en iyisini yapmaya çalışacak başka çare yok. Yarın seçim yok ki aday olayım da ekonomi bakanlığı koltuğuna oturayım.
ablacım anlamıyorsun herhalde sizin neslin böyle konuşması ne kadar sinir bozucu. kalan genç kalırsa böyle devam ettiği sürece. gencin boğazından kısıp aldığı 1 gram altın ona fayda getirmeyecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X