engel olamıyorum sureklı mudehale etmek ıstıyorum...yardım lutfen...

anliyorum, sirkette zaten kimin ne maas aldigi konusunun konusulmasini etik bulmuyorum ben, herkes kendi performansi ve basarisina gore maasini hak eder (sahsi fikrim). O yuzden senin alinacagini dusunmeleri gercekten sacma olmus. Fakat sen bunu bu sekilde belirtebilirdin kendilerine "sizin maaslariniz size, benim maasim bana, illa ayni zam orani yapilacak diye birsey yok..." kendini bu sekilde ifade edebilseydin, o zaman sSIKINTI kalmazdi diye dusunuyorum...

Birinden birsey duydugun zaman 3 maymunu oynamak sirket icinde en mantikli olandir. Her ne kadar samimi olursan ol, sonucta bu insanlar senin is arkadaslarin. Aradaki seviyeyi tutmak istiyorsan ve etrafindan da "iyiki o yok" gibi cumleler duymak istiyorsan, yapman gereken tek sey aradaki iletisimi dogru yonetmek... Cok fazla kafanda buyutmeden, anlik durum analizi yaparak, dogru kararlar vermen onemli...
O yuzden bence bu konularda alinganlik gostermek ve insanlardan kendini izole etmek yerine, duruma gore davranmayi ogrenmelisin, yani birisi sana birsey anlatiyorsa, bu sadece sende kalmali... Canini SIKAN seyleri duymazdan ve gormezden gelmelisin... Malesef is yerindeki arkadasliklar, genel hayatimizdaki arkadasliklara benzemiyor... Temkinli yaklasmanda fakat ortamdan da kendini soyutlamadan bunu basarmakta fayda var...

teşekkür ederım.. suan nasıl davranacağımı bılmıyorum ınanın

ben de yılllaaar once oyleydım,ergenken falan suaaan zerre-i miskal umurum da olmaz kımse.hatta bazen ınsanlara gıcık olurum ınadına.ruhum ne ısterse oyle davranırım.kımse mukemmelı oynamak zorunda degıl.ınsanlara bu kadar deger verme,ruh sağlıgın elden gıder canım.

Bazen dönüp kendi özeleştirimizi yapabilmeliyiz. Bir iki kişi değil ,çoğunluk sizin kaprisli ve laf taşıma konusunda meyilli olduğnuzu düşünüyorsa biraz kendi muhasebenizi yapmalısınız belki doğruluk payı vardır belki farkında olmadan yapıyorsunuzdur...
Anlattıklarınızın satır aralarındada bu gizli aslında. Tüm olaylarda ben onu ondan dolayı farklı şekilde ,farklı yöntemle başksından duydum tarzı söylemleriniz var.

Takılma bu kadar her insan eleştirilir ve eleştirir. Bu çok normal. Ha ama şu oluyosa iş başka arkasından konuşmakla eleştirmeyi karıştırıyoruz toplumca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…