- 29 Aralık 2023
- 71
- 9
- 6
- Konu Sahibi derinhayal
-
Numarani degistirMerhabalar biriyle 8 aydır konuşuyoruz bazen sinir oluyorum birkaç kere engelledim sonra açtım engeli ama artık net olarak iletişimi kesmek istiyorum fakat yine engellersem ergence davrandığımı düşünecek be havalara girecek ama iletişimi kesmem lazım engellemeden nasıl bir yol izleyebilirim?
SilMerhabalar biriyle 8 aydır konuşuyoruz bazen sinir oluyorum birkaç kere engelledim sonra açtım engeli ama artık net olarak iletişimi kesmek istiyorum fakat yine engellersem ergence davrandığımı düşünecek be havalara girecek ama iletişimi kesmem lazım engellemeden nasıl bir yol izleyebilirim?
Numaram yıllardır kullandığım numara hiç değiştirmek istemiyorum değiştirsemde bana ulaşmaya çalışacak yaşadığım şehre gelmeye çalışır çünkü engelledim diye farklı farklı numaralardan ulaştı hepNumarani degistir
Kaç kere yaptım da yazıyor yine ben ondan mesaj almak bildirim almak hiçbir şekilde istemiyorum
Yeteri kadar ergenlik yapmışsın zaten engelle aç engelle aç yaparak. Şimdi niye çekiniyosun? İletişimi kesmek istiyorsa kes konuşma, yazıp rahatsız edecekse engelle unut geç.Merhabalar biriyle 8 aydır konuşuyoruz bazen sinir oluyorum birkaç kere engelledim sonra açtım engeli ama artık net olarak iletişimi kesmek istiyorum fakat yine engellersem ergence davrandığımı düşünecek be havalara girecek ama iletişimi kesmem lazım engellemeden nasıl bir yol izleyebilirim?
Hmm takintili biri demekki zor olucak kurtulmak hayatimda yeni biri var deseniz olur mu kiNumaram yıllardır kullandığım numara hiç değiştirmek istemiyorum değiştirsemde bana ulaşmaya çalışacak yaşadığım şehre gelmeye çalışır çünkü engelledim diye farklı farklı numaralardan ulaştı hep
Maalesef öyle oldu ve bende kökten bitirmek istiyorum arkadaş çevresi kızlarla dolu mesajlara geç cevap veriyor bu sefer trip atınca sadece bu sebepten zannedip havalanıyor bir yerleri kalkıyorYeteri kadar ergenlik yapmışsın zaten engelle aç engelle aç yaparak. Şimdi niye çekiniyosun? İletişimi kesmek istiyorsa kes konuşma, yazıp rahatsız edecekse engelle unut geç.
Öyle yapacağım çünkü kaldıramıyorum artık yoruldum ve ilerletmek de istemiyorum o da yanlış anlıyorSon kez engelleyeceksiniz bir daha da açmayacaksınız. İstediğini düşünsün ne önemi var siz duruşunuzu bozmadıktan sonra
Merhabalar biriyle 8 aydır konuşuyoruz bazen sinir oluyorum birkaç kere engelledim sonra açtım engeli ama artık net olarak iletişimi kesmek istiyorum fakat yine engellersem ergence davrandığımı düşünecek be havalara girecek ama iletişimi kesmem lazım engellemeden nasıl bir yol izleyebilirim?
Numaram yıllardır kullandığım numara hiç değiştirmek istemiyorum değiştirsemde bana ulaşmaya çalışacak yaşadığım şehre gelmeye çalışır çünkü engelledim diye farklı farklı numaralardan ulaştı hep
Kisitla,sessize alKaç kere yaptım da yazıyor yine ben ondan mesaj almak bildirim almak hiçbir şekilde istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?