Engeli kaldırmış

Kendimden bilirim. Bana saplantili asik bir akrabam vardi. Bana ask ilan ettiyinde, whatsappda durmadan yazdiginda sinirlenirdim agzima geleni soyler engellerdim, canim sıkıldiginda da engelini kaldirirdim aylar sonra. Engeli kaldirdigim gibi aninda yazardi hic bisey olmamis gibi. Sanki o kadar agir laflari o yemedi ))) Bekarken boyle anormal biriydim )))

Umutlanmani gerektirecek bisey yok ortada.Engeli kaldirma sebebi tekrar yazmak ya da barismak degil.Simdiye kadar coktan yazardi.
O yuzden bosverin hatta siz silin ya da engelleyin.

seninle evlenmek istiyo

kimse bugune kadar beni engellemedi kimseyide ben engellemedim iki uc kisi haric..demekki rahatsiz ediyordunuz..istedigin cevap sana tekrar yazacak turu seyler herhalde begendigin yorumlara bakilirsa...eskileri eskide birakin antika muamelesi yapmayin..siz eskide kalirken baskalari hayata devam ediyor

Yazarsan sonra yine engellerse ego tatmini yaptığını anlarsın. Önceden onu sende engellemiş olsan çok iyi olurdu. Profilini gördükten sonra engellediysen yine bir havaya girmiştir. Telefonunuda engelle bence.

Yorumlara kapali olmak diye bir sey yok. Ruhunuzu oksayan yorumlar yapmak zorunda degiliz.

Evet, gercekten gerek yoktu. Sevgili demeye diliniz varmayan kisinin engeli kaldirip kaldirmadigina niye baktiniz ki?

Off pisman misman yaziyosunuz bu uye de inaniyo yillardir ayni yerdesin konu sahibi saplantilisin saglikli degil piskolojin

Kuzum evlimi bi bilgin varmi mesela esi de yapmış olabilir kocamin teli bende bikacgundur engellediği bi numara vardı engeli kaldırdım acaba kim diye

Umudunuzu kırmak istemem fakat engelli kişiler hesap silinip tekrar açıldığında sıfırlanmış oluyor. Böyle olmuş olabilir ya da benim gibi o kişinin engel listesinde dahi olmamasını istemiştir. Aylar sonra bakma ihtimalini düşünmüyoruz genelde...
Hatta ilk kez sizin açınızdan düşündüm. Muhtemelen benim listemdeki insanlar da sizin gibi "açık kapı" görüp geliyorlardır. Enteresan ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…