- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.896
- 158
- Konu Sahibi sonsuzakadars
-
Bunu demeye gelmiştim ben de :)Engellenenler listesinde olmaniz suphe uyandirabilir hayatinda yeni biri varsa... Diger turlu yazmak isteyen aramak isteyen elbet ulasir insana. Engel kaldirma durtme vs bence pek umut vermiyor
aynen ben de aynısını yapıyorumNumarasının hala olması da ironi
Bence, engellenenler listesinde boş yere kalabalık olmanızı istemediben öyle yapıyorum bir sene falan sonra engeli kaldırıyorum, kalabalık sonuçta
Sadece meraktan acmistir. Onu sildinizmi engelledinizmi diye.Eski sevgilim demeye bile dilim varmasada en son beni engellemişti geçtiğimiz ağustos ayında
Geçen öyle bi bakıyım dedim engeli açmış WhatsApp ta
Bi şaşırdım
Sadece merak ettim canı mı sıkıldı aklına mı geldi diye düşüncelerinizi merak ediyorum
(Gerek yok niye baktın falan gibi yorumlara kapalıyım)
Yazık kız umutlanmış.aynen ben de aynısını yapıyorumtek
Eski sevgilim demeye bile dilim varmasada en son beni engellemişti geçtiğimiz ağustos ayında
Bi şaşırdım
Sadece merak ettim canı mı sıkıldı aklına mı geldi diye düşüncelerinizi merak ediyorum
Ben telimi değiştirip yeniden WhatsApp yüklediğimde tüm engelli listem silinmişti. Eskilerin tel nosunu bilmediğimden de yeniden engelleyemedim. Bu da bi ihtimal.
GEREK YOKTU .
Hesap benım hesabım konu açarsan istediğim yorumu yaparım hattta
BOŞAN
Bile derim ..
Yorulmayin diye yazmisim bende:)Bunu demeye gelmiştim ben de :)
Beklediğim cevaAynısı başıma gelmişti. Yeni kız arkadaşı vardı ona rağmen whatsapp ve facebooktan engelimi kaldırmıştı.Evlendiler şimdi o kızla. Toplu halde engelleri kaldırıyorlar nasıl olsa yazmaz artık diye ya da engelli listesinde görünmeni istemiyor... ümitlenmeyin boşuna
Sizin gibi bi kaç tane seviyeli yorumlar var size ve o kişilere çok teşekkür ediyorumburada konuya yorum yapmak yerine konu sahibini rencide edince tatmin olanları anlamıyorum.
yani hangimiz zaman zaman eski sevgilimize bakmıyoruz ki, valla ben bakıyorum bazen normal bir insan aklıma gelirmis gibi geliyor, normal yani..
o kisinin de belki sen aklına gelmissindir o da artık zaman gecti gerek yok diye kaldırmıs da olabilir, veya bir arkadasın yazdıgı gibi listesi silinmis ondan dolayı da olabilir. bilemiyorum. ama aklına dusmussundur yani normal bir sekilde o da böyle bir sey yapmıstır artık gerek görmedigi icin.
Aklına gelmişsin be :)Eski sevgilim demeye bile dilim varmasada en son beni engellemişti geçtiğimiz ağustos ayında
Bi şaşırdım
Ben sizin yorumlarınızi hep çok beğeniyorum :)Size aşkı kabarmış. Çok pişman olduğunu düşünüyorum. Bence ona ufak sürprizler yapın.
"Naber la ?" yazın mesela gerisi gelecektir .
Bu yoruma katılıyorum.Aynısı başıma gelmişti. Yeni kız arkadaşı vardı ona rağmen whatsapp ve facebooktan engelimi kaldırmıştı.Evlendiler şimdi o kızla. Toplu halde engelleri kaldırıyorlar nasıl olsa yazmaz artık diye ya da engelli listesinde görünmeni istemiyor... ümitlenmeyin boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?