Engeli kaldırmış

Yorumlara kapali olmak diye bir sey yok. Ruhunuzu oksayan yorumlar yapmak zorunda degiliz.

Evet, gercekten gerek yoktu. Sevgili demeye diliniz varmayan kisinin engeli kaldirip kaldirmadigina niye baktiniz ki?
Ruhumu okşatma gibi bi derdim Yok
Sadece o kadar gaddarca ve acımasızca yorum yapan insanlar var ki onlara karşı bi önlemdi benimki

Kuzum evlimi bi bilgin varmi mesela esi de yapmış olabilir kocamin teli bende bikacgundur engellediği bi numara vardı engeli kaldırdım acaba kim diye
Bişeyi söylemeyi unutmuşum rehberinde ekliyim hala yani whapsap ı silmiş bile olsa rehberinde görüp tekrar engellemek istese yapardı sanırım

Bende telefonu degistirdim. Engellenenlerin hepsi acik neyseki kimse rahatsiz etmiyorda rahatim. Oyle birsey olmus olabilir.

Bence onun telefonunda olandan ziyade senin telefonunda olan önemli. Silsene güzelim numarayı madem kötü ayrıldınız niye tutuyorsun

Bence onun telefonunda olandan ziyade senin telefonunda olan önemli. Silsene güzelim numarayı madem kötü ayrıldınız niye tutuyorsun
Şuan kendisi engelli zaten
Bende ekli olması bişeyi değiştirmiyor
Benimki sadece bi merak
Yani ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyorum sadece
Tutarlı davranışları yok

Yeni birini bulmustur o engelli listesine bakar diye engelleri kaldırmıştir.

Bunu burada bilemez ki kimse. ya isteyerek yaptı ya yeni telefon aldı ya da hayatında biri var diye engelli kimse görünmesin istedi. Yazmışlar zaten. Hangisi kim bilebilir ki. Bence buna kafa yormak boş. Kendini hırpalama yani.

Haklısın tabi ki bilemeyiz
Zaten oturup onu düşünmüyorum engeli kaldırdığını görünce buradaki FİKİR sahibi kişilere sormak istedim
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…