- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
Adam seni sevmiyor. Kendini daha da küçük düşürme bence. Azıcık saygısı varsa o da biter.Evlilik yolunda ilerlediğimiz 1 yıllık ilişkimiz bir ay önce sallantıya girdi sebep olarak benim ona güvensiz olmamı gösterdi bir süre akışına bırakalım dedi bu süre içinde benimle ilgisi daha da azaldı ve tatile gitti. Tatil dönüşü buluştuğumuzda ilgisiz tavırlarına kızdım ve kimlerle takıldın Tatilde diye sordum bunun üstüne hala aynı devam ettiğimi sevgisinin azaldığını söyledi. Dün dayanamayıp aradım ben çok uğraştım ama vazgeçtim senden artık dedi ve her yerden engelledi. Başka telefondan aradığımda ise daha çok kızdı. Engeli kaldırmasını nasıl sağlayabilirim gerçekten beni sevmediğine inanmıyorum sadece olanlardan dolayı irilti olduğunu düşünüyorum. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
Barışmak değil belki de geri dönmesini istiyorum yalnızca. Bu kadar değersiz hissettirilmek zoruma gitti
İş yerine yada evine gidin pat diye çıkın önüne nasılsa sizi sevdiğine inanıyorsunuz sakın ayrılmayın peşinden. Uzaklaştırma kararı çıkarırsa da anlayın ki size deli gibi aşık ama "irilti" olmuşEvlilik yolunda ilerlediğimiz 1 yıllık ilişkimiz bir ay önce sallantıya girdi sebep olarak benim ona güvensiz olmamı gösterdi bir süre akışına bırakalım dedi bu süre içinde benimle ilgisi daha da azaldı ve tatile gitti. Tatil dönüşü buluştuğumuzda ilgisiz tavırlarına kızdım ve kimlerle takıldın Tatilde diye sordum bunun üstüne hala aynı devam ettiğimi sevgisinin azaldığını söyledi. Dün dayanamayıp aradım ben çok uğraştım ama vazgeçtim senden artık dedi ve her yerden engelledi. Başka telefondan aradığımda ise daha çok kızdı. Engeli kaldırmasını nasıl sağlayabilirim gerçekten beni sevmediğine inanmıyorum sadece olanlardan dolayı irilti olduğunu düşünüyorum. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
Merhaba ben de aynı durumdayım bu insan size geri döndü mü?Barışmak değil belki de geri dönmesini istiyorum yalnızca. Bu kadar değersiz hissettirilmek zoruma gitti
O daha kötü hayatım!Evlilik yolunda ilerlediğimiz 1 yıllık ilişkimiz bir ay önce sallantıya girdi sebep olarak benim ona güvensiz olmamı gösterdi bir süre akışına bırakalım dedi bu süre içinde benimle ilgisi daha da azaldı ve tatile gitti. Tatil dönüşü buluştuğumuzda ilgisiz tavırlarına kızdım ve kimlerle takıldın Tatilde diye sordum bunun üstüne hala aynı devam ettiğimi sevgisinin azaldığını söyledi. Dün dayanamayıp aradım ben çok uğraştım ama vazgeçtim senden artık dedi ve her yerden engelledi. Başka telefondan aradığımda ise daha çok kızdı. Engeli kaldırmasını nasıl sağlayabilirim gerçekten beni sevmediğine inanmıyorum sadece olanlardan dolayı irilti olduğunu düşünüyorum. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
Keske bunlari konunun icerigine yazsaydiniz, cunku Cogu kisi bu yorumu gormeden konu icerigine gore size saldircak :)Öncelikle teşekkür ederim değerli görüşleriniz ve zaman ayırdığınız için. Ancak ilişki süresince güvensizlik oluşturacak çok davranışta bulundu ve genelde saldırgan bir tavır sergiledi ben rahatsız olduğumu belirttiğimde. Örneğin instagramında eski kız arkadaşlarının ekli olmasını istemedim ardından telefonunda azar ve tinder uygulamalarının olduğunu gördüm bunları kaldırmasını istediğimde kaldırdı ve önceden kullandığını şu an kullanmadığını söyledi. Yine de hep bir saldırgan asabi tutumu vardı bu konular konuşulurken. Son olarak da ilgisizliği hatta tatildeyken beni yalnızda maddi yardıma ihtiyacı olduğunda araması eklenince son buluşmada kendime engel olamadım ben de hırçınlaştım. Aslında dediğiniz gibi kendimi mutlu ve güvensiz hissediyorsam benim ona zindan etmeden uzaklaşmam gerekiyormuş. Şu an peşinde koşarak yalnızca kendi değerimi düşürdüm. Tekrar teşekkürler
Açtı mı acaba engeli?Son durum ne acaba açtı mı engeli? Bence açmıştır ama konu sahibini sevmiyor sevdiceği. İnşallah karşınıza çok daha iyi biri çıkar sizi hiç böyle uğraştırmayacak.
Bilmem açmış mı?Açtı mı acaba engeli?
hehe dalga gecmek icin gerekceAradığım kadın
nefret ediyorum artik insanlardan bu kadar basitlesmekte gercekten acizlik bence!!!!!hehe dalga gecmek icin gerekce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?