Engelimi nasıl kaldırmasını nasıl sağlarım?

Tinderda son mesajını gösterdi iki yıl önceye aitti. Azarı da arkadasım indirdi şu an kullanmıyorum dedi ve evet o gün için inansam da sonradan içimi yedi güvenemedim tekrar. Şu an aslında barışmak belki de değil geri dönmesini istiyorum yalnızca. Sözleriniz kendime getirdi açıkcası arkadaşlarımla bile paylaşmaya utandığım bir konu bu.
Bugune kadar hic arkadasinizin telefonuna birsey indirdiniz mi?
Ben kelimelik oyunu indirtmistim bir kere zorla, oynariz diye.
kim niye kimin telefonuna boyle bir uygulama indiririr, harika bir bahane:))
Ama belli ki inanmak istemissiniz.
Icinizde bir yerde sevildiginizi hissediyor olabilirsiniz
Gercekten seviliyorsunuz da elbet,kimse sevmedigi insana zaman harcamaz.
Amaaa
Yani boyle bir iliskiyi evlilige tasimaya, ya da yillar harcamaya gercekten gerek var mi?
Neden ille de bir dram haline gelmesi gerekiyor tum iliskilerin?
Neden "guzel gunler yasadik ama bence ben daha iyilerine layigim" diye kapiyi kapatamiyorsunuz?
Bence bunun sebebi ayriligin beyninize kötü kodlanmis olmasi. Cocuklugunuzdan beri ayrilik sarkilari-siirleri- dizilerdeki ayrilik sahneleri...
Oysa seni yoran uzen birseyden ayrilmak mutluluk sebebi olmali bence. Yani ben böyle bakiyorum olaya,kendi iliskilerimde

Bugune kadar hic arkadasinizin telefonuna birsey indirdiniz mi?
Ben kelimelik oyunu indirtmistim bir kere zorla, oynariz diye.
kim niye kimin telefonuna boyle bir uygulama indiririr, harika bir bahane:))
Ama belli ki inanmak istemissiniz.
Icinizde bir yerde sevildiginizi hissediyor olabilirsiniz
Gercekten seviliyorsunuz da elbet,kimse sevmedigi insana zaman harcamaz.
Amaaa
Yani boyle bir iliskiyi evlilige tasimaya, ya da yillar harcamaya gercekten gerek var mi?
Neden ille de bir dram haline gelmesi gerekiyor tum iliskilerin?
Neden "guzel gunler yasadik ama bence ben daha iyilerine layigim" diye kapiyi kapatamiyorsunuz?
Bence bunun sebebi ayriligin beyninize kötü kodlanmis olmasi. Cocuklugunuzdan beri ayrilik sarkilari-siirleri- dizilerdeki ayrilik sahneleri...
Oysa seni yoran uzen birseyden ayrilmak mutluluk sebebi olmali bence. Yani ben böyle bakiyorum olaya,kendi iliskilerimde
Çok emek verdim ve gerçekten sevdiğim şeylerden kolay kopamayan hırslı biriyim. Bu ilişkide de salak olmayı gözümü kapatmayı kendim seçtim. Ne mesleklerimiz, toplumsal statümüz ne de karakterlerimiz uymuyordu ama gözümü kapattım verdiğim değeri de sürekli hissettirdim. Ailelerimizle de tanışmıştık benim ailem istemese de onunki çok istiyordu ama bir şekilde kendi ailemle orta yolu bulmuştum.
Bu kadar cepte gördüğü her şeyi kabullenen, ailesine bile kendisi için karşı gelen birinden ilgisini geri çekmesi çok normal ben sağladım. Ayrılık konusunda da haklısınız acıyı bu şekilde yaşamak beynimde yer etti sanırım. Çok doğru yerlerden yakaladınız ne diyim :)

Basligi baskasi yazmis gibi okursan baslik bile sana fikir verir.
Baslik su oku
Engelimi kaldirmasini nasil saglarim
Bunu biri yazsaydi ne dusunurdun ona gore karar ver.

Basligi baskasi yazmis gibi okursan baslik bile sana fikir verir.
Baslik su oku
Engelimi kaldirmasini nasil saglarim
Bunu biri yazsaydi ne dusunurdun ona gore karar ver.
Aslında sağlanamaz değil mi ? Başka yollardan ulaşmam itmekten başka işe yaramaz. Beni düşünmesi kaldırması kendi elinde sadece. Teşekkürler

Haklısınız seviyor olsa bahane üretmezdi.
Amacım sizi kırmak değil kesinlikle.
Fakat ben anlamıyorum yani bu sevenler eşek mi ki sevdiğinin her türlü zulmune katlansın!?
Sevse gitmez, sevse bırakmaz, sevse katlanır vs vs
Yahu neden katlansın, neden bu sevenler sürekli çile çekmek zorunda..
Hayır yani yapılması gerekeni yapıp çekip gitse bu seferde aşkına hakaret ediliyor zaten sevmiyordu diye.
Özür dileyerek söylüyorum da bakın barışma amaçlı buluşmanızda bile adamı karaktersizlik ile suçlamışsınız. Sizce bu normal mi?
Burada yığınla kadın var konu açıyor "işte kocamı seviyorum ama kaynanamın zulmune artık dayanamıyorum ayrıldım, sevgilimi seviyorum ama o ilgisiz bu yüzden ayrıldım, sevgilime aşığım ama şu şu nedenden dolayı ayrıldım" diye burada yüzlerce konu var. O zaman bu kadınların hiçbirisi aslında kocalarını sevmiyordu. Eğer sevselerdi her türlü zorluğa katlanıtlardı? Bundan sonra eşimi seviyorum ama böyle böyle sorunlar var ayrılmalı mıyım diyene, hayır, çünkü seven her şeye katlanır diyelim.
Herneyse ben birazda genel yazdım, belki sizinki gerçekten sevmiyordur bilemem.
Fakat siz bu şekilde topu hemen ona atar kendinize ben ne yapıyorum diye sormazsanız yarın yine aynı acıyı yaşarsınız.
Sevgiler...
Edit.: Bu arada eğer birşeyler yakaladınız o yüzden güvensiz iseniz zaten kaçın kurtarın kendinizi. Aldatan insandan hayır gelmez.

Barışmak değil belki de geri dönmesini istiyorum yalnızca. Bu kadar değersiz hissettirilmek zoruma gitti
Şu an üstüne giderek, başka numaralarla ona ulaşmaya çalışarak kendi değerini daha çok düşürüyorsun.
Yapma!
Sana değer vermeyene sen hiç verme, böyle bitmesinde de bir hayır vardır de önüne bak.

Engeli kaldırmasını saglamak yerine ki saglayamazsın sevilmedigini kabullenen daha mutlu olursun bence

Fakat ben anlamıyorum yani bu sevenler eşek mi ki sevdiğinin her türlü zulmune katlansın!?
Hayır yani yapılması gerekeni yapıp çekip gitse bu seferde aşkına hakaret ediliyor zaten sevmiyordu diye.
Özür dileyerek söylüyorum da bakın barışma amaçlı buluşmanızda bile adamı karaktersizlik ile suçlamışsınız. Sizce bu normal mi?
Burada yığınla kadın var konu açıyor "işte kocamı seviyorum ama kaynanamın zulmune artık dayanamıyorum ayrıldım, sevgilimi seviyorum ama o ilgisiz bu yüzden ayrıldım, sevgilime aşığım ama şu şu nedenden dolayı ayrıldım" diye burada yüzlerce konu var. O zaman bu kadınların hiçbirisi aslında kocalarını sevmiyordu. Eğer sevselerdi her türlü zorluğa katlanıtlardı? Bundan sonra eşimi seviyorum ama böyle böyle sorunlar var ayrılmalı mıyım diyene, hayır, çünkü seven her şeye katlanır diyelim.
Fakat siz bu şekilde topu hemen ona atar kendinize ben ne yapıyorum diye sormazsanız yarın yine aynı acıyı yaşarsınız.
Sevgiler...
Edit.: Bu arada eğer birşeyler yakaladınız o yüzden güvensiz iseniz zaten kaçın kurtarın kendinizi. Aldatan insandan hayır gelmez.
Yok düşündüğünüz gibi değil sevsin bana katlansın demiyorum aslında demek istediğim güvensizlik oluşturan bu kadar konu var ancak o beni suçlamayı seçti. Hatta şizofrenlikle suçladı. Ancak inanın alenen güvenim kaç kere kırıldı. Eski kız arkadaşları arıyordu instagramında listesini görmemden rahatsız oluyordu. telefonunda tinder ve azar programının olması son noktaydı ardından tatile gitti ve tatildeyken sadece maddi bir ihtiyacı oldu bunun için beni aradı. Ben salaklık edip bırakmadım o bunalıp bıraktı bu koyuyor bana ve son anda ki değersiz davranışları çok zoruma gitti. Tekrar iletişim kurmaktaki sebebim düzgün bir konuşma yapıp açıklama duyabilmekti. Engelleyince ben hırs yaptım. Sonuç olarak haklıyım ancak kendime karşı haksızım iç huzurum tükendi şu an.

Yok düşündüğünüz gibi değil sevsin bana katlansın demiyorum aslında demek istediğim güvensizlik oluşturan bu kadar konu var ancak o beni suçlamayı seçti. Hatta şizofrenlikle suçladı. Ancak inanın alenen güvenim kaç kere kırıldı. Eski kız arkadaşları arıyordu instagramında listesini görmemden rahatsız oluyordu. telefonunda tinder ve azar programının olması son noktaydı ardından tatile gitti ve tatildeyken sadece maddi bir ihtiyacı oldu bunun için beni aradı. Ben salaklık edip bırakmadım o bunalıp bıraktı bu koyuyor bana ve son anda ki değersiz davranışları çok zoruma gitti. Tekrar iletişim kurmaktaki sebebim düzgün bir konuşma yapıp açıklama duyabilmekti. Engelleyince ben hırs yaptım. Sonuç olarak haklıyım ancak kendime karşı haksızım iç huzurum tükendi şu an.
bana düşündüğün gibi değil diyorsunya inan şu saydığın sebepler en az benim düşündüklerim kadar kötü.
Ne işin var kardeşim senin böyle bir tiple. Tinder ne yahu. Telefonunda tinder olan birisiyle sen neden sevgilisin? Kullanmasa bile online olmasa bile ne diye tutuyormuş, hatırası mı var nedir..
Zaten şu azar olayına girmiyorum. Ne kadar boş beyinli kız ve abazan herif varsa o azar denen şeyin içinde.
Git kurtuldun işte sadaka falan ver şükür namazı kıl yap bişeyler.
Böyle bırakılmak zoruma gidiyor ne demek bu kadar egolu olmayın.
Ne güzel kurtulmuşsun, bak hayatına.
Sevgiler...

bana düşündüğün gibi değil diyorsunya inan şu saydığın sebepler en az benim düşündüklerim kadar kötü.
Ne işin var kardeşim senin böyle bir tiple. Tinder ne yahu. Telefonunda tinder olan birisiyle sen neden sevgilisin? Kullanmasa bile online olmasa bile ne diye tutuyormuş, hatırası mı var nedir..
Zaten şu azar olayına girmiyorum. Ne kadar boş beyinli kız ve abazan herif varsa o azar denen şeyin içinde.
Git kurtuldun işte sadaka falan ver şükür namazı kıl yap bişeyler.
Böyle bırakılmak zoruma gidiyor ne demek bu kadar egolu olmayın.
Ne güzel kurtulmuşsun, bak hayatına.
Sevgiler...
Teşekkürler, sevgiler

Aslında sağlanamaz değil mi ? Başka yollardan ulaşmam itmekten başka işe yaramaz. Beni düşünmesi kaldırması kendi elinde sadece. Teşekkürler

Hay Allah ne dedigimi anlamamissin. YNi seni engelleyen birinin engelini kaldirmasi icin parcalama kendini. Seni istemiyorum sevmiyorum demis. Uzatma uzK dur bence

Sevgiler...
Mükemmel bir yazı.

Back
X