- 29 Aralık 2016
- 542
- 1.285
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen yeni bir sevgilisi var.Peki konumdan alakasız olacak ama hiç oyi değilim. Bu kişi benim hoşlandığım erkek ve selamlaşmamız dışında pek muhabetimiz yok. Bir gün birlikte hava almaya çıktık biraz konuştuk gayet havadan sudan. Bu olaydan birkaç gün sonra bu durumu fark ediyorum. Bir insan durduk yere neden engeller. Önceden wp den konuşmuşluğumuz falan da yoktu ki hiç. Ve hoşlandığımı belli edecek bir şey de yaptığımı düşünmüyorum
Sanırım engellemiş.Baska ihtimal yok gibi.
net engellenmissiniz
Engellenmişsin maalesef![]()
Yakınındaki kıźlardan biri değilim ki algılayamıyorum ya gerçektenMuhtemelen yeni bir sevgilisi var.
Belki başkasından duymuştur, ya da sevgilisi varsa görüp kıskanmıştır, o talimat vermiştir her şekilde uzak durması için. O da riske girmek. İsteme iş olabilir..Peki konumdan alakasız olacak ama hiç oyi değilim. Bu kişi benim hoşlandığım erkek ve selamlaşmamız dışında pek muhabetimiz yok. Bir gün birlikte hava almaya çıktık biraz konuştuk gayet havadan sudan. Bu olaydan birkaç gün sonra bu durumu fark ediyorum. Bir insan durduk yere neden engeller. Önceden wp den konuşmuşluğumuz falan da yoktu ki hiç. Ve hoşlandığımı belli edecek bir şey de yaptığımı düşünmüyorum
Çok ayıp etmiş gerçekten.Peki konumdan alakasız olacak ama hiç oyi değilim. Bu kişi benim hoşlandığım erkek ve selamlaşmamız dışında pek muhabetimiz yok. Bir gün birlikte hava almaya çıktık biraz konuştuk gayet havadan sudan. Bu olaydan birkaç gün sonra bu durumu fark ediyorum. Bir insan durduk yere neden engeller. Önceden wp den konuşmuşluğumuz falan da yoktu ki hiç. Ve hoşlandığımı belli edecek bir şey de yaptığımı düşünmüyorum
Profil fotosunu telefon rehberinde kayitli olmayanlarin goremeyecegi sekilde ayarlamis olabilir. Iki ihtimal var birisi engellendiniz ikincisi rehberinde ekli olmayabilirsiniz. Ortak arkadas varsa cevrimici oldugunda haber verecek sizde bakacaksiniz ki sizdede o an cevrimici mi?Sizlere bir şey sormam gerek. Bir kişinin wp profil fotoğrafını ben göremiyorum ama kişilerinde ekli olmadığına emin olduğum arkadaşlarım görebiliyor. Beni engellemiş olması dışında bir ihtimal var mı? Bilen birisi yardım edebilir mi lütfen.
Peki konumdan alakasız olacak ama hiç oyi değilim. Bu kişi benim hoşlandığım erkek ve selamlaşmamız dışında pek muhabetimiz yok. Bir gün birlikte hava almaya çıktık biraz konuştuk gayet havadan sudan. Bu olaydan birkaç gün sonra bu durumu fark ediyorum. Bir insan durduk yere neden engeller. Önceden wp den konuşmuşluğumuz falan da yoktu ki hiç. Ve hoşlandığımı belli edecek bir şey de yaptığımı düşünmüyorum
Şöyle ki sevgilisi olmadığına eminim aynı okuldayız. Bir sürü yakın kız arkadaşı var samimi olduğu onların yanında ben tehlike olamam sevgilisi olsa bile. Belli ettiğimi de düşünmüyorum hadi belli etsem bile yani niye wpden engelliyor ki sanki açılmamdan korksa başka yol mu yok? Bir de iletişimimiz yok zaten instagram falan da kullanmıyorum. Ve herkes soğuk bir insan olduğumu söyler yani samimi olduğum erkeklerle bile aramda hep bir çizgi vardır. Biraz muhabbet ettiğimiz gün de her şey normaldi. Soruları hep o sordu ben peki sen diye devam ettirdim. Yani ben gıcık olduģum insaları nile engellemiyorum çünkü zaten arada mesaj dönmüyor buna ne gerek var. Gerçekten algılayamıyorum. Ve soramıyorum da. Çok kötüyüm yaSevgilisi falan olmadığına emin misin? Dışarıdan bir kız işi olabilir gibi bu "engelleme" durumu, zira kesinlikle engellenmişsin.
canim o halde biraz akisina birak kafana takmamaya calis. peki bisi sorcam birbirinizde numaralariniz var mi?yani senden istemis miydiŞöyle ki sevgilisi olmadığına eminim aynı okuldayız. Bir sürü yakın kız arkadaşı var samimi olduğu onların yanında ben tehlike olamam sevgilisi olsa bile. Belli ettiğimi de düşünmüyorum hadi belli etsem bile yani niye wpden engelliyor ki sanki açılmamdan korksa başka yol mu yok? Bir de iletişimimiz yok zaten instagram falan da kullanmıyorum. Ve herkes soğuk bir insan olduğumu söyler yani samimi olduğum erkeklerle bile aramda hep bir çizgi vardır. Biraz muhabbet ettiğimiz gün de her şey normaldi. Soruları hep o sordu ben peki sen diye devam ettirdim. Yani ben gıcık olduģum insaları nile engellemiyorum çünkü zaten arada mesaj dönmüyor buna ne gerek var. Gerçekten algılayamıyorum. Ve soramıyorum da. Çok kötüyüm ya
Hayır istemedi ama sınıf grupları olduğu için herkesin birbirinde numarası var. Aynı bölümdeyizcanim o halde biraz akisina birak kafana takmamaya calis. peki bisi sorcam birbirinizde numaralariniz var mi?yani senden istemis miydi