Engelledi mi??

e tamam o halde o diger baktirdigin kiz arkadaslarin da o gruptaysa onlarin numarasini kaydetmistir. seninkini kaydetmemistir o halde. ama dersen ki kizlarin onunla alakasi yok bambaska kisiler.. o zaman %100 engellisin canim.nedenini bulmak da biz kk icin biraz imkansiz gibi :)

e tamam o halde o diger baktirdigin kiz arkadaslarin da o gruptaysa onlarin numarasini kaydetmistir. seninkini kaydetmemistir o halde. ama dersen ki kizlarin onunla alakasi yok bambaska kisiler.. o zaman %100 engellisin canim.nedenini bulmak da biz kk icin biraz imkansiz gibi :)
300 kişi var grupta biz ortak projede yer alıyoruz onunla yani biraz muhabbette buradan geliyor ama kız arkadaşlarımla tanışmıyor bile 4 arkadaşımda da fotoğrafı gözüküyor bi ben de yok. Zaten olayın içinde olmama rağmen ben bile akıl sır erdiremiyorum. Sizler de sağolun elinizden geldiğince yardımcı oluyorsunuz. Tamamen bie sonua varamayacaģımızın farkindayım belki bir umut engellememiştir baska bir durum olabilir umuduyla açtım konuyu ama engellediği kesin bide yanlışla eli çarptılık bir durum da değik ki

300 kişi var grupta biz ortak projede yer alıyoruz onunla yani biraz muhabbette buradan geliyor ama kız arkadaşlarımla tanışmıyor bile 4 arkadaşımda da fotoğrafı gözüküyor bi ben de yok. Zaten olayın içinde olmama rağmen ben bile akıl sır erdiremiyorum. Sizler de sağolun elinizden geldiğince yardımcı oluyorsunuz. Tamamen bie sonua varamayacaģımızın farkindayım belki bir umut engellememiştir baska bir durum olabilir umuduyla açtım konuyu ama engellediği kesin bide yanlışla eli çarptılık bir durum da değik ki
aynen oyle tatlim var bu iste bir bit enigi :) bence sen takipte kal , ortada hicbir sey yokken ve sana karsi bir olumsuz tavir sergilememisken engellemis olmasi gayet mantiksiz. Ama erkek milletinde mantik ne arar :)) Dengesizlikte master sahibiler :)))

aynen oyle tatlim var bu iste bir bit enigi :) bence sen takipte kal , ortada hicbir sey yokken ve sana karsi bir olumsuz tavir sergilememisken engellemis olmasi gayet mantiksiz. Ama erkek milletinde mantik ne arar :)) Dengesizlikte master sahibiler :)))
Çok teşekkür ederim yorumlarınız içinn

Erkekler çok dengesizleşti ya. Bazıları ne kadar olursa o kadar kar diyor, bazıları da (küçücük bir kısmı yani :KK70:) her selamlaştığı kadının kendisinde gözü var zannedip tavır alıyor. Bence de bir ilişkiye başlamış ve her türlü tedbiri almış kendince :ıslık:

Şöyle ki sevgilisi olmadığına eminim aynı okuldayız. Bir sürü yakın kız arkadaşı var samimi olduğu onların yanında ben tehlike olamam sevgilisi olsa bile. Belli ettiğimi de düşünmüyorum hadi belli etsem bile yani niye wpden engelliyor ki sanki açılmamdan korksa başka yol mu yok? Bir de iletişimimiz yok zaten instagram falan da kullanmıyorum. Ve herkes soğuk bir insan olduğumu söyler yani samimi olduğum erkeklerle bile aramda hep bir çizgi vardır. Biraz muhabbet ettiğimiz gün de her şey normaldi. Soruları hep o sordu ben peki sen diye devam ettirdim. Yani ben gıcık olduģum insaları nile engellemiyorum çünkü zaten arada mesaj dönmüyor buna ne gerek var. Gerçekten algılayamıyorum. Ve soramıyorum da. Çok kötüyüm ya

Allah Allah, tuhaf. Biraz tepkisizce bekle bakalım, çıkar yakında kokusu.

Senin numaran kayıtlimı onun telefonunda yoksa eger profil resmimi sadece kisilerim yapinca onun telefonunda kayitli olan kisiler gorebiliyor eger kayitli ise engelleden baska bir cevap yok oncesinde resmi herkese acik olur gorebiliyorsunudr belki simdi sadece kisilerim yapmissa goremiyor olabilirsin.

Senin numaran kayıtlimı onun telefonunda yoksa eger profil resmimi sadece kisilerim yapinca onun telefonunda kayitli olan kisiler gorebiliyor eger kayitli ise engelleden baska bir cevap yok oncesinde resmi herkese acik olur gorebiliyorsunudr belki simdi sadece kisilerim yapmissa goremiyor olabilirsin.
Yanımdaki arkadaşlarıma baktırdım hepsinde gözüküyor ki onların içinde hiç tanımadığı insanlar var yani sadece kişilerine açık olmadığından eminim

Seni telefonuna kaydetmemistir bence. Ya da o da senden hoslandi ama hayatinda biri var ise, kiz arkadasi ile fotograf koyarsa sen gormeyesin , cepte durasin diye de engellemis olabilir.

Ay ben de merak ettim. Numarayı bana ver ben bakayım diyeceğim neredeyse
Ben ekli değilimdir %100
:deli:
Eğer engellediyse de bence şükret. Ben hayatımdan böyle tesadüf eseri kendi hasta kişiliklerini belli edip çıkan insanlar için şükür kurbanı kesmek istiyorum :KK45: Gerçek yüzlerini erken gösterdikleri için.

Ay ben de merak ettim. Numarayı bana ver ben bakayım diyeceğim neredeyse
Ben ekli değilimdir %100
:deli:
Eğer engellediyse de bence şükret. Ben hayatımdan böyle tesadüf eseri kendi hasta kişiliklerini belli edip çıkan insanlar için şükür kurbanı kesmek istiyorum :KK45: Gerçek yüzlerini erken gösterdikleri için.
Keşke aklından geçeni gercekten bilebilsem de ona göre davranabilsem. Şimdi gidip hesap da soramıyorum. Kontrol ettiğim belli olmasin diye

Back
X