Engellediğimi sandı ve engelledi?

Nerede demişim bu konuda ?
👇
Haha bak sen bu zeka sana fazla sorumun troll olduğunu anlamamak ...

Başkan ben 10 saattir burda milletle kafa buluyorum ironi yapıyorum 1 kişi bile anlamadı pes yani gerçekten ağlıcam şimdi ama bak öyle deme ama konu silmek yasak nasıl olur ağlarım ama

haahhahahahahahhahahaha çok eğlencelisiniz şurda beyninizle 10 saat dalga geçiyorum her haltı ciddiye alıyorsunuz böyle devam işsizlikte sınır tanımazsın

Evet senin gibilerle eğleniyorum uçurulmakta pek Bi sorun değil buraya bağlı yaşamıyorum senin gibi haruncum
Daha önce dalga geçtiğiniz insanlara ciddi ciddi fikir mi danışır oldunuz?

5 Yıllık ilişkiden ayrıldıktan 10 gün sonra başkasını bulması bana yapılan bir ihanet olmuyor mu ?
He bu arada şunu da ekliyim konu troll ya da değil bilemiyorum ama buna benzer yorumları çok sık görüyorum sitede ayrıldıktan kısa süre sonra birini bulmak ihanet değildir arkadaşlar. Bende böyle düşünüyordum ama öyle olmuyormuş.

Gerçekten içinde bir şeyler bittiyse hemen yoluna devam edebiliyormuşsun yani. Can sıkıcı bir durum mu? Evet. Başıma gelse canım çok yanar mı? Evet. Ama adı üstünde ayrılık yani bir şey demeye hakkı yok kimsenin.

He bu arada şunu da ekliyim konu troll ya da değil bilemiyorum ama buna benzer yorumları çok sık görüyorum sitede ayrıldıktan kısa süre sonra birini bulmak ihanet değildir arkadaşlar. Bende böyle düşünüyordum ama öyle olmuyormuş.

Gerçekten içinde bir şeyler bittiyse hemen yoluna devam edebiliyormuşsun yani. Can sıkıcı bir durum mu? Evet. Başıma gelse canım çok yanar mı? Evet. Ama adı üstünde ayrılık yani bir şey demeye hakkı yok kimsenin.
O zaman sevmemiş demektir.

2 sene öncesi adı üstünde ben bile unutmuşum öyle bir konu açtığımı
İşte sen unutsanda buradakiler unutmaz. Burda 7 ceddine kadar ortaya döküverirler insanın. O yüzden eğer gerçekten troll falan değilsen böyle şeyler yapma ki insanlar konularına inanabilsin.

Back
X