- 6 Mart 2022
- 82
- 21
- 18
- 26
- Konu Sahibi Anastacia1
İnsanlara.Kime sordun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanlara.Kime sordun?
"Trolledim sizi salaklar" dediğin insanlara mı?İnsanlara.
Kimse sizinle bir ilişkide bulunmayacağı için gelmez evet haklısınız.Gelmez.
Nerede demişim bu konuda ?"Trolledim sizi salaklar" dediğin insanlara mı?
Amaan boşver o an öyle hissetmişsin öyle yapmışsın önemli olan bundan sonrası. Kendini suçlama.Bütün her şeyine tahammül ettiğim için kendimi suçluyorum
Nerede demişim bu konuda ?
Haha bak sen bu zeka sana fazla sorumun troll olduğunu anlamamak ...
Başkan ben 10 saattir burda milletle kafa buluyorum ironi yapıyorum 1 kişi bile anlamadı pes yani gerçekten ağlıcam şimdi ama bak öyle deme ama konu silmek yasak nasıl olur ağlarım ama
haahhahahahahahhahahaha çok eğlencelisiniz şurda beyninizle 10 saat dalga geçiyorum her haltı ciddiye alıyorsunuz böyle devam işsizlikte sınır tanımazsın
Daha önce dalga geçtiğiniz insanlara ciddi ciddi fikir mi danışır oldunuz?Evet senin gibilerle eğleniyorum uçurulmakta pek Bi sorun değil buraya bağlı yaşamıyorum senin gibi haruncum
Böyle biri dönse ne dönmese ne cidden. Haklısınızeskilerin üzerine durmak yerine kendi hayatınıza ileriye odaklanın. dönse ne dönmese ne böyle biri.
Bacım 2 sene önceki konuyu ne açıyorsun sıkıntın mı var ?
Daha önce dalga geçtiğiniz insanlara ciddi ciddi fikir mi danışır oldunuz?
Bir de bütün suçu bana yıktı gitti sanki ben suçluymuşum gibiAmaan boşver o an öyle hissetmişsin öyle yapmışsın önemli olan bundan sonrası. Kendini suçlama.
Cidden yine trollemeye falan mı çalışıyosun bizi? Ya da o konu troll değildi de sonradan u dönüşü mü yaptın?Bir de bütün suçu bana yıktı gitti sanki ben suçluymuşum gibi
Hayır trollemeye çalışmıyorum ne alakası var bu site kullanıcıları neden her şeye trolle yaklaşıyor?Cidden yine trollemeye falan mı çalışıyosun bizi? Ya da o konu troll değildi de sonradan u dönüşü mü yaptın?
He bu arada şunu da ekliyim konu troll ya da değil bilemiyorum ama buna benzer yorumları çok sık görüyorum sitede ayrıldıktan kısa süre sonra birini bulmak ihanet değildir arkadaşlar. Bende böyle düşünüyordum ama öyle olmuyormuş.5 Yıllık ilişkiden ayrıldıktan 10 gün sonra başkasını bulması bana yapılan bir ihanet olmuyor mu ?
E yavrum zamanında millete öyle dediğin için olabilir mi?Hayır trollemeye çalışmıyorum ne alakası var bu site kullanıcıları neden her şeye trolle yaklaşıyor?
O zaman sevmemiş demektir.He bu arada şunu da ekliyim konu troll ya da değil bilemiyorum ama buna benzer yorumları çok sık görüyorum sitede ayrıldıktan kısa süre sonra birini bulmak ihanet değildir arkadaşlar. Bende böyle düşünüyordum ama öyle olmuyormuş.
Gerçekten içinde bir şeyler bittiyse hemen yoluna devam edebiliyormuşsun yani. Can sıkıcı bir durum mu? Evet. Başıma gelse canım çok yanar mı? Evet. Ama adı üstünde ayrılık yani bir şey demeye hakkı yok kimsenin.
2 sene öncesi adı üstünde ben bile unutmuşum öyle bir konu açtığımıE yavrum zamanında millete öyle dediğin için olabilir mi?
Alakası yok. Sevgi nasıl başlıyorsa öyle de bitebilen bir duygu.O zaman sevmemiş demektir.
İnsanlar dalga geçerek cevap vermiş ve öyle söylemişim neden bu kadar abartıldıE yavrum zamanında millete öyle dediğin için olabilir mi?
Evet ama birden bitebilecek bir şey de değilAlakası yok. Sevgi nasıl başlıyorsa öyle de bitebilen bir duygu.
İşte sen unutsanda buradakiler unutmaz. Burda 7 ceddine kadar ortaya döküverirler insanın. O yüzden eğer gerçekten troll falan değilsen böyle şeyler yapma ki insanlar konularına inanabilsin.2 sene öncesi adı üstünde ben bile unutmuşum öyle bir konu açtığımı
Öyle bile olsa trolledim diyip insanlara hakaret etmek falan pek mantıklı hareketler değilİnsanlar dalga geçerek cevap vermiş ve öyle söylemişim neden bu kadar abartıldı