Engelleme

Benimde ilgimi baska birsey cekti belki yanlis algilamista olabilirim ama konu sahibi cogu yapilan yeni sevgili yapmistir yorumlarini pek kale bile almadi :)

2 aydır ayrısınız 1 ay sonra mı engelledi ? o kısmı anlamadım ben. bir de hiç girip bakmadım demişsin ne zaman engelledigini nasıl anladıgını da anlamadım. belki ayrıldıktan 1 hafta sonra engellemiştir kızgınlıkla.

onun dışında:

-yeni bi sevgili yaptıgını görmemen için engellemiş olsa baska hesaplardan da girip bakabilirsin bu saçma.
-ama diyelim oldu, yeni sevgilisine senden bahsettiyse o engellemesini istemiş olabilir.
-seni stalklamaktan kendini alamıyorsa bakmamak için yapmış olabilir (burda nasıl ayrıldıgınız önemli, adamın severek ayrılıp ayrılmadıgını sen bilirsin)
-sürekli onu takip ettigini düşünüyorsa bu yüzden olabilir.
-eger ayrılmaya senin bir hatan sebep olmuşsa, hatanı anlayıp ona dönmeni beklemiş,dönmeyince de kızıp engellemiş olabilir.

yani olabilir de olabilir.

Söyle anladim ortak bir arkadas onu bi yere yorum olarak etiketlemis. Ana sayfamda gezerken tabi gördüm. Evet iki ay ayriyiz. Ama dün engellemis yada haftasonu. Gecen hafta arkadasi yine etiketlemisdi bi yere. Ben terk ettim onu ve sildim her yerden. Sonra tekrar ona dönme gib durum oldu, ama bu sefer o istemedi. Aradan bi ay gecti hic konusmadik. Sayfasina da bisey yollarim diye kendi hesabimdan hic bakmadim. Zaten sayfasi kapali

bu benim de başıma geldi. ayrıldık, aramadım sormadım iletişime geçmedim. (evet itiraf ediyorum stalk yapıyordum ama bunu ona hissettirmeden yapıyordum :KK70: ) adam bir ay sonra engelledi beni. sinir olmuştum. aramadım sormadım rahatsız etmedim niye durup dururken bir ay sonra engelledi diye. adam beni insanları rahatsız eden biri konumuna koymuş gibi hissetmiştim. :KK70: sonradan barıştık, sordum hiiç engelledim öyle falan diye geçiştirmişti. gerçek sebebini hala bilmem. çok saçma bi davranış.

Zaten kim arada bakmiyor ki? Bakmiyorum diyen yalan söyle. Cok güzel yazmisin aynen konu bu ,Adam beni insanlari rahatsiz eden biri konumuna koymus' iste o yüzden actim bu konuyu. Sonucta bisey yapmadim. Hadi yazsam neyse. Ama yazmadim. Arkadaslik yollamadim begenmedim bisey yapmadim zaten sayfasi kapali. Bide bi ay sonra yapti. Dahada sinir oldum

tiksinmişimdir ki nolur nolmaz yazar diye tedbir amaçlı engellerim.

Çoğu sayfayı okudum da rahatsız etmedim tiksinecek bişey yapmadım sayfasına bakmadım gibi bir sürü şey yazmışsında zaten bunları yapmana da gerek yok sonuçta sende yazmışsın eski sevgili adı üstünde .yenğ bir ilişki yeni bir döneme girmiş belli Eskiye sünger çekmiş.boşver takılma sende hayatını o olmayacak şekilde yeniden düzen kur ve yaşa

Çoğu sayfayı okudum da rahatsız etmedim tiksinecek bişey yapmadım sayfasına bakmadım gibi bir sürü şey yazmışsında zaten bunları yapmana da gerek yok sonuçta sende yazmışsın eski sevgili adı üstünde .yenğ bir ilişki yeni bir döneme girmiş belli Eskiye sünger çekmiş.boşver takılma sende hayatını o olmayacak şekilde yeniden düzen kur ve yaşa

Ben sadece suna takildim ,Adam beni insanlari rahatsiz eden biri konumuna koymus'. Baska bisey degil

Ben sadece suna takildim ,Adam beni insanlari rahatsiz eden biri konumuna koymus'. Baska bisey degil
Hayır sen öyle düşünüyorsun yani sen rahatsız ettiğin için değil o senden eski sevgili olmandan rahatsız olduğu için istememiş .şimdş gene diyeceksin ki niye o zaman değil de şimdi diye bende diyeceğim ki o zamsn belli ilişkisi falan yoktı şimdi var ki seni silmiş hayatından yeni sayfa açmış.seni engellediğini senden başka kimse biliyor mu ki insanlara mahcup olacaksın

Hayır sen öyle düşünüyorsun yani sen rahatsız ettiğin için değil o senden eski sevgili olmandan rahatsız olduğu için istememiş .şimdş gene diyeceksin ki niye o zaman değil de şimdi diye bende diyeceğim ki o zamsn belli ilişkisi falan yoktı şimdi var ki seni silmiş hayatından yeni sayfa açmış.seni engellediğini senden başka kimse biliyor mu ki insanlara mahcup olacaksın

Ailesiyle tanismistik aileside biliyodur muhtemelen. Bana kendimi kötü his ettirdi. Stalker gibi. Keske ilk ben engelleseydim

Bence yeni sevgiliyle alakası yok. Her gün baktığım ama unutmak istedigim için engellerdim

Back
X