Dün açmış olduğum konu için durum bilgilendirmesi yapıyorum arkadaşlar. Özet geçmek gerekirse ben kişisel gelisim kitaplarını seven okuyan biriyim. İlgi alanımdır psikoloji. Arkadaşımla da bu aralar paylaşırız kendisinin sıkıntıları var. Dün paylaştığım sözü kayınvalidem üstüne alınmış olmalı ki laf söyledi. Yni gelinsin sen hoş değil dikkat et hayırdırrrr bizede yardım et bilmem ne. Güldüm geçtim ne alakası var anne öylesine paylaştım arkadaşımla aramızdaki muhabbet dedim. Durum o kadar canımı sıktı ki eşime ben hatamı yapıyorum neden annen böyle bişey söyledi ki dedim. Daha önce milyon kere laf soktuğu için biliyor laf soktuğunu. Eşimde hayır yapmıyorsun biliyorum ben dedi. Telefonunu aldı kardeşine mesaj atmış olmalı biriyle konuştu annesine yzmamıştır. Bu sabah gördüm ki görümcem beni engellemiş İnstagramdan. Ne alaka ben kendi hesabımdan sevdiğim sözleride mi paylaşamicam kimseye edilen bişey değil söylenilen bişey değil bu ne şimdi ? Görümceme yazayım mı ? Eşime sorayım mı ? Kardeşine mi söyledin desem mi ne yapayım? Ne yapmam gerek yüzyüze geldğimizde ? Ne demeliyim? Ben böyle saçma birşey görmedim. Bizim gelinimizde paylaşır hatta emohi atarım yani üstümede alınmam engellememde ay şok oldum.