Engellemiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman iş değişir şu durumda ben de olsam kendimi engeller durum koymazdim ya :KK53:

İlk başlarda sürekli bir şeyler atardım.
Herkes farklı şey yazardı ondan da sıkıldım :D
Atmayınca da bir kaç kişi onu da sordu.
Mutsuz musun diye skdlsşd :D

En sonunda kendimi sileceğim sosyal medyadan :D

Dün açmış olduğum konu için durum bilgilendirmesi yapıyorum arkadaşlar. Özet geçmek gerekirse ben kişisel gelisim kitaplarını seven okuyan biriyim. İlgi alanımdır psikoloji. Arkadaşımla da bu aralar paylaşırız kendisinin sıkıntıları var. Dün paylaştığım sözü kayınvalidem üstüne alınmış olmalı ki laf söyledi. Yni gelinsin sen hoş değil dikkat et hayırdırrrr bizede yardım et bilmem ne. Güldüm geçtim ne alakası var anne öylesine paylaştım arkadaşımla aramızdaki muhabbet dedim. Durum o kadar canımı sıktı ki eşime ben hatamı yapıyorum neden annen böyle bişey söyledi ki dedim. Daha önce milyon kere laf soktuğu için biliyor laf soktuğunu. Eşimde hayır yapmıyorsun biliyorum ben dedi. Telefonunu aldı kardeşine mesaj atmış olmalı biriyle konuştu annesine yzmamıştır. Bu sabah gördüm ki görümcem beni engellemiş İnstagramdan. Ne alaka ben kendi hesabımdan sevdiğim sözleride mi paylaşamicam kimseye edilen bişey değil söylenilen bişey değil bu ne şimdi ? Görümceme yazayım mı ? Eşime sorayım mı ? Kardeşine mi söyledin desem mi ne yapayım? Ne yapmam gerek yüzyüze geldğimizde ? Ne demeliyim? Ben böyle saçma birşey görmedim. Bizim gelinimizde paylaşır hatta emohi atarım yani üstümede alınmam engellememde ay şok oldum.
Olayı uzatmayın . Eğer siz canınızın istediği şekilde davranmak istiyorsanız , bırakın insanların da öyle bir hakkı olsun .
Kimseye bir şey yazma , eşine bir şey söyleme . Boşver yahu . Neden bu kadar umursuyorsun ki ? Neden kendini her olayın drama Queen’i olarak görüyorsun ?
Kim beni engellemiş hiiiiççç umrumda olmaz . Bir arkadaşım bana küsmüş geçen yıl daha 4 gün önce haberim oldu . Başka bir arkadaşla konuşurken sahi o napıyor dedim , aaaa siz hala barışmadınız mı diyor . Ben küstüğümüzü bilmiyordum ki dedim güldüm geçtim .
Yaşla alakalı herhalde. Herkes beni sevsin , herkes benimle arkadaş olsun , en tatlı gelin ben olayım , en işveli cilveli kadın ben olayım , herkes beni planına dahil etsin vs hiiiççç gözüm yok . Gerçi önceden de olmamıştı .
Bence siz biraz iç dünyanıza dönün .

Dün açmış olduğum konu için durum bilgilendirmesi yapıyorum arkadaşlar. Özet geçmek gerekirse ben kişisel gelisim kitaplarını seven okuyan biriyim. İlgi alanımdır psikoloji. Arkadaşımla da bu aralar paylaşırız kendisinin sıkıntıları var. Dün paylaştığım sözü kayınvalidem üstüne alınmış olmalı ki laf söyledi. Yni gelinsin sen hoş değil dikkat et hayırdırrrr bizede yardım et bilmem ne. Güldüm geçtim ne alakası var anne öylesine paylaştım arkadaşımla aramızdaki muhabbet dedim. Durum o kadar canımı sıktı ki eşime ben hatamı yapıyorum neden annen böyle bişey söyledi ki dedim. Daha önce milyon kere laf soktuğu için biliyor laf soktuğunu. Eşimde hayır yapmıyorsun biliyorum ben dedi. Telefonunu aldı kardeşine mesaj atmış olmalı biriyle konuştu annesine yzmamıştır. Bu sabah gördüm ki görümcem beni engellemiş İnstagramdan. Ne alaka ben kendi hesabımdan sevdiğim sözleride mi paylaşamicam kimseye edilen bişey değil söylenilen bişey değil bu ne şimdi ? Görümceme yazayım mı ? Eşime sorayım mı ? Kardeşine mi söyledin desem mi ne yapayım? Ne yapmam gerek yüzyüze geldğimizde ? Ne demeliyim? Ben böyle saçma birşey görmedim. Bizim gelinimizde paylaşır hatta emohi atarım yani üstümede alınmam engellememde ay şok oldum.
Eger paylasimlarinizdan rahatsiz oluyoarlarsa hikayenizi gizleseydiniz keske

Nasıl bir söz paylaştınız ki, hem kayınvalideniz hem de görümceniz üstüne alınmış. Hatta alınmakla kalmayıp üstüne sizi engellemiş.

Nasıl bir söz paylaştınız ki, hem kayınvalideniz hem de görümceniz üstüne alınmış. Hatta alınmakla kalmayıp üstüne sizi engellemiş.
Dik dur güçlü ol kendin ol insanları memnun edemezsin tek memnuniyetin kendin olsun tarzıydı

Kanarya şeyi farkettin mi gelinler en çok neden şikayetçi? Ben böyle böyle yaptım; kv böyle yaptı. Daha açık yazayım; kv mutfaktaki eşyaların yerini değiştirdi. Kv bebeğime benim istemediğim hoşlanmadığım yiyeceği verdi. Bunların alt mesajı nedir biliyor musun? Sen bilmiyorsun etmiyorsun ve akıl almaya ihtiyacın var. Senin isteklerin önemsiz. Sen kendinden pay biç. Buraya kadar tamam mıyız? O zaman gelelim seni ilgilendiren kısıma; insan psikolojisi üç aşağı beş yukarı aynıdır. Yani sizi sinir eden şey başka birini de sinir eder. Tam da bu yüzden umursamayın. Siz umursamadıkça emin olun sinirden kuduracaklardır.

Başıma gelen benzer bir şeyi anlatayım; ben ilk göreve başladığım zaman( o zaman başka bir işim vardı.) ortamdaki bir kızla hiç alma hiç elektriğim tutmadı. Bu kız bana aynı size yapılan gibi bir tavır sergiledi. Yaşımda da sizin kadardı. ☺️Yok ne yapsam olmadı. Sonra bir arkadaşımla konuştum. Bana umursama dedi. Tamam da nasıl? Sonra kendime başka uğraşlar buldum. Bak cevabını verdim ama çok sakin bir şekilde. Sonra bir şekilde iletişimimiz kalmadı. Zaruri şeyler haricinde konuşmadık; birbirimize de bulaşmadık. Burada anahtar gerçekten umursamamak. Senin bütün hayatın onlar olmuş. Böyle olmaz. Kendinde uğraş bul. Bul ki onlarda senin yoğunluğunu görüp, bulaşamasınlar. Online kurs al mesela? Yok mu merak ettiğin bir şey? Bir rutinin var mı? Gelişine yaşarsan millette bu kızın yapacak işi yok algısı yaratırsın. Hiç ev işi deme; ev işini sonra yaparsın diyebilirler ama kuralların olursa; rutinin olursa kimse kolay kolay sizi bir yerlere sürükleyemez.

Hof kanarya
Ne kadar takıyorsun
O günki konunda ben diyecektim engelle kv yi diye
Ama yapamayacağını bildiğim için demedim
Görümcen ne güzel engellemiş
Onlar abimin /oğlumun eşi deyip çekinmiyor
Sen neden eşimin anası kardeşi diyip çekiniyorsun
Sende engelleri onları bitain gitsin

Of evet kelebek ya.
Dışarıya çıkıyorum mesela biri gelip selam veriyor.
Pardon diyorum ben bilmem kimin, bilmem nesiyim diyor.

Buyur buradan yak :KK70:
haha aynen ya banada oluyor
Annene babana selam söyle diyorlar eve geliyorum anne size birinin selamı var ama kim olduğunu bilmiyorum diyorum :KK70: sorsam siz kimsiniz diye o kadar yakın oluyorlarki aklımda tutamıyorum :olamaz:

önemsenecek bir mevzu değil. benim de bir akrabam var. kadın sanki sosyal medyada yaşıyor devamlı. kim ne paylaşsa ne yazsa kendisine yazıldığını düşünüyr. sürekli bunları kafaya takıp anlatıyor. millete engeli basıyor. kendi de ordan sürekli atarlı giderli laf sokmalı şeyler paylaşıyor. bence çok acınası bir durum. çok boş vakti olması lazım insanın bunun için. engelledilerse engellesinler yapacak bir şey yok. bence hiç konusunu bile açma. negatif enerjili insanla sosyal medyadan takipleşmemek daha hayırlı.

Instadan engellediğini görmek için onun hesabına bakman gerekir niye bakıyorsun ki neden takip ediyorsun sen de rahat durmuyorsun.:)Hem bence sen ne kadar onlar için değildi o paylaştığım söz desende yüzde 20 arkadaşına destekse yüzde 80 onlar içindi.Çünkü sen bu yüzden kv yüzünden psikoloğa gitmiyor musun?Burada bütün açtığın konular eş ailesi değil mi ?Ortada karşılıklı bir gerilim var ki üzerlerine alınmışlar .Olmuş bitmiş bundan sonra tepkisiz kal.Muhakkak tedavi ol.Kendi sağlığın için kendin için gerçekten kendini memnun etmek için.Bu kadar fazla takılman hiç normal değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X