Engellenen telefon kime sikayet edilmeli

Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bi kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama
Yetiştirdiği şeyin ne olduğunu iyice ogrendigim icin icin karsiyim.o sülalenin ne olduğunu ben biliyorum.cocuga insan değil kendi sahip olduklari yulari ile gezdirdikleri hayvan gözü ile bakıyorlar.yasalarda da cocuk zararina olduğunu kanitlamak için babanin alkolik madde bağımlısı cocuga şiddet uygulayan.bakamadigi icin zarar veren biri olmasi gerekiyor.2 yasinda konusamayan cocuk yemek su vermedi şöyle etmedi böyle etmedi demez.

Yetiştirdiği şeyin ne olduğunu iyice ogrendigim icin icin karsiyim.o sülalenin ne olduğunu ben biliyorum.cocuga insan değil kendi sahip olduklari yulari ile gezdirdikleri hayvan gözü ile bakıyorlar.yasalarda da cocuk zararina olduğunu kanitlamak için babanin alkolik madde bağımlısı cocuga şiddet uygulayan.bakamadigi icin zarar veren biri olmasi gerekiyor.2 yasinda konusamayan cocuk yemek su vermedi şöyle etmedi böyle etmedi demez.
Kıss yok bu aşkı memnu dizisinde bihterin sözüydü. Senin yazdığını bunun gibi karmaşık bulduğum için yazdım 😂😂😂

Herhangi birine şikayet edemezsiniz zira birini telefondan engellemek suç değil hatta normal zamanda olup olmadık Mesajlar atıyor rahatsız ediyorsanız o sizin hakkınızda ihbarda bulunabilir bile ‘taciz’ diye. Haberleşme amacıyla aracı kullanmak da suç değil sadece ‘hoş’ değil. Durumdan çok rahatsız olduğunuzda yasal olarak görmesini aştığı ve getirmediği durumlarda polise haber verin, o zaman orta yolu bulmaya çalışacaktır.

Back
X