• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Engeller/yasaklar..

Google chrome un hazır eklentisi var bunun için hatta ülke srçiyorsun abd üzerinden atıyorum ingiltere üzerinden bağlanıyormuşsun gibi göstermek için.
Onun dışında bir de yerel ağ bağlantısı ayarlarından sayılar yazarak dns değiştireilirisin oraya yazacaklarını da dns kodları diye bir yabancı site vardı oradan bulursun ay sabah pcye geçince bunun sitesini vs atayım,şimdi telwfonda yataktayım:p ama ilkini dene bi olmazsa ikinciyi detaylı yazcam:)

Doğu Asyada mı yoksa Kuzey Kore:) çok zor eğer orasıysa biraz zor gibi vpnlerde biliniyor ve yasaklı diye biliyorum

Google chrome için zenmate adında bir eklenti var, onu indirip facebooktan vs. tarayıcı üzerinden konuşma yapabilirsiniz.
Alternatif olarak çoğu kişi yazmış vpn kullanarak internete bağlanırsanız biraz yavaş da olsa görüntülü konuşma yapabilirsiniz.
Mayıs ayında KSA'de
'ler işe yarıyormuş, daha güncel örnek bulamadım ne yazık ki.
edit: bu örnekler ücretli.

yeni uygulamalari bilmiyorum ama agustosa kadar bir yakinimla whatsaap uzerinden ses gonderebiliyorduk. Googlenin yeni bir mesajlasma programi var ondan da konusuluyordu.
whatsapp üzerinden sesli mesaj gönderimi açık burda hala ama az uz değil ki mesafe de süre de 10 ay daha ayrı gayrı olucaz böyle:(

X uyenin kocasinin kendi uydurdugu gizli alfabeyi cozen kkdan sonra bi bu kalmisti.
Abicim gizli adi ustunde ya, gizli seyler ifsa edilirmi, ask olsun:dondurma:.
Hacker kkEn Büyük KK.
Seviyorum kiz sizi, bu site gercektende cok faydali :KK200:
ahahahaha öyle bi olay mı vardı yaaa:KK53: walla çok cevval bu kk:KK52:

Google chrome un hazır eklentisi var bunun için hatta ülke srçiyorsun abd üzerinden atıyorum ingiltere üzerinden bağlanıyormuşsun gibi göstermek için.
Onun dışında bir de yerel ağ bağlantısı ayarlarından sayılar yazarak dns değiştireilirisin oraya yazacaklarını da dns kodları diye bir yabancı site vardı oradan bulursun ay sabah pcye geçince bunun sitesini vs atayım,şimdi telwfonda yataktayım:p ama ilkini dene bi olmazsa ikinciyi detaylı yazcam:)
teşekkürler catty:) beklerim:KK200:

Google chrome için zenmate adında bir eklenti var, onu indirip facebooktan vs. tarayıcı üzerinden konuşma yapabilirsiniz.
Alternatif olarak çoğu kişi yazmış vpn kullanarak internete bağlanırsanız biraz yavaş da olsa görüntülü konuşma yapabilirsiniz.
Mayıs ayında KSA'de
'ler işe yarıyormuş, daha güncel örnek bulamadım ne yazık ki.
edit: bu örnekler ücretli.
geçen haftaya kadar kaçak göçek başka başka programlarla idare ediyorduk ama geçen hafta itibariyle vpn vs temelli kapattılar

Kabus ülkem orası, ekonomık sıkıntıları büyük, maaşlardan cıddı kesinti yaptılar hatta, ama prensleri altın klozete S.....yor, öyle de acayip bir yer.Kolay gelsin size vallahi, bu arada dns nasıl değiştiriliyor bilmiyorum ama tor diye bir program vardı, Google dan bakın bir isterseniz.

Kabus ülkem orası, ekonomık sıkıntıları büyük, maaşlardan cıddı kesinti yaptılar hatta, ama prensleri altın klozete S.....yor, öyle de acayip bir yer.Kolay gelsin size vallahi, bu arada dns nasıl değiştiriliyor bilmiyorum ama tor diye bir program vardı, Google dan bakın bir isterseniz.
senin neden kabus ülken?
ekonomi berbat hakkaten, maaşlardan kesintiler de akıl alır gibi değil..arkadaşların önerilerini denedim ama hiçbiri işe yaramıyor kökten kapatmışlar anlaşılan:mapus:

Tor gizlilik için kullanılıyor bak bir ona. Sevmem orayı pek, arkadaşlarım var oralı, kadınların çektiği çile öyle böyle değil, Doğudan gelenlere davranışları ve ödedikleri maaş farklı, batıdan gelenlere farklı, resmen insan ayrımı yapıyorlar, baskıcı, anti demokratik vs vs. O yüzden size kolaylıklar diliyorum çok.

Tor gizlilik için kullanılıyor bak bir ona. Sevmem orayı pek, arkadaşlarım var oralı, kadınların çektiği çile öyle böyle değil, Doğudan gelenlere davranışları ve ödedikleri maaş farklı, batıdan gelenlere farklı, resmen insan ayrımı yapıyorlar, baskıcı, anti demokratik vs vs. O yüzden size kolaylıklar diliyorum çok.
çok teşekkür ederim..tor için de engel var:(

merhaba aşama aşama yaptım hatta değiştirdiğim dns ten yazıyorum:))) oraya yazabileceğin dns numaralarını da girdim ama başka dns numaralarını da şu siteden bulabilirsin: http: // public-dns.info / boşluklu yazdım bozulmasın adres diye
1.aşama.webp 2.aşama.webp 3.aşama.webp 4.aşama.webp 5.aşama.webp

Paralı vpn işe yarıyor diyorlar ucretsiz olanlarida engellediler diye bir yazi okumustum :)

Back
X