Engelleyen erkek engeli kaldırır mı?

Ceydaa3435

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2023
137
-58
11
5 aydır birlikteydik. O benden 5 yaş büyük. Son zamanlarda soğuk davranıyordu arayıp sormuyordu bende ne oldu dedim. O da yaş farkının sorun olduğunu, ben bir yaş daha büyüyene kadar şimdilik arkadaş olmak istediğini söyledi kabul ettim. Ayrıca başka bir dertleri filan da var gibiydi iş hayatıyla ilgili. 1 ay geçti baktım hesaplarımı engellemiş. Sizce doğum günümde falan engeli kaldırıp yazarmı?

ben bir yaş daha büyüyene kadar şimdilik arkadaş olmak istediğini söyledi kabul ettim.
bunun meali ben bir yıl keyfime bakayım sonra belki sana dönerim demiş. Kabul etmek yerine tekmeyi basıp sen engelleseydin keşke.

bunun meali ben bir yıl keyfime bakayım sonra belki sana dönerim demiş. Kabul etmek yerine tekmeyi basıp sen engelleseydin keşke.
Gerçekten çok seviyordum onu ve ne yazık ki onu hâlâ düşünüyorum. Çok umut vermişti aniden hepsini yıktı yarı yolda bıraktı beni. Çok çok üzgünüm

5 yaş büyük erkekte ner varmış ya. Eğer siz hâlâ çocuk yaşta değilseniz tabi.

Gerçekten çok seviyordum onu ve ne yazık ki onu hâlâ düşünüyorum. Çok umut vermişti aniden hepsini yıktı yarı yolda bıraktı beni. Çok çok üzgünüm
Daha çok yeni tabiki üzüleceksin. Ama kendini harap etme.
ve o ş2refsiz geri dönmeye çalışırsa sakın inanma. Seven ayrılmaz, ara vermez.
Yeni hobiler edin, filmler izle, gez dolaş dünyada tek erkek o değil karşına inşallah sana değer veren seven biri çıkar.

İnşallah. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Ay çok gençsin daha sana şunu söyleyeyim seven erkek 2 gün ayrı durmak istemez. Seni sevmeyen biri için de kendini asla üzme.
Sevdiğini söylüyordu çok inanmıştım gerçekten ya
Sen seni bırakıp başkalarıyla takılıp sonra canı sıkılınca dönen, seni bu kadar inciten birini kabul edecek misin? Asıl soru bu
Sadece sormak istiyorum amacı neydi ben birşey yapmadım neden durduk yere engelledi sormak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…