- 21 Kasım 2023
- 137
- -58
- 11
- Konu Sahibi Ceydaa3435
-
bunun meali ben bir yıl keyfime bakayım sonra belki sana dönerim demiş. Kabul etmek yerine tekmeyi basıp sen engelleseydin keşke.ben bir yaş daha büyüyene kadar şimdilik arkadaş olmak istediğini söyledi kabul ettim.
Gerçekten çok seviyordum onu ve ne yazık ki onu hâlâ düşünüyorum. Çok umut vermişti aniden hepsini yıktı yarı yolda bıraktı beni. Çok çok üzgünümbunun meali ben bir yıl keyfime bakayım sonra belki sana dönerim demiş. Kabul etmek yerine tekmeyi basıp sen engelleseydin keşke.
Bu ihtimal beni çok üzüyorHayatına baska biri olduguna yemin edebilirim ama kanıtlayamam :)
Daha çok yeni tabiki üzüleceksin. Ama kendini harap etme.Gerçekten çok seviyordum onu ve ne yazık ki onu hâlâ düşünüyorum. Çok umut vermişti aniden hepsini yıktı yarı yolda bıraktı beni. Çok çok üzgünüm
Ben 18 yaşındayım o 23 sizce büyük bir sorun mu peki5 yaş büyük erkekte ner varmış ya. Eğer siz hâlâ çocuk yaşta değilseniz tabi.
Bence değil ama asıl sorun size bir şey hissetmemesi bence.Ben 18 yaşındayım o 23 sizce büyük bir sorun mu peki
İnşallah. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.Daha çok yeni tabiki üzüleceksin. Ama kendini harap etme.
ve o ş2refsiz geri dönmeye çalışırsa sakın inanma. Seven ayrılmaz, ara vermez.
Yeni hobiler edin, filmler izle, gez dolaş dünyada tek erkek o değil karşına inşallah sana değer veren seven biri çıkar.
Ay çok gençsin daha sana şunu söyleyeyim seven erkek 2 gün ayrı durmak istemez. Seni sevmeyen biri için de kendini asla üzme.Ben 18 yaşındayım o 23 sizce büyük bir sorun mu peki
Evet gerçekten öyle. Sizce geri gelmez mi pekiBir de bu çıktı ya erkekler insan gibi ayrılmıyor. Şimdi gitcekmis 1 yıl sonra gelecekmis...
Sevdiğini söylüyordu çok inanmıştım gerçekten yaAy çok gençsin daha sana şunu söyleyeyim seven erkek 2 gün ayrı durmak istemez. Seni sevmeyen biri için de kendini asla üzme.
Sen seni bırakıp başkalarıyla takılıp sonra canı sıkılınca dönen, seni bu kadar inciten birini kabul edecek misin? Asıl soru buEvet gerçekten öyle. Sizce geri gelmez mi peki
Sevdiğini söylüyordu çok inanmıştım gerçekten yaAy çok gençsin daha sana şunu söyleyeyim seven erkek 2 gün ayrı durmak istemez. Seni sevmeyen biri için de kendini asla üzme.
Sadece sormak istiyorum amacı neydi ben birşey yapmadım neden durduk yere engelledi sormak istiyorumSen seni bırakıp başkalarıyla takılıp sonra canı sıkılınca dönen, seni bu kadar inciten birini kabul edecek misin? Asıl soru bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?