Engelleyen erkek engeli kaldırır mı?

Bence büyük ihtimalle hayatında başka biri veya birileri var. Genelde bu davranışların altından bu çıkıyor. Düzgün dürüst adamların bu tarz sorunları olmuyor, sizi şüpheye düşürmüyorlar ve varsa sorunlarını dertlerini sizinle konuşup çözmeye odaklaniyorlar. Aklınızda bulunsun. Ayrıca engel kaldırıp size mesaj atarsa bilin ki sizi yedekte tutmaya çalışıyor. Arkadaş kalmak olayı da yedekte tutma taktiği maalesef. Bence arkadaş kalma olayı gerçekte pek gerçekçi bişey değil. Sizin kıymetinizi bilen birine ihtiyacınız var her bahanede sizi terk eden, birden soğuyan birine değil.

Sevdiğini söylüyordu çok inanmıştım gerçekten ya

Sadece sormak istiyorum amacı neydi ben birşey yapmadım neden durduk yere engelledi sormak istiyorum
Çok üzüldüm, bunu çoğu arkadaşım da yaşadı. Kesinlikle hayatında biri var. Bazı şeref yoksunu kişiler dün seni seviyorum derken bugün başkasıyla birlikteler

Bu ihtimal beni çok üzüyor
5 ayda ne oldu bu kadar? Yargılamıyorum merak ediyorum.

Eşimle 16 senedir birlikteyiz, 2 de çocuğumuz var. Dünya hali, ayrılmak isteyebilir mesela değil mi? Yolun açık olsun derim ve yeni bir sayfa açarım. Demek ki benim hayatımda görevi bitmiş diye düşünürüm. Yıkılmak kendini yerlere atmak da bir seçenek. Ancak ben o kadar değerliyim ki, bunlara izin vermeyeceğime emin olun.

Herkes çok değerli, kıymetli ve güçlü aslında. Lütfen kendinizi, özünüzü iyi tanıyın. Sonrasında aşk zaten en güzel haliyle gelir.

Siz 1 yaş daha büyüyünce oda 1 yaş büyümüş olmuyor mu

sende buna gerçekten inandın mı? Hiç çevrende bir yaş büyüyünce görüşelim denilen ilişki gördün mü??? Erkeklerin hiç gerçekten istedikleri bir kızı bıraktıklarına şahit oldun mu? Ayrıca asıl çoğu erkek hayatında biri yoksa kolay kolay kimseyi engellemez çünkü sevmese bile karşı tarafın yazması ondan hoşlanması hoşuna gider. Sizce neden engellesin?

Yazarsa seni yedek yapmıştır.Bosver başta olmadiysa olmasın.Yasin büyük ihtimalle daha 20 lerin başı acele etme.Biraz kafanı dinle ileride seni sevecek birini bulursun.

Bellik ki beyefendi halâ yoğun talep görüyorken ciddi bir ilişkiye girip başını bağlamak istememiş. Azcık bi gezsin bakınsın sağına soluna, olmazsa gelir.

Ben 18 yaşındayım o 23 sizce büyük bir sorun mu peki
Al işte. Kızım çocuk daha zevüşecek. Gezecek tozacak, eğlenecek. Ömrü boyunca görüp göreceği tek kadının sen olma ihtimali germiş çocuuu.

Seni engelleyen birinin engelini kaldırıp sana yazması umuduna tutunma. Çok küçüksün. Dışarda mutlu olabilecegin milyonlarca seçenek var. Bu kişiye takılıp kalma. Erkekler gerçekten sevdiği birini asssssla engellemez. Demek ki başkası var.

Ay hep palavra.
Belkide evlenir.
Hiç üzerine düşme.
Böyle birinden hayır gelmez.

Ben 18 yaşındayım o 23 sizce büyük bir sorun mu peki

Bu yaşta ciddi ilişki düşünmeyin. Sürekli bir değişim hâlinde olacaksınız, duygularınız, beğenileriniz, kafa yapınız kısaca her şeyiniz değişecek. Bu yüzden yaşınız ciddi bir ilişki için büyük sorun.

Bellik ki beyefendi halâ yoğun talep görüyorken ciddi bir ilişkiye girip başını bağlamak istememiş. Azcık bi gezsin bakınsın sağına soluna, olmazsa gelir.
Bu arada, kendimi kötü hissediyorum yalnız kalmak istiyorum herkesle iletişimi kesiyorum bir tek senle kesmedim falan da diyordu

Çok üzüldüm, bunu çoğu arkadaşım da yaşadı. Kesinlikle hayatında biri var. Bazı şeref yoksunu kişiler dün seni seviyorum derken bugün başkasıyla birlikteler
Kendini kötü hissettiğini ve etrafındaki insanlarla iletişimi kestiğini söylüyordu bi ara. Bende hayatında biri olmadığını düşünmüştüm o yüzden

5 aydır sorun olmayan şey, beş ay sonra sorun mu oluyor:)
Eskiden ekşi sözlükte platonik aşığın halleri diye bir başlık vardı.
"Telefonu efendim diye açtı, bana köle olmak istiyor demek ki" bakış açısı mesela.
O iyimserliği sezdim. Demek doğum gününüz gelince sürpriz yapacağını düşündüğünüz için engellediğine inanıyorsunuz?
Sinirim bozuldu. Dua edin de engeli kaldırmasın. Kendi kendinizi koruyamayacağınız belli, bari o kişi yapsın bunu size rağmen.

yani ayrılma nedeninden bağımsız sizce bunlar birini engellemek için neden mi? başka bir şey döndüğü belli, kaçın kurtarın kendinizi.

Hayatımda ki sevgililerim hep benden 5-6 yaş büyük oldu. Bari kaliteli bahane bulsaymış ya ne biçim adam bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…