- 3 Şubat 2023
- 265
- 103
- 33
- 26
- Konu Sahibi Ceydaa3435
-
Bence büyük ihtimalle hayatında başka biri veya birileri var. Genelde bu davranışların altından bu çıkıyor. Düzgün dürüst adamların bu tarz sorunları olmuyor, sizi şüpheye düşürmüyorlar ve varsa sorunlarını dertlerini sizinle konuşup çözmeye odaklaniyorlar. Aklınızda bulunsun. Ayrıca engel kaldırıp size mesaj atarsa bilin ki sizi yedekte tutmaya çalışıyor. Arkadaş kalmak olayı da yedekte tutma taktiği maalesef. Bence arkadaş kalma olayı gerçekte pek gerçekçi bişey değil. Sizin kıymetinizi bilen birine ihtiyacınız var her bahanede sizi terk eden, birden soğuyan birine değil.5 aydır birlikteydik. O benden 5 yaş büyük. Son zamanlarda soğuk davranıyordu arayıp sormuyordu bende ne oldu dedim. O da yaş farkının sorun olduğunu, ben bir yaş daha büyüyene kadar şimdilik arkadaş olmak istediğini söyledi kabul ettim. Ayrıca başka bir dertleri filan da var gibiydi iş hayatıyla ilgili. 1 ay geçti baktım hesaplarımı engellemiş. Sizce doğum günümde falan engeli kaldırıp yazarmı?
Çok üzüldüm, bunu çoğu arkadaşım da yaşadı. Kesinlikle hayatında biri var. Bazı şeref yoksunu kişiler dün seni seviyorum derken bugün başkasıyla birliktelerSevdiğini söylüyordu çok inanmıştım gerçekten ya
Sadece sormak istiyorum amacı neydi ben birşey yapmadım neden durduk yere engelledi sormak istiyorum
Kesinlikle bir gün bile ayrı durmak istemez ve hatta 5 ay da geçse 5 yılda geçse sogumazAy çok gençsin daha sana şunu söyleyeyim seven erkek 2 gün ayrı durmak istemez. Seni sevmeyen biri için de kendini asla üzme.
5 ayda ne oldu bu kadar? Yargılamıyorum merak ediyorum.Bu ihtimal beni çok üzüyor
Siz 1 yaş daha büyüyünce oda 1 yaş büyümüş olmuyor mu5 aydır birlikteydik. O benden 5 yaş büyük. Son zamanlarda soğuk davranıyordu arayıp sormuyordu bende ne oldu dedim. O da yaş farkının sorun olduğunu, ben bir yaş daha büyüyene kadar şimdilik arkadaş olmak istediğini söyledi kabul ettim. Ayrıca başka bir dertleri filan da var gibiydi iş hayatıyla ilgili. 1 ay geçti baktım hesaplarımı engellemiş. Sizce doğum günümde falan engeli kaldırıp yazarmı?
Yazarsa seni yedek yapmıştır.Bosver başta olmadiysa olmasın.Yasin büyük ihtimalle daha 20 lerin başı acele etme.Biraz kafanı dinle ileride seni sevecek birini bulursun.5 aydır birlikteydik. O benden 5 yaş büyük. Son zamanlarda soğuk davranıyordu arayıp sormuyordu bende ne oldu dedim. O da yaş farkının sorun olduğunu, ben bir yaş daha büyüyene kadar şimdilik arkadaş olmak istediğini söyledi kabul ettim. Ayrıca başka bir dertleri filan da var gibiydi iş hayatıyla ilgili. 1 ay geçti baktım hesaplarımı engellemiş. Sizce doğum günümde falan engeli kaldırıp yazarmı?
Bellik ki beyefendi halâ yoğun talep görüyorken ciddi bir ilişkiye girip başını bağlamak istememiş. Azcık bi gezsin bakınsın sağına soluna, olmazsa gelir.5 aydır birlikteydik. O benden 5 yaş büyük. Son zamanlarda soğuk davranıyordu arayıp sormuyordu bende ne oldu dedim. O da yaş farkının sorun olduğunu, ben bir yaş daha büyüyene kadar şimdilik arkadaş olmak istediğini söyledi kabul ettim. Ayrıca başka bir dertleri filan da var gibiydi iş hayatıyla ilgili. 1 ay geçti baktım hesaplarımı engellemiş. Sizce doğum günümde falan engeli kaldırıp yazarmı?
Al işte. Kızım çocuk daha zevüşecek. Gezecek tozacak, eğlenecek. Ömrü boyunca görüp göreceği tek kadının sen olma ihtimali germiş çocuuu.Ben 18 yaşındayım o 23 sizce büyük bir sorun mu peki
5 aydır birlikteydik. O benden 5 yaş büyük. Son zamanlarda soğuk davranıyordu arayıp sormuyordu bende ne oldu dedim. O da yaş farkının sorun olduğunu, ben bir yaş daha büyüyene kadar şimdilik arkadaş olmak istediğini söyledi kabul ettim. Ayrıca başka bir dertleri filan da var gibiydi iş hayatıyla ilgili. 1 ay geçti baktım hesaplarımı engellemiş. Sizce doğum günümde falan engeli kaldırıp yazarmı?
Ben 18 yaşındayım o 23 sizce büyük bir sorun mu peki
Bellik ki beyefendi halâ yoğun talep görüyorken ciddi bir ilişkiye girip başını bağlamak istememiş. Azcık bi gezsin bakınsın sağına soluna, olmazsa gelir.
Bu arada, kendimi kötü hissediyorum yalnız kalmak istiyorum herkesle iletişimi kesiyorum bir tek senle kesmedim falan da diyorduBellik ki beyefendi halâ yoğun talep görüyorken ciddi bir ilişkiye girip başını bağlamak istememiş. Azcık bi gezsin bakınsın sağına soluna, olmazsa gelir.
Bellik ki beyefendi halâ yoğun talep görüyorken ciddi bir ilişkiye girip başını bağlamak istememiş. Azcık bi gezsin bakınsın sağına soluna, olmazsa gelir.
sende buna gerçekten inandın mı? Hiç çevrende bir yaş büyüyünce görüşelim denilen ilişki gördün mü??? Erkeklerin hiç gerçekten istedikleri bir kızı bıraktıklarına şahit oldun mu? Ayrıca asıl çoğu erkek hayatında biri yoksa kolay kolay kimseyi engellemez çünkü sevmese bile karşı tarafın yazması ondan hoşlanması hoşuna gider. Sizce neden engellesin?
Kendini kötü hissettiğini ve etrafındaki insanlarla iletişimi kestiğini söylüyordu bi ara. Bende hayatında biri olmadığını düşünmüştüm o yüzdenÇok üzüldüm, bunu çoğu arkadaşım da yaşadı. Kesinlikle hayatında biri var. Bazı şeref yoksunu kişiler dün seni seviyorum derken bugün başkasıyla birlikteler
Bu arada, kendimi kötü hissediyorum yalnız kalmak istiyorum herkesle iletişimi kesiyorum bir tek senle kesmedim falan da diyordu
Masum..Kendini kötü hissettiğini ve etrafındaki insanlarla iletişimi kestiğini söylüyordu bi ara. Bende hayatında biri olmadığını düşünmüştüm o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?