Engelleyen erkek engeli kaldırır mı?

Başka bir kadın var gibi.
ondan ayrılınca senin engeli kaldırmak yapacağı iş olacak.
bence sen de onu engelle.

Kendini kötü hissettiğini ve etrafındaki insanlarla iletişimi kestiğini söylüyordu bi ara. Bende hayatında biri olmadığını düşünmüştüm o yüzden
Canım benim ben sana soruyorum ? Tartışma kavga olsa engellese sinir anı ile deriz. Şimdi sen düşün hangi erkek bir kızı engeller ? Seni hiç sevmese bile der ki mesaj atsın gururum okşansın diye düşünür, ya senin birşey görmeni istemiyor ya da başka birinin seni. Yani allahını seversen akıllı ol. Ayrılma bahanesine bak adamın

Sevdiğini söylüyordu çok inanmıştım gerçekten ya

Sadece sormak istiyorum amacı neydi ben birşey yapmadım neden durduk yere engelledi sormak istiyorum

Sorunca doğruyu mu söyleyecek ş...siz
Ne demek şimdi gideyim bir yıl sonra gelirim
Böyle sorunlu adamlara prim verme, önüne bak, gencecik kızsın gitmişse gitmiş sen yaşamana bak
Böyle zibidilere takılıp hayatını harcama, ne insan evlatları var sevgiyi hak eden, onları sev

yazmaz

Kendini kötü hissettiğini ve etrafındaki insanlarla iletişimi kestiğini söylüyordu bi ara. Bende hayatında biri olmadığını düşünmüştüm o yüzden
Psikolojim bozuldu diyenden olmaz bence. İnsan kendini kötü hissederse sadece sevmediği kişileri hayatından çıkarır ya da o kişilerle iletişimini keser. Çünkü sevdiği kişiler ona iyi gelir doğal olarak psikolojisi bozuk olanı da biz duzeltemeyiz öyle bir dünya yok duzeltmeniz gerekmeyen kişileri sevin ve hayatınıza alın size iyi geleceğini düşündüğünüz kişileri hayatınıza alın. Umarım tekrar böyle biriyle karşılaşmazsınız. Ama olur da size birden soğuk davranan veya ghosting yapan biri çıkarsa karşınıza, siz de tekmeyi basarsiniz. Kimse bulunmaz Hint kumaşı değil boylelerine tekmeyi basınca hayatınız çok daha rahat olacak emin olun. En azından vakit kaybetmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…