- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Neden kaldırdın diye sormak mı?
Ben basarım engeli.
Arkadaşlık dostluk böyle olmaz.o senin için böyle düşünmüyor sanırım.her canı sıkıldığında engellediğine göre
Olaya karşı objektif ve iyi niyetli yaklaşmışsın, yorumunu fesatça bulanın, fesatın anlamını bilmediğini düşüyorum, ki bu olayda fesatlık arkadaşının yaptığı oluyor, böyle bir konudan küsülmez, küsene de adım atılmaz. Ben olsam asla ama asla adım atmam.
Böyle birinden ne dost olur ne arkadaş siz engelleyin gitsin !!
O arkadaşı unut gitsin. Düşünmeye değmez.Bir gün döner gelirse nedenini sorarsın.
tamamını okudum. tartışmada da sen haklısın. sakın yazma. fesatlıkla neden suçluyor ki sanki ona gitmeyen erzağı sen alıyosun. saçmalık.
Fesatlık yapmamışsınız ki kendinize göre bir yorum yapmışsınız ve bana mantıklı da geldi. Durduk yere diğer arkadaşlarının gazına gelip sizi engellemiş yani hayatından çıkarmış. Demekki gerçekten dostunuz olmamış. Ne gereği var şimdi ona yazmanızın? Sizde onu yoksayın boşverin.
Bana aralarindaki sıkıntılardan sonra kaynanasinin yaptigi bir adim jest gibi geldi yani banada yapilsa oyle hissederdim ve dusundugumu soyledim
Benim yazmak istememin nedeni neden engeli kaldirdigini sormak istiyorum
Bana aralarindaki sıkıntılardan sonra kaynanasinin yaptigi bir adim jest gibi geldi yani banada yapilsa oyle hissederdim ve dusundugumu soyledim
Pohpohlamamışsın, onunla beraber oturup istediği dedikoduyu yapmamışsın, objektif olman yerine taraf tutmanı istemiş engellemiş, kaldırmasında ki amacı bilemem, ergen değilseniz, neden engeli kaldırdın diye sorman kadar saçma birşey de olamaz, sürekli onu mu takip ediyorsun? Konunda daha önce engeli kaldırdı tekrar engelledi yazmışsın, sürekli bakıyorsan bu da pek normal bir durum değil yani.Bana aralarindaki sıkıntılardan sonra kaynanasinin yaptigi bir adim jest gibi geldi yani banada yapilsa oyle hissederdim ve dusundugumu soyledim
Sosyal medyadan falan degil cunku ben sosyal medya kullanmiyorum ben numarasini silmemistim engeli kaldirdiginda profil resmini girdugum icin engeli kaldirdigini anliyorumPohpohlamamışsın, onunla beraber oturup istediği dedikoduyu yapmamışsın, objektif olman yerine taraf tutmanı istemiş engellemiş, kaldırmasında ki amacı bilemem, ergen değilseniz, neden engeli kaldırdın diye sorman kadar saçma birşey de olamaz, sürekli onu mu takip ediyorsun? Konunda daha önce engeli kaldırdı tekrar engelledi yazmışsın, sürekli bakıyorsan bu da pek normal bir durum değil yani.
ya benim de numarasını sildiğim biri var mesela. ezberimde. arada girip vatsap fotosuna filan bakıyorum. ama bu onunla konuşmak istediğim anlamına gemiyor. bi nevi stalk. soracak bişey yok ki. saçma ve komik olur.
Dusunceme saygi duymayan kisileri hayatimdan cikariyorum ben. Her gun burnumun dibinde var biri mesela asla muhatap olmam artik.Arkadaslar uzun detaylica yazmak isterdim ama kafanizi sisirmek istemem
Sadece kisaca soyle soyleyeyim bi arkadasimla bir gun konusurken tartistik ve beni dusundugum sey yuzunden fesatlikla sucladi ben fikrimi savununcada senin gibi fesat bir arkadasa ihtiyacim yok diye telefonu kapatip engellemisti hatta kardesinin telefonundan bile
Oncesinde iki kere daha kirginligimiz olmustu ama engelleme falan olmamisti bir ay kadar dargin kaldiktan sonra adim atan ben olmustum
Sonrasindada demistim bir daha nolurda olsun adim atan ben olmuyucam diye diye
1 yildan fazla oldu beni engelleyeli bir kere daha engwli kaldirdi ama ben yazmamisyim kinayeli bi sozu profil fotografi yapip tekrar engelledi bugun yeniden acmis
Itiraf ediyirum onu ozledim gibi ama kalbimi haksiz yere cok fena kirdi siz olsaydiniz en azindan engeli neden kaldirdigina dair bisey sorarmiydiniz
Not:Kimligim ifsa olmasin diye tartisma mevzusunu yazmak istemedim ama anlatmasam sanirim konuya objektif bakamazsiniz diye yazayim
Arkadasim ve kaynanasi arasinda buyuk problemler vardi aralari duzelir gibi olmustu kaynana diger ektilere ve ona kislik oaketler hazirlayip yollamis arkadasimin paketi diger eltiden kucukmus kaynanasinin adaletsizliginden falan yakindi bende kendisine belki kaynanan nufusu goz onunde bulundurarak kucuk ve buyuk paketleri ayirmistir dedim (eltisinin biri bebek 3 cocugu var ve kisin kp ve kv de oraya gidip kaliyor)arkadasim ise 2 kisiler ve arkadasinda esinin memleketinin yoresel yiyeceklerini pwk sevmez
Onceden konustuk tartistik mevzu tekrar acildi ben dusuncemin arkasinda olduğumusoyledim bana konuyu kendi arkadaslarina soyledigini benimde yirumumu soyledigini arkadaslarinin benim fesatca dusundugumu soylediklerini soyledi ve senin gibi fesat bir arkadasa ihtiyacim yok deyip telefonu kapatti
Siz olsaniz suan engel kaldirildigi icin kendisine birsey yazarmiydiniz en azindan bu dusunceden sonra neden engeli kaldirdigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?