Engelli arkadaşım

Memur olarak çalışma şartları neler bilmiyorum ama arkadaşım zarla zorla bitirdi liseyi de. eğitimi yok zaten çalışmaya gönlü de yok. Dediğim gibi ailesi varlıklı hani istese çalışcam dese illa ki bir şey ayarlarlardı ama bu istemiyor ben yapamam insanlarla uğraşamam diyor. Evden çıkmayıp nette takılmak kolay çünkü

ileride ne olacak. hazır para bir yere kadar. çalışsa, özürlü kadroları düşükten atanabiliyor. Danışma da vs oturabilir. kız gerçeği bilsede zor. işi olsa olabilirdi belli mi olur

ileride ne olacak. hazır para bir yere kadar. çalışsa, özürlü kadroları düşükten atanabiliyor. Danışma da vs oturabilir. kız gerçeği bilsede zor. işi olsa olabilirdi belli mi olur

İlerisini düşünmüyor pek fazla, ailesi varlıklı olduğu için öyle kaygıları yok. Daha çok onlar ölürse ne yapacağım korkusu var onda. Yani gerçek bir hayat için girişimi yok hep sanal takılıyor ilk defa da bir kızla böyle ilerlettiği için işleri bocalamış durumda. Söyleyecek kıza gerçeği belki o zaman bir şeyler dank eder kafaya

Ona gerçeği söylerse kız daha çok üzülür ve ona acır. Arkadaşın da üzülür. O yüzden görüşmeyi kesmesi daha hayırlı.
Zaten o yakınlık kurulsaydı arkadaşın söylerdi engelini. Demek ki yakınlık oluşmamış o kadar.

Yakınlık oluşmuşta böyle bir şeyi söyleyemem diyor. Bana acımasınlar düşüncesi var hep. Ondan söylememiş, kıza bu akşam açıklayacak gerçekleri. Bekliyorum bakalım bende :/

Yakınlık oluşmuşta böyle bir şeyi söyleyemem diyor. Bana acımasınlar düşüncesi var hep. Ondan söylememiş, kıza bu akşam açıklayacak gerçekleri. Bekliyorum bakalım bende :/
Gelişmeleri bizede haber ver bbelkşde kız bu şekilde tanımak isteyecek.

Yalanla nereye kadar gidebilirdikş zaten. Böylesi daha iyi bence.

Devam ettirmeyecekti işte, ben gelemem görüşmeyeceğim senle diyip kızı öylece bırakacaktı. Öylesi daha kötü söyle gerçeği diye ikna ettim

Kendisini takip etmek isterim. Bir şekilde kişisel gelişimini yapmış, güçlü kalmış insanlara hayranım. :KK51:Evet, büyük bir yalan söylemiş olabilir ama karşıdaki empatiden yoksun, sadece gösteriş meraklısı birisiyle zaten arkadaşınızın kişisel gelişimine bakmamıştır. Arkadaşınız kötü hissetmesin. İnsanlar yürüyeni de, yürüyemeyeni de bir şekilde incitiyor. :KK12:

Bence soylesin gerçeği. Kim bilir belki sonu iyi olur ;-)

Şimdi dönüş yaptı, kız inanmamış :KK14: o da normal resimlerini yollamış, kız şok olmuş tabi.
Mesleğim ve anlattığım gibi bir hayatım yok üzgünüm demiş. Kız zaman istemiş ama olumsuz döner diyo. Olumlu dönmesi imkansız ya. :/

Kendisini takip etmek isterim. Bir şekilde kişisel gelişimini yapmış, güçlü kalmış insanlara hayranım. :KK51:Evet, büyük bir yalan söylemiş olabilir ama karşıdaki empatiden yoksun, sadece gösteriş meraklısı birisiyle zaten arkadaşınızın kişisel gelişimine bakmamıştır. Arkadaşınız kötü hissetmesin. İnsanlar yürüyeni de, yürüyemeyeni de bir şekilde incitiyor. :KK12:

Bu meseleler geçsin ona söyleyim de vereyim blogunun adresini :) Mutlu olur çok.
Bu sefer inciten daha çok o, kıza daha yazık aslında.
Bakalım..

Bu meseleler geçsin ona söyleyim de vereyim blogunun adresini :) Mutlu olur çok.
Bu sefer inciten daha çok o, kıza daha yazık aslında.
Bakalım..
Haklısınız bayan için biraz zor olacak. Ama gerçek duygular bütün sınırları aşar, inanıyorum. Ayrıca blog adresi için çok sevinirim. Güzel haberler bekliyoruz. :KK22:

Memur olarak çalışma şartları neler bilmiyorum ama arkadaşım zarla zorla bitirdi liseyi de. eğitimi yok zaten çalışmaya gönlü de yok. Dediğim gibi ailesi varlıklı hani istese çalışcam dese illa ki bir şey ayarlarlardı ama bu istemiyor ben yapamam insanlarla uğraşamam diyor. Evden çıkmayıp nette takılmak kolay çünkü
Memurluk sınavına girebilir. Engelliler için yapılan Memurluk sınavı var.tam adını unuttum.

Cok zor gercekten, söylemediği icin gidemediği icin zaten yıkılıyor ve söylese ardından kız onu terketse iki kat daha yıkılacak belki. Allahım sen o kardeşe sabrını ver yaRabbim

Memurluk sınavına girebilir. Engelliler için yapılan Memurluk sınavı var.tam adını unuttum.

İstemiyor hiç öyle taraklarda bezi yok olsa zaten her türlü iş ayarlamaya çalışır ailesi ama.

Cok zor gercekten, söylemediği icin gidemediği icin zaten yıkılıyor ve söylese ardından kız onu terketse iki kat daha yıkılacak belki. Allahım sen o kardeşe sabrını ver yaRabbim

:( Aynen canı baya sıkkın. Kıza itiraf etti gerçekleri. Zaman istemiş kızcağız da şok olmuş tabi, ay ne bilim zor işler

Şu anda kendimi kızın yerine koyuyorum. Şu anki erkek arkadaşım bana böyle birşey yapsa onu kabullenirdim sanırım. Tabi ben kendiminkini düşünerek söylüyorum. Sağlıklıyız da ne oluyor? Yarın bakkala ekmek almaya çıktığında bi araba çarpsa engelli kalma ihtimalinin yüzdesini söylememe bile gerek yok.

Back
X