Engelli bakım parasi

Anneniz boşanmak istemiyor mu?
Boşanırsa vasilik otomatik olarak ortada olmayan babaya değil anneye verilir sonuçta.
Yani size herhalükârda mahkeme yolu gözüküyor.

Zaten vasilik alsanız bile maaş konusu da net değil. Sosyal yardımlaşma ciddi bir araştırma yürütüyor. O da bir kaç ayı buluyor..

Boşanırsa vasilik otomatik olarak ortada olmayan babaya değil anneye verilir sonuçta.

Zaten vasilik alsanız bile maaş konusu da net değil. Sosyal yardımlaşma ciddi bir araştırma yürütüyor. O da bir kaç ayı buluyor..
Biz o adama hiç değmeden dokunmadan halletmek istiyorduk..aslında merak ettiğimiz vasi baba olmadan anne direk engelli bakım parası alabilirmi??

Bir oturduğu evi var oda babamın üstüne..başka hiçbir geliri yok..

İyi günler bayanlar ..danisacak kimse olmadığı için buraya yazıyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz..
Benim yüzde doksanbes engelli bir kardeşim var ,,ona bakım parası çıkartmak istiyoruz.. yanliz kardesimin vasisi babam ve kendisi yurtdışına çıktı arayıp sormuyo. kendisiyle iletişimde değiliz..nereye başvurarak bu vasilik karşımıza çıkıyor...
Bu durumda ne yapabiliriz .vasilik babamın ustundeyken

öncelikle geçmiş olsun boşuna uğraşmayın çünkü evlet saolsun önce maaşı veriyor sonra faiziyle geri alıyor benimde annem aldı sonra faiziyle geri istedi verdiği maaşı

İyi günler bayanlar ..danisacak kimse olmadığı için buraya yazıyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz..
Benim yüzde doksanbes engelli bir kardeşim var ,,ona bakım parası çıkartmak istiyoruz.. yanliz kardesimin vasisi babam ve kendisi yurtdışına çıktı arayıp sormuyo. kendisiyle iletişimde değiliz..nereye başvurarak bu vasilik karşımıza çıkıyor...
Bu durumda ne yapabiliriz .vasilik babamın ustundeyken
Veli vasi durumu pek geçerli değil sanırım bu şeylerde
Bakan kişi kimse maaş ona bağlanıyor
Eve ayda giren ücret bir kişi için asgari ücretin 3te 1inden az ise maaş bağlanır

bırçlarla davanın ne alakası var ki? yapılması gereken tek bir yol var vasilik davası açmak.

Bir oturduğu evi var oda babamın üstüne..başka hiçbir geliri yok..
Babanızın bir sürü borcu varmış hacizlik,icralık böyle durumda evin üzerinede icra konmuş olabilir ki böyle borçlar var ise konmuştur alacaklılar evin satışını bile talep edebilir.

Anneniz neden boşanmayı düşünmüyor?

Merhaba arkadaslar
Babaannem alzaimer hastasi ve yuruyemiyorda pek annem artik evinde bakiyir ona maasi falanda var ama bakim parasi alma hakki var mi? Basvurmak istesek nereye basvurucaz biraz bilgi verebilir mi bilen biri

Merhaba arkadaslar
Babaannem alzaimer hastasi ve yuruyemiyorda pek annem artik evinde bakiyir ona maasi falanda var ama bakim parasi alma hakki var mi? Basvurmak istesek nereye basvurucaz biraz bilgi verebilir mi bilen biri
Aile çalışma sosyal hizmetler il müdürlüğüne başvuru yapmalısınız. Fakat prosedürü bilmiyorum

İnşaAllah alırsınız ya devletin 95 engelli için imkanları fazla hastaneye taşırken bile sorundur...

Back
X