- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Elifzehraaa
o zaman dava açmaktan başka çareniz yok. bi avukata danışın derim.Doğru düzgün dinlemeden vasisi gelsin dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman dava açmaktan başka çareniz yok. bi avukata danışın derim.Doğru düzgün dinlemeden vasisi gelsin dediler
Biz o adama hiç değmeden dokunmadan halletmek istiyorduk..aslında merak ettiğimiz vasi baba olmadan anne direk engelli bakım parası alabilirmi??Anneniz boşanmak istemiyor mu?
Boşanırsa vasilik otomatik olarak ortada olmayan babaya değil anneye verilir sonuçta.
Yani size herhalükârda mahkeme yolu gözüküyor.
Zaten vasilik alsanız bile maaş konusu da net değil. Sosyal yardımlaşma ciddi bir araştırma yürütüyor. O da bir kaç ayı buluyor..
Bir oturduğu evi var oda babamın üstüne..başka hiçbir geliri yok..Anneniz boşanmak istemiyor mu?
Boşanırsa vasilik otomatik olarak ortada olmayan babaya değil anneye verilir sonuçta.
Yani size herhalükârda mahkeme yolu gözüküyor.
Zaten vasilik alsanız bile maaş konusu da net değil. Sosyal yardımlaşma ciddi bir araştırma yürütüyor. O da bir kaç ayı buluyor..
İyi günler bayanlar ..danisacak kimse olmadığı için buraya yazıyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz..
Benim yüzde doksanbes engelli bir kardeşim var ,,ona bakım parası çıkartmak istiyoruz.. yanliz kardesimin vasisi babam ve kendisi yurtdışına çıktı arayıp sormuyo. kendisiyle iletişimde değiliz..nereye başvurarak bu vasilik karşımıza çıkıyor...
Bu durumda ne yapabiliriz .vasilik babamın ustundeyken
öncelikle geçmiş olsun boşuna uğraşmayın çünkü evlet saolsun önce maaşı veriyor sonra faiziyle geri alıyor benimde annem aldı sonra faiziyle geri istedi verdiği maaşı
Çok kötü olmuş..sizede geçmiş olsun..şuan çaremiz yok bu yerden tutunmaya çalışıyor annemöncelikle geçmiş olsun boşuna uğraşmayın çünkü evlet saolsun önce maaşı veriyor sonra faiziyle geri alıyor benimde annem aldı sonra faiziyle geri istedi verdiği maaşı
Veli vasi durumu pek geçerli değil sanırım bu şeylerdeİyi günler bayanlar ..danisacak kimse olmadığı için buraya yazıyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz..
Benim yüzde doksanbes engelli bir kardeşim var ,,ona bakım parası çıkartmak istiyoruz.. yanliz kardesimin vasisi babam ve kendisi yurtdışına çıktı arayıp sormuyo. kendisiyle iletişimde değiliz..nereye başvurarak bu vasilik karşımıza çıkıyor...
Bu durumda ne yapabiliriz .vasilik babamın ustundeyken
Babanızın bir sürü borcu varmış hacizlik,icralık böyle durumda evin üzerinede icra konmuş olabilir ki böyle borçlar var ise konmuştur alacaklılar evin satışını bile talep edebilir.Bir oturduğu evi var oda babamın üstüne..başka hiçbir geliri yok..
yanlış beyanda mı bulundunuz?
Aile çalışma sosyal hizmetler il müdürlüğüne başvuru yapmalısınız. Fakat prosedürü bilmiyorumMerhaba arkadaslar
Babaannem alzaimer hastasi ve yuruyemiyorda pek annem artik evinde bakiyir ona maasi falanda var ama bakim parasi alma hakki var mi? Basvurmak istesek nereye basvurucaz biraz bilgi verebilir mi bilen biri