Engelli biriyle evlenir miydiniz?

bu yazıların üzerinden çok uzun yıllar geçmiş ama ben yinede şualıntı yaptığım mesajla ilgili birşeyler yazmak istiyorum..
bence en doğrusunu yapmışsın evlenmiyerek fakat şunu hiç düşündünmü
demişsinki madi durumu yerinde biriyle evlendim geziyorum tozuyorum allah daha çok mutluluğunu dayim etsinde.
şöylede bişey var allah korusun şuanki eşinize bişey olsa engelli olsa onuda bırakacakmısınız acaba benim tek merak ettiğim soru bu yoksa başka bişey değil evlenip evlenmemek tabiki sizin rercihiniz..
yada allahım korusun çocuklarınızda böyle bişey olsa ne yapıcaksınız??
aradan çok zaman geçmiş muhtemelen bunları okumuyacaksınız bile ama ben yinede yazmak istedim içimdekileri..

sen engelli olsan ve guya seni seven insan 'ay bu engelli evlensem mi yav' diye dusunse kalbin kirilmaz mi? bir de daha cok yakisikli degil demissin, yahu sevdigin adam her turlu yakisikli gelir sana, ne olursa olsun. sevmedigin adamla evlenmemeni oneririm, cunku anlasabilmek evliligin en onemli kriterlerinden olsa da, sevgi yoksa en ufak anlasmazlikta buyur de buyur, cekilmez olur.

Çok seviyorsam eğer,neden olmasın?
Göz kusuru bende de vardı,bir sürü ameliyatlar geçirdim. Görme yüzdem düşüyordu..
Girdiğim ameliyatlarda da kör olma gibi bir riskim vardı. Ama bu yüzden sevgilim beni yarı yolda bırakmamıştı.
Daha ağır engelli olan arkadaşlarımız,insanlarımız var. Tabi çok,çok zor kabul ediyorum bunu.
Şunu laf olsun diye söylemiyorum samimiyetimle söylüyorum; her koşulda seviyorsam eğer kimseye laf ettirmez,doya doya sevgimi yaşardım bu asla problem olmazdı benim için.

Aşk engel tanımaz. Bu soruyu soruyorsan aşk yok demektir. Biz her hoşlantıya aşk diyoruz. Aşk başka bişiii!

anladığım kadarıyla bu mantık evliliği olcak... adam zenginmi yada senin başka kısmetin mi yok ? yani ancak yaşı geçmiş normal aşk tanışma vs yoluyla evlenme luksu olmayan bir bayan böyle bi evlilik yapar.. ama oyle değilseniz eğer gençseniz ve daha ilerde birileriyle tanışıp sevmek ve evlenmek şansınız vara, neden bu beyi tercih edeceksiniz ki? engeline bişey demiyorum ama sırf kalbi iyi diye biriyle evlenilirmi? bu arada ilerde görme sorunu iyice ilerlerse ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…